göğüs pompası kullanan tecrübeli anneler yardım lütfenn

kilo alımı iyiyse zaten sorun yoktur. düzenli olarak aylık kontrole gideceksin nasılsa. kilo alımı azalırsa doktor mama takviyesi önerir. ama senin bebeğin doymasa ağlar ve sürekli emmek ister. sütün yarıyor demek ki

bol bol su iç. sütü artıran başka şey yok. ben bunu doğumdan sonra 17 kilo alıncaya kadar bilmiyordum.

5 saat emilmeyince 40 tan fazla çıkması lazım. peki diğer göğsünden de mi 40 çıkıyor? hani genelde bir göğsün sütü daha fazla oluyor ya. ben oğlumu emzirmek istediğimde altını değiştiriyordum. bu sayede uykusu açılıyordu ve daha uzun süre emiyordu. bir de yatarak emzirdim hep uyurken de emiyordu bu da sanki sütümü artırıyordu.

evet şuanki duruma göre sütüm yeterli görünüyor kilo alımı çok önemli tabi 1 hafta sonra kontrolumüz var. umarım kilo almış olur :Saruboceq: evet suyun arttırdıgını duydum 4 lt belki daha fazla içiyorum.. şimdilik sağma işini bırakıcam kafamı kurcalıyor morelimi bozuyor.. çok lazım olursa dışarda olmam gerekirse deniycem tekrar.. saol cnm alt açmayı deniycem..

saol cnm bende öyle düşünmeye çalışıyorum.. sağma işini bir süre yapmayıda düşünmüyorum görünüşe göre bebek boşaltıyor :ecrin_bebek:

çok haklısın cnm sağma işini erteledim

fikriye özelden mesaj yadım sana..
bir şey daha sorayım ne kadar aralıklarla göğsünü sağıyorsun ???

canim sen bebegin 46 gunluk,benimki o aylarda her iki saatte sagoyordum.3 aylikta 3 saatte bir boyle 6 aya kadar 4,5 saatte cikmistik.Bunu sen bebegine ayarliyorsun o ne kadar siklikla sut istiyorsa demekki sen de o siklikla sagmalisin.AMA eger atiyorum 80 cc iciyorsa sen bir sagmakta iki gogusunden daha az sgsbiliyorsan o zaman bir sure icin sagma sikligini artirmalisin.
ben de cok kez sut azalma olurdu ama tekrar daha sik sagmaya baslardim ve daha cok sivi tuketmeye baslardim ve sutum tekrar artardi.
Ilk soyleyen ben olmayacam ama sut miktarin etkilenen buyuk faktor moraldir.Her anne sutun miktarini artirmak istiyorsa buna inansin ve moralini yuksek tutsun.Ne kadar su ve benzeri icse de sutum yok derse olmayacak,
kendine inanin ANNELER.

Halinize şükredin benim bebeğim hiç emmedi 20 cc.den fazla çıkmadı sağınca 3 aylık bebeğim ve süt bitti gibi bişey

o kadar az emiyordu da doyuyormuydu peki.? nasıl yaptınız o durumlarda?

Merhaba bende erken dogum yaptim bebegim 38 gun hastanede yatti bende medelann pompasini kiraladim sagip götürdüm fakat hic bi biberon dolduramadim 50 cc den artmadi ben makinann azalttigina inanıyorum son zamanlarda 2 saatte bi sagiyodum ama cikmiyordu bende duun makinayi teslim ettim sutum az ama ben yinede bol bol emzirmeye çalışıyorum ne kadar sutu bosaltamasada eger yetmezse mama takviyesi yapiyorum

Bende erken dogum yaptimbebegim 38 gun hastanede yatti suan iyi evde bende medelann pompasini kiraladim ama hic bi biberon dolduramadim 50 cc nin üstüne cikamadim simdi bol vil emzirmeye çalışıyorum cok kuvvetli ememesede bosaltamasa sagma isini biraktin cunku azaltfigina inaniyorum gerektigindede mama takviyesi yapıyorum

Benim bebeğim dört aylık olduğundan beri emmek istemiyor. Ne yaptıysam nafile. Bende sağarak vermeye başladım. Lansinoh elektrikli göğüs pompası kullanıyorum bende. Sık sık sağmak arttırıyor ama gerçek olan bir şey var ki en iyi pompa bile bebeğin emişinin yerini tutmuyor malesef.

7.5 aydır günde 4 defa sütümü sağıyorum anne sütü önemlidir Rabbim sütlerimizi artırsın anne sütüyle bebek büyütmeyi nasp etsin... istedikten sonra hiçbirşey zor deil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…