• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs protezi ve dikleştirme oldum moralim çok bozuk

alindax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2025
17
6
1
26
Bundan 12 gün önce göğüs protezi ve dikleştirme ameliyatı oldum karın germe ile kombine moralim o kadar bozuk ki bi göğsüm diğerinden büyük dev gibi ve meme uçlarımda birbirinden farklı yerde napacağımı bilmiyorum oturup ağlayacağım bana akıl verin başarısız bir operasyon mu ben mi abartıyorum

Canım Merhaba, Çok Geçmiş olsun
Öncelikle doktorunla görüştün mü ne diyor ?

Bundan 12 gün önce göğüs protezi ve dikleştirme ameliyatı oldum karın germe ile kombine moralim o kadar bozuk ki bi göğsüm diğerinden büyük dev gibi ve meme uçlarımda birbirinden farklı yerde napacağımı bilmiyorum oturup ağlayacağım bana akıl verin başarısız bir operasyon mu ben mi abartıyorum
Geçmiş olsun. Zamanla toparlayacaktir diye düşünüyorum. Erkeklerde jinekomasti ameliyatında 3 ay kadar sürüyor kendine gelmesi. Daha erken olabilir. Duyduğum kadarıyla simetride bazen değişimler olabiliyor. Eşimde jinekomasti ameliyatı oldu onunda hafif farklılık var. Uçları korseden olabilirmi

Korsenizi mutlaka düzenli kullanin.. ceplere yer etsin protezler.. 6 ayda son halini aliyor 🌸 cok gecmis olsun..

Daha çok yeni
Başarısız olsa bile yapılacak bişey yok
6 ay bekleyin yerine otursun
Korsenizi mutlaka kullanın
Bir süre sonra iz kremi verecektir doktorunuz onu da mutlaka kullanın

Gün gün değişiyor ödemler şişlikler var
İnmesi düzelmesi uzun zaman alıyor
Geçmiş olsun

Teşekkür ederim peki sizce başarısız mı yoksa ben mi abartıyorum

Şöyle ben de ilk açtığımda kendi ameliyatım için olmamış diye düşündüm
Çok ödemliydi rahatsız ediciydi
Dikleştirme yaptırmadığım için çok iz yoktu ama şekil 6 aydan önce tam belli olmuyor

O yüzden sabırla beklemekten başka hiçbir şey yok
Şuan size olmamış desem de olmuş desem de yanıltmış olurum

İyi olmaya bakın içinizi ferah tutun
Zor bir süreç biliyorum ama geçecek

öncesi de buydu

Eklentiler

• IMG_1805.webp
    IMG_1805.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 99
Back
X