cevabin icin sagol ama onuda kullandim ise yaramadi.
şöle bişi hatta. teyzem yeni doğum yaptı emzirirken ağlıyodu acısından. bu krem hakkından geldi.
cep sodasi dedigin nasil bisey hani eskidenpastalarin kabarmasi icin kullanirdik kucuk bi poset icinde ondan mj? Ben fransada yasiyorum onu bulamam sanirimcanım bide her emzirmeden sonra şu cep sodaları varya onu dene az bi suyun içinde karıştır pamukla güzelce sil bir dr arkadaşıma söylemişti o onunla geçirdi
cep sodasi dedigin nasil bisey hani eskidenpastalarin kabarmasi icin kullanirdik kucuk bi poset icinde ondan mj? Ben fransada yasiyorum onu bulamam sanirim
evde karbonat var oda ayni islemi gorurmu acaba. Cevbinicin tesekkurler.
3 hafta once dogum yaptim ve goguslerimin ucu fena halde yarildi.emzirme anlarim iskence.sol gogsum idare eder ilk aldiginda biraz aciyo ama sag gogsum cok fena.ucun altinda bi yarik var ve her emdiginde yarik dahada aciliyo.denemedigim yontem kalmadi.kremler lonsan.mustela.bepanten ve en sonda doktorumun onerdigi senophile kullandim ama hic biri ise yaramadi.suan sag gogsumu elle sikilan pompalardan aldim.dundenberi onunla sagip veriyorum.sag gogsumude baslik takipveriyorum.sizin basinizada boyle bisey geldi mi ve nasil gecti? Bu yaralar gececek mi bilemiyorum.bebegimi emzirmeninzevkinebile varamadim.kabus gibi.
Kalkan dediginiz nasil bisey arkadaslar.gercektende yasamayan bilemez bu aciyi. Bi gecse dunyalar benim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?