Göğus ucu erken ağrı gebelik mi

Petitelolotte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2023
40
10
1
34
Merhaba kizlar yumurtadan 3 gunden sonra gogus ucu çok ağrı vermeye başladı sonradan 2 gün komple göğus ağir vermeye başladı sanki adet olacağim gibi.bugun 22.gün adetim 29 ve hala gogus ve ucu ağrî var.dün uyurken kasik sağ taraf elektrik sanki çarpiyor 2 dak kalktim ağridan sonra bitmiş daha olmadı.
Acaba hamilelik belirti mi değil mi

Merhaba kizlar yumurtadan 3 gunden sonra gogus ucu çok ağrı vermeye başladı sonradan 2 gün komple göğus ağir vermeye başladı sanki adet olacağim gibi.bugun 22.gün adetim 29 ve hala gogus ve ucu ağrî var.dün uyurken kasik sağ taraf elektrik sanki çarpiyor 2 dak kalktim ağridan sonra bitmiş daha olmadı.
Hayır belirti olamaz. Lh ve progesteron hormonunun etkileri bunlar. Yumurtlama belirtileriniz. Embriyonun yumurta ve spermin buluşup oluşup rahme tutunması 10 gün.

Benimde 25.gunum aynı belirtiler bende de var göğüs acıması, kasıklarıma inceden sızı vurması vede sarımsı bir akıntı. 32.gunumde adet bekliyorum. Bakalım hamilelik belirtisi mi değil mi haftaya pazar anlayacağım

Benimde 25.gunum aynı belirtiler bende de var göğüs acıması, kasıklarıma inceden sızı vurması vede sarımsı bir akıntı. 32.gunumde adet bekliyorum. Bakalım hamilelik belirtisi mi değil mi haftaya pazar anlayacağım
Bakalım inşallah olur.brnde pazar gunu en fazla pazattesi bilmiş olacağim ama sari akinti yok bende.

benim hamile kaldigim ay gogus agrim yumurtlamayla basladi ve hic gecmedi burda biraz bakindim yumurtlamayla beraber gecmeyen gogus agrisi yasayan hamileler okudum umitlendim ve bende de varmis en nihayetinde insallah sizde de vardir

Back
X