• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs şişliği

Ckmkebr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
383
102
53
31
Herkesi merhaba. Benim 3.5 aylık kızım var. Geceleri artık gece beslenmesi 3 e düştü. Bazen 2 kez emdiği falan oluyor. Ben hangi göğsümü versem diğeri taş gibi oluyor emziirince yumşuyor ama emzirmesem sabaha sertleşme oluyor ağrıyor. Buna napmam gerek bilmiyorum sürekli böyle mi olacak?

Öncelikle sağlıkla büyütün inşallah 🌸 eğer mümkünse varsa makinenizle yoksa biraz rahatlatmak adına elinizle de sağabilirsiniz dolu olan göğsünüzü.

Öncelikle sağlıkla büyütün inşallah 🌸 eğer mümkünse varsa makinenizle yoksa biraz rahatlatmak adına elinizle de sağabilirsiniz dolu olan göğsünüzü.
Çok teşekkür ederim❣ evet makinem var sağıyorum ama ondan mı böyle çoğaldı diyorum makine sütü arttırdı ağrıyor diyorum. Sürekli böyle mi olacak emmediği zaman??

Siz mümkün olduğunca emzirmeye bakın daha yeni zaten zamanla süt üretimi vs ona göre vücut kendini dengeleyecek ama ağrınız artarsa vs mastit ihtimaline karşın doktorunuza danışın. Makine ile çoğalıyor mu onu bilmiyorum malesef ama öyle olduğunu düşünüyorsanız elinizle deneyin bir süre 💐

Siz mümkün olduğunca emzirmeye bakın daha yeni zaten zamanla süt üretimi vs ona göre vücut kendini dengeleyecek ama ağrınız artarsa vs mastit ihtimaline karşın doktorunuza danışın. Makine ile çoğalıyor mu onu bilmiyorum malesef ama öyle olduğunu düşünüyorsanız elinizle deneyin bir süre 💐
Geceleri böyle gündüz iyi sıkıntı yok ama gece ağrıyor. Teşekkür ederim ❣

Back
X