- Konu Sahibi asigimkralime
-
Allah şifa verdin inşallah kötü huylu değildir.
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.Amin canım herşeyin hayırlısı olsun.Allah gelmis , gecmis eder insallah.
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.
Umarim herseyin hakkinda hayirlisi olur.
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun.Çok şükür ki İyi huylu çıkmış.canim benimde gögsümde kitle var önce birdi ve simdi bi kac yere daha yayildi ama dokununca acimadigi icin ve gögsümün sekli bozulmadigi icin doktor kitleyi almamiz gerekmiyor dedi benimkiside iyi huylu
ama iyi huyluda olsa aldirsin o kitleyi daha fazla yayilmadan
Allah sifa versin
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.inşallah canım.çok geçmiş olsun
İnşallah zararsız bir şeydir...
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.allah acil sifalar versin insallah iyilesir nisanliniz
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.Komşunuza da ayrıca geçmiş olsun diyorum.Evet bu hastalığa yakalanlar var hayatlarına devam ettirenler.....Allah kimseyi kötü yapmasın.Bunun kide lenf düğümlenmesi fakat lenf kanseri de var(Allah korusun). bu belirsizlik bitiriyor insanı.Ne olduğu ancak ameliyatan sonra belli olacak.Allah yardımcısı olsun hem bitanemin hemde bütün şifa bekleyenlerin.canım allah korusun inşallah kötü bişey yoktur ama kanser çıksa bile erken teşhis olduğu için korkmayın inşallah hemen ne gerekiyosa yaptırsın bıçak altına yatmaması kötü bence...benim komşumda oldu kadın ama önce baktılar kansermi die parça alıp kanser çıktı sora göğsünü aldılar ama ilaç tedavisi bile olmuyor çünkü göğüs kanserinde erken tanı çok önemli şimdi tek kaybettiği göğsü oldu ama eskisi gibi yaşıyor yani gayet normale döndü herşey...o da erkek sonuçta göğüs bölgesini alırlar çok çok bununda ona hiç bir zararı yok yani erkek sonuçta....ama kötü bişey yok bence çünkü lenf düğümlenmsei olmuş hadi geçmiş olsun şifa duaları var oku bol bol
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.amin canım inşallah iy huyludur.çok çok geçmiş olsun canım rabbimden acil şifalar diliyom inşallah iyi huyludur
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.çok geçmiş olsun..
allah razı olsun canım.İnşallah iyi huylu çıkarda huzura kavuşuruz.çok üzüldüm canım benmçok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.inşallah kötü bir şey çıkmaz,her şey düzelir...
amin canım Rabbim bütün şifa bekleyenlere şifalar nasip eylesin.allahm tüm hasatalara acil şifalar versin inşallah.
allah razı olsun canım.İnşallah iyi huylu çıkarda huzura kavuşuruz.çok üzüldüm canım benmçok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.inşallah kötü bir şey çıkmaz,her şey düzelir...
amin canım Rabbim bütün şifa bekleyenlere şifalar nasip eylesin.allahm tüm hasatalara acil şifalar versin inşallah.
canım dostum...en hayırlı haberleri almanı diliyorum...inşallah şu endişeli günlerini bir an önce atlatıp yüreğine su serpilmiş şekilde çeyiz hazırlığını konuşmaya devam ederiz hep birlikte...güzel huzurlu günler yaşamayı hak ediyorsun birtanem...çok dua ediyorum sana..pozitif düşün...güzel haberler alacağız
Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?