Göğüsde kitle için ....................

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Merhaba arkadaşlar, bu konuyu nereye açacağımı bilemedim ve daha çok bu bölümün okunduğu için buraya yazmaya karar verdim. sizden istediğim bir şey var.
Ben uzun süredir nişanlıyım. Ve nişanlımla çok güzel günlerimiz oldu, kötü günleri saymazsak. Ve bayramda nişanlımla ayrılma noktasına geldik. Onu bıraktım fakat onun bende vazgeçmemesi, gözyaşını görmediğim adamın benim için gözyaşı akıtması ve son şans istemesi onu affetmeme neden oldu. Ve affettim yeni bir sayfa açtık. Pişman değilim. O adam gitmiş bambaşka biri vardı karşımda.
Pazar gününe kadar her şey mükemmeldi. O gün nişanlım göğsünde bir kitle fark etti. Ağrısız bastırınca sert olan bir kitle. Dün doktora gitti. Doktor hemen kanser mi araştıracağız demiş. Ultrasona girdi. Kan tahlili yapıldı temiz çıktı. Fakat ultrasonda lenf düğümlenmesi olduğu görülmüş. Ve bu yayılmış. Hemen ameliyat demiş. Tabi korkutmuş iyi bir şey dememiş. Sonuçları görmeden bir şey diyemem demiş. Ameliyat edip o parçayı alacak öyle belli olacak iyi huylu mu kötü huylu mu? Bugün birkaç doktorada gitti, aynı şeyleri söylemiş. Ne yapacağımızı karar veremedik. Hemen bıçak altına yatmak iyi değil. Doktorlarda düzgün konuşmuyorlar ki.
İnşallah kötü çıkmaz. O benim her şeyim. Onsuz ben yapamam. Canımın canı yanıyor ama ben bişey yapamıyorum dua etmekten başka.

Sizden istediğim nişanlım için bol bol dua etmeniz. Ona bir şey olmasın, kötü huylu olmasın hastalığı.
Nette araştırdım fakat bu konuda bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Şimdiden hepinizden Allah Razı Olsun. Hepinize Bol sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. Allaha emanet olun.

bütün sonuçlar geldi arkadaşlar ve 3 ay boyunca,6 seans kemoterapi uygulanacak.​

Son düzenleme:
Bıçak altına yatmak iyi değil mi?
Yanılıyorsunuz. Bu durumda yapılacak en iyi şey bir an önce opere olmak. İnşallah kötü birşey çıkmaz. Eğer iyiyse kuşkudan kurtulacak rahatlayacaksınız. Allah korusun kötüyse de gecikmeden tedaviye başlanır.

Bıçak değdi, şöyle oldu, böyle oldu.. Tamamen safsata.. Lütfen vakit kaybetmeyin

Geçmiş olsun..

canim benimde gögsümde kitle var önce birdi ve simdi bi kac yere daha yayildi ama dokununca acimadigi icin ve gögsümün sekli bozulmadigi icin doktor kitleyi almamiz gerekmiyor dedi benimkiside iyi huylu
ama iyi huyluda olsa aldirsin o kitleyi daha fazla yayilmadan

Allah sifa versin

canım allah korusun inşallah kötü bişey yoktur ama kanser çıksa bile erken teşhis olduğu için korkmayın inşallah hemen ne gerekiyosa yaptırsın bıçak altına yatmaması kötü bence...benim komşumda oldu kadın ama önce baktılar kansermi die parça alıp kanser çıktı sora göğsünü aldılar ama ilaç tedavisi bile olmuyor çünkü göğüs kanserinde erken tanı çok önemli şimdi tek kaybettiği göğsü oldu ama eskisi gibi yaşıyor yani gayet normale döndü herşey...o da erkek sonuçta göğüs bölgesini alırlar çok çok bununda ona hiç bir zararı yok yani erkek sonuçta....ama kötü bişey yok bence çünkü lenf düğümlenmsei olmuş hadi geçmiş olsun şifa duaları var oku bol bol

çok çok geçmiş olsun canım rabbimden acil şifalar diliyom inşallah iyi huyludur

Allah şifa verdin inşallah kötü huylu değildir.

Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.inşallah kötü huylu değildir.

Allah gelmis , gecmis eder insallah.

Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.

Umarim herseyin hakkinda hayirlisi olur.
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.Amin canım herşeyin hayırlısı olsun.

Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun.Çok şükür ki İyi huylu çıkmış.
Perşembe günü ameliyat olacak,haftaya bakalım inşallah iyi çıkar.

çok geçmiş olsun
İnşallah zararsız bir şeydir...
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.inşallah canım.

allah acil sifalar versin insallah iyilesir nisanliniz

Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.Komşunuza da ayrıca geçmiş olsun diyorum.Evet bu hastalığa yakalanlar var hayatlarına devam ettirenler.....Allah kimseyi kötü yapmasın.Bunun kide lenf düğümlenmesi fakat lenf kanseri de var(Allah korusun). bu belirsizlik bitiriyor insanı.Ne olduğu ancak ameliyatan sonra belli olacak.Allah yardımcısı olsun hem bitanemin hemde bütün şifa bekleyenlerin.

çok çok geçmiş olsun canım rabbimden acil şifalar diliyom inşallah iyi huyludur
Allah razı olsun canım ,çok teşekkür ederim.amin canım inşallah iy huyludur.
çok geçmiş olsun..

canım dostum...en hayırlı haberleri almanı diliyorum...inşallah şu endişeli günlerini bir an önce atlatıp yüreğine su serpilmiş şekilde çeyiz hazırlığını konuşmaya devam ederiz hep birlikte...güzel huzurlu günler yaşamayı hak ediyorsun birtanem...çok dua ediyorum sana..pozitif düşün...güzel haberler alacağız

canım dostum benim ya günaydın bitanem,inşallah canım bir an önce hayırlı haberleri alırız.
bugün hasteneye yatıyor,yarın ameliyat olacak.İnşallah en ağrısız acısız şekilde atlatır canım aşkım.

İnşallah canım herşey olumlu olurda çeyiz hazılığıma kaldığımız yerden devam ederiz.Canım benim iyi dileklerin için çok Çok çok çok teşekkür ediyorum.Allah sendne razı olsun bitanem.İyi ki varsın çiçeğim.

merhaba arkadaşlar nişanlım dün ameliyat oldu.Çok şükür şimdi iyi.İnşallah sonuçda iyi gelir. Daha çok rahata kavuşuruz.

Dua eden bütün arkadaşlardan Allah Razı olsun.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…