- Konu Sahibi asigimkralime
-
çok tşk ederim canım.Doktor tedevaiye bile ihtiyac bulmayabiliriz dedi.tomografi çekelim daha bir emin olalım dedi.işte salı günü tomo çekilecek.İnşallah ordada bişey çıkmaz.canım çok sevindim iyi huylu çıktığına,geçmiş olsun dileğiyle,her hangi tedavi felan devam edecek mi?mutluluklar dilerim.....
çok sağol canım benim.Allah razı olsun hepinizden.Amin canım Allah kimsenin başına vermesin.İhmal etmeden git canım ve bir doktorlada kalma.Araştır hangisi iyi iki üç doktora mutlaka görün.Korkma canım,önce bütün doktorlara görüş ondna sonra zaten seni rahatlatır doktorlar.inşallah korkulacak bişey yoktur canım,Allah yardımcın olsun.merhaba tatlim cok sevindim senin adina, bak sana ne dedim temiz cikacak demisttim sonucllar:97:
tekrar gecmis olsun canim Allahim bidaha yasatmasin...
ben daha gitmedim, doktora bende kist var doktor istersen aldiralim dedi ama ben korkuyorum nedense
merhaba kızlar. konuyu yeni gördüm. hepinize çok geçmiş olsun, allah sağlık versin. lütfen ama lütfen kistlerinizi haife almayın kontrollerinizi asla ihmal etmeyin mümkünse bir gün dahi ertelemeyin. benim annem 42 yaşında kanserden vefat etti. 8 yıl uğraştık ama malesef kurtaramadık olmadı. herkes böyle sonuç almayack tabiiki yanlış anlamayın ama sakın hafife de almayın. kanser sayısı katlanarak artıyor tüm dünyada. kendinize ve yakınlarınıza dikkat edin. sağlıklı ve mutlu günler dilerim hepinize
Çok tşk ederim canım.Allah razı olsun.İnşallah gönül rahatlığıyla bugünler geride kalır.canım benim ya, inşallah iyileşir bugünleri de aatlatırsınız, Allahım yardım et
selam arkadaşlar sizlere nişanlımdan bahsetmiştim ve tam emin olmak için tomografi çekecekleri söylediler.Geçen salı çektiler bu salı sonuçlar geldi,sevinirken üzüldük.Vücudunda ve boynunda aynı kitlelerden rastlanmış ufak ufak.İyi huyluymuş fakat doktor ilerde kötü olmayacağı garantisi veremem demiş.Ve 6 seans 3 ay boyunca kemoterapi uygulayacaklar.Ve burdaki maliyeti 12bin tel artı 4bin tl de masrafı var.Ve bizde zaten maddiyat yüzünden yıllardır evlenememiştik.Burada da vatandaş olmadığımız için SSK karşılamayacak.Sağlık herşeyden önemli deniliyor fakat paran olmayınca sağlıkla olmuyor.Ne olacak şimdi bilmiyorum.iyileşsin başka bişey istemiyorum.Allahım yardım et ne olur,bir çıkış yolu göster.Dualarınızı esirgemeyin lütfen....
Ve kemoterapi hakkında bilgisi olanlar yada yaşayanlar benimle paylaşırsa sevinirm.
ayy tatlim olamaz ya ne diyorsun, bak uzuldum simdicook gecmis olsun ya tamda sevinmisttim sonuclarin temiz cikmasina ne diyecegimi inan bilemiyorum suan, insallah bi an önce sagligina kavusur dualarim sizinle tatlim evt, malesef su kemoterabi masrafi cok, bi bilgim yok ama teyzem kanserdi ve kemoterabi tedavisi gördu TR de. toplam yaklasik 60bin, yada 70bin tl gitmisttir... teyzem cok sukur kurtuldu insallah bidaha yasatmaz Allahim...
canım benim ya evet maalesef böyle...Ama neyse ki maddi sorunu hallettik.Buradan TR'ye heyetle gidecek.Yani sağlık bakanlığı gönderecek ve böylelikle tüm masrafları SSK karşılayacak. SSK si TR'de geçecek.Teyzene de çok geçmiş olsun diliyorum,Allah bir daha yaşatmasın.Dualın için çok teşekkür ederim canım benim.Allah razı olsun.Rabbim nişanlıma ve bürün şifa bekleyenlere şifa versin.
