göğüs pedi kullanımı

rabisp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2006
22
0
86
Ankara
merhaba
Benim 2 aylık bir oğlum var ve emziriyorum. Biliyorsunuz doğum kiloları hemen verilmiyor ve bu nedenle kıyafetlerim bana dar oluyor. Dışarı çıkarken göğüs pedi kullanıyorum ama kıyafetten belli oluyor ve iğrenç duruyor. Bebedor göğüs pedi kullanıyorum sizin öneriniz olabilir mi Daha ince ve kıyafetten belli olmayan bir göğüs pedi?

sana marka oneremem ama,ilk cougumda bende kullanirdim,fakat cok ince sutyen takma belli ederler,kalin sutyen kullanirsan belli olmaz,,,,,,,

bende bebedor kullanıyorum evet biraz belli oluyor ama islaklığı en iyi emen bebedor..bütün markaları denedim hepsinden kıyafetime ıslaklık çıktı ..bence görünmesinden daha büyük felaket....

penye sütyen takmak yerine kuplu sütyen takarsan yani kalıplı sütyenlerden kullanırsan hiç sorun yaşamazsın
emzirme sütyenlerini evde kullanırsın artık :)
o kadar emzirme sütyeni aldım dışarı çıktığımda kolaylık olur diye düşündüm
ama hep kuplu sütyen kullandım göğüs pedinden dolayı

canım ben bebedor ve wee markanınkileri kullandım zaten genelde 2 si cok satılıyor ama emin ol en iyisi bebedorun asla şaşma ondan sadece biraz kalın sutyen takman gerekiyor idare ediceksin artık

canımlansinoh göğüs pedleri çok iyi
hem çok emici hemde hiç belli olmuyor
bende birçok markadan sonra lansinohda karar kıldım en iysi bence

wee kullanıyorum hiç belli olmuyor yokmuş gibi aynı

lansinohun numunesi geldi bana. gayat ince. kullanmadım ama belli olacağını sanmıyorum. hem 2 aylıkken göğüs pedine gerek oluyor mu?

canım eğer sütün çok aktığı içinse bence makyaj temizleme pedlerini kullanabilirsin,daha inceler.ama benim sütüm öyle fazla akmıyo ama göğüs uçlarım belli oluyo,o yüzden göğüs ucu gizleyici kullanıyorum.

chicco kullan...arkası yapışkanlıdır çamaşır giymeden akletle bile giyebilirsin.....

ben de Chicco kullanıyorum,hiç öyle dışarı taşırma falan yaşamadım,hem de dışarı çıktığımda kızımı emziremediğim zamanlarda ve geceleri pedin sütle çok dolmasına rağmen.

kesinlikle chicoo , ben hala kullanıyorum ve çok memnunum hem süper emiyor hemde hiçbir şey belli etmiyo dışarıya..piyasadaki tüm markaları denedim ama chiccodan iyisi yok bana göre..

ben de chıco kullanıyorum hala.bebedor falan işe yaramadı cunku dolunca akıyoodu pamuk içi.ama chıcco jel yapıyo bebek bezlerı gıbı.hiç ıslak kalmıyo gogus ucun.ve sert sutyen takman sart belli olmasındıe.penyelerden olur.ben chıccodan acayııp memnunum.wee bana kalırsa cok kotu.ama yazın ncok kotu kokuyo yaaaaa.valla dusa girip cıkmaktan hal oldum

bende bebedor kullanıyorum wee nin ve fresh n softunkinide kullandım ama en çok bebedorunkini beğendim...bi arkadaş lansinoh çok iyi demişti ama bilemiyorum denemedim..ayrıca sanırım göğüsden göğüse değişiyor benim çok aktığı için bir ayda 4 5 kutu bitiriyorum...hiç dayanmıyo yanii heralde bebek bezinden çok göğüs pedine para yatırmışızdır...aventin göğüs kalkanlarından aldım onuda hiç kullanamadım çünkü göğsüme küçük geldi...hatta satmayı bile düşünüyorum almak isteyen olursa...

kızlar bende 2 haftalık anneyım
wee kullanıyorum cokrahat arkası yapısıyor sutyen kullanmıyorum atlete yapıstıryorum hiçte belli olmuyor

bencede en iyisi bebedor .wee den hiç memnun kalmadım.yalnız emzirme sütyenleriyle göğüs pedi kullanılmıyor pek yapışkanlıda olsa kayıyor .

Emziren anneler bilirler, emzirilmeyen diğer göğüsten de süt akıntısı olur. Hatta ilk zamanlarda fışkırarak çıkış olur.Bu da giysilerimizi mahveder .Bizler de o yüzden bu sütlerimizi göğüs pedlerine hapseder ve çöpe atarız.

Her yönden zengin ve çok değerli olan kolostrum dahil akan her bir damla anne sütünü korumanın artık mümkün olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü Milkies Milk-Saver adlı bir ürün Türkiye'ye geldi. Amerikalı bebek hemşireleri tarafından yaratılan Milk-Saver'ın kullanımı çok kolaydır.
Emzirilmeyen taraftaki sütyenin içine emzirmeye başlamadan önce ürün yerleştirilir. Milk-Saver,göğüsten serbestçe sızıp akan sütü saklayacaktır. Aynı biberonlar gibi bulaşık makinesinde yıkanabilir,hijyen amacıyla suda kaynatılabilir.Uzun ömürlü,dayanıklı ve ekonomiktir.

Göğüste emzirmekten oluşmuş yaraları bulunan hanımların meme uçlarının kuru kalmasına olanak tanımayan dolayısıyla iyileşme sürecini geciktiren göğüs pedleri yerine bu dönemde Milk-Saver kullanarak iyileşme süreci hızlandırılabilir.
Bunlar gibi anneleri emzirmeye teşvik etmek ve bu güzel süreci kolaylaştırmak için birçok yararı vardır.İşe başlayınca doğal olarak annelerin sütlerinde azalma görülmektedir.Pompalarla sağılan sütler saklanıp sonra bebeğe verilmektedir.Bu eşsiz ürün sayesinde hiç zahmetsiz anneler sütlerini depolayabilir,aksi halde göğüs pedleriyle atılıp gidecek olan extra süte sahip olurlar ve işe döndüklerinde yada emziremeyecekleri zamanlarda depolanmış olan sütlerinden kullanabilirler.

Sevgiler,
Esra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…