Göğüs Uçlarım Yarıldı

arkadaşlar bende aynı sıkıntıları çekmiştim ama sağolsun kayın validem sütün kaynadıktan sonra oluşan kaymağını getrmişti.onu sürdükten sora aynı gün bütün sıkıntılarım geçtiği gibi tekrarlamamıştı.

benm denemediğim krem kalmadıı
ama geçmedi
tek çare kendi sütün tatlım
sütünü sür ve evde tabiri caizse afrikalılar gibi gez göğsünü aç sütünü sür ve kurut bi 10 dakika açık gez
3-4 güne geçiyo tatlım

bebeğim 21 günlük.doğumdan sonra eve geldik 2. gün gece beni ağlattı acıdan.o emmek için ağlar ben emzirmicem diye. kakao yağı geçirmedi garmostan geçirmedi papilla aldım dün şimdilik geçtiği yok bakalım birkaç güne ne olacak çok acıyo :(

zeytinyağı dene derım bende hem emzırmeden hemde emzırdıkten sonra sürdüm çok işime yaradı...ınşallah ıyı gelır gecmiş olsun....

Bilgi veren bazı sitelerde de karbonat sürmeyin diyo ben de onu deneyecektim vazgeçtim...

başlığı okuyunca bile içim ezildi resmen:(
çok ama çokk zor çekmeyen bilmez. Benim göğüslerim o kadar çok yarıldı ki emerken çocuğumun ağzından kan geldiğini gördüm:((((
ben doğumun 20. Gününde falan göğüs kalkanı aldım bir 10 gün kadar onu kullandım.. Bir nebze iyileşme oldu. çünkü kalkanlarla göğüs ucu hiçbir yer ile temas etmiyor. Hava alan göğüs ucu da daha çabuk iyileşiyor haliyle... Birde kalkan kullanırken "garmastan" diye bir krem kullandım.
Sonra benim kızımın ağzında pamukçuk olmuştu. Doktor bize hem kızımın ağzını hem göğüsümü karbonatlı suyla silmemi, daha sonra "mikostatin" diye bir damlayı damlatmamı söyledi. Pamukçuk için verilen bu ilaç göğüs ucumu da mucizevi bir şekilde iyileştirdi.
Ben hiç geçmeyecek diye günlerce ağladım günlerce... Her emzirme kabus gibiydi.
Ama geçti, inanırmısın şimdi sadece banyodan sonra nemlendirici niyetine lansinoh kullanıyorum...
Sabır gerekiyor, geçecek buna emin ol ama yazdıkalrımı bir dene derim ben canım..
şimdiden çok geçmiş olsun...
karın çatlağınada iyi gelir mi

merhaba geçıs olsun
bende 3 ay once dogum yaptım 2 gunde goguslerım mahvolmutu kanıyordu şapır şapır
1 hafta kadar sagdım pompayla 3 gun kadar emzırmedım
duzeldı sonra sureklı emzırdım aldıgım kremlerıde hıc kullanmıyorum
umarım duzelır cok sıkıntılı durum

Benim yaralarm aylarca surdu sonunda bir cildiye uzmaninin tavsiyesi uzerne duzeldi yaraya sebep olan sey bebegin salyasi kesinlikle meme basinda kurumamali emzirme biter bitmez hemen duru su ile yikayip kurutmak gereja bir de gogus pedi nemli tuttgu icin kullanmamak gerek yara gecene kdr b tulbent p

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kucuk bir tulbenti katlayp koyun ki gogus uclarnz hava alsn benim yaralarm sadece bu yöntemle gecti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de canim cok yaniyor.. ne yaptimsa gecmedi cok kotuyum.. hic gecmeyecekmis gibi geliyor..
Oglumu emzirmekten korkuyorum. Kabus gibi... :(((

Back
X