Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karın çatlağınada iyi gelir mibaşlığı okuyunca bile içim ezildi resmen
çok ama çokk zor çekmeyen bilmez. Benim göğüslerim o kadar çok yarıldı ki emerken çocuğumun ağzından kan geldiğini gördüm(((
ben doğumun 20. Gününde falan göğüs kalkanı aldım bir 10 gün kadar onu kullandım.. Bir nebze iyileşme oldu. çünkü kalkanlarla göğüs ucu hiçbir yer ile temas etmiyor. Hava alan göğüs ucu da daha çabuk iyileşiyor haliyle... Birde kalkan kullanırken "garmastan" diye bir krem kullandım.
Sonra benim kızımın ağzında pamukçuk olmuştu. Doktor bize hem kızımın ağzını hem göğüsümü karbonatlı suyla silmemi, daha sonra "mikostatin" diye bir damlayı damlatmamı söyledi. Pamukçuk için verilen bu ilaç göğüs ucumu da mucizevi bir şekilde iyileştirdi.
Ben hiç geçmeyecek diye günlerce ağladım günlerce... Her emzirme kabus gibiydi.
Ama geçti, inanırmısın şimdi sadece banyodan sonra nemlendirici niyetine lansinoh kullanıyorum...
Sabır gerekiyor, geçecek buna emin ol ama yazdıkalrımı bir dene derim ben canım..
şimdiden çok geçmiş olsun...
Benimkide çok kötüydüüüü mustelanın kremini kullan canım...Benimde cok kotu oldu emzirmek istiyorum ama cok zor oluyo