Iyi haber bu canim benim maddi sorunu haletmeniz... dilerim hersey bundan sonra daha kolay olur ve sevgilin eski sagligina kavusur insallah... sagol tatlim teyzem cok sukur simdi iyi, ama arada bi muakkak kontrola gidiyo... Amin canim aminnn Allahim tum hastalara acil sifalar versin...
Allahim $ifa versin erkek arkadasina..Dilerim en kisa zamanda sagligina kavusur..
canım yaaa çok üzüldüm şimdi,fakat en önemlisi tedaviye başlamak ,geç kalmadan nişanlın daha çok gençtir, hiç merak etme çabuk atlatır, geç kalmayın tedaviye hemen başlayın yeterki zaman kaybetmeyin sende üzülme sürekli nişanlına moral ver.anladığım kadarıyle tr değilsiniz neyse kendinize iyi bakın .......
çok teşekkür ederim canım.inşallah duaların gerçek olur.Allah'a emanet ol.
teşekkür ederim canım,Allah razı olsun.İnşallah bir an önce iyileşir aşkım.
Insallah tatlim benimde haftaya pazartesi zamanim var anca zaman verdiler...
benim icin dua et, insallah bisey cikmaz, zaten kist var seninde dedigin gibi bi doktorla kalmak istemiyorum ne olur, ne olmaz diye
canım benim Allah yardımcın olsun.İnşallah tertemiz çıkar.Dua edicem senin için.İnşallah önemli birşey değildir.Ama bir doktorla kalma canım.sonuçlardan beni bilgilendirirsen sevinirim canım.Allah emanet ol.
sagol canim duan icin Allah senden razi olsun... Insllah canim benim ya temiz cikarda simdiden biraz korkmaya basladim nedensetabi canim haber veririm sana firsat bulursam pazartesi
korkma canım benim aklına kötü şeyle getirme iyi düşün ki iyi şeyle olsun...inşallah tertemiz çıkar..Allah yar ve yardımcın olsun....
ben herzaman pozitif dusunen bi insanim ama ne zamanki is sagliga gelince istte orda kötu oluyorum, bazen pozitif dusunemiyorum elimde deyil inankiama bu pazartesi doktora giderken cok sakindim nedense hic bisey dusunmemeya calisttim... canim doktora gittim doktor kontrol etti. bi ay sonra mammografi cekecekler yani baya bekliyecem sira doluymus, bi hafta sonra al zaman dedi ama baktti cok sira var neyse saglik olsunda, ne zaman olursa olsun canim sizin isler ne durumda sevgilin nasil, agrilari falan varmi?
çok haklısın canım tabiki sağlık olunca insan endişeleniyor...İnşallah tertemiz çıkacak herşey,dua et hep...Geç olsunda güç olmasın canım....Endişelenme kötü şeyde getirme aklına.....
Nişanlım kurula girdi karar çıktı Türkiye de tedavi olacak ama henüz ne zaman gideceği belli değil...Onun bugüne kadar hiç ağrısı olmadı hala da yok,nasıl birşeyse...tedaviyi türkiyede olacak...yani benden ayrı...iyi olsun da inşallah,başak bişey istemem....
merhaba canim öncelikle kusura bakma bayadir giremedim kk ya...
sagol canim ya insallah temiz cikarda bende rahatlarim....
insallah sevdigin bi an önce sagligina kavusurda kavusursunuz birbibirnize....
onun hic agrisi olmadi demissin hmmm benimse tam tersi bazen cok agri yapiyordu ve inanirmisin gögus uclarim kasiniyordu sureklibende krem suruyordum biraz faydasi oluyordu ama
gögusumde kitle oldugunu sözlume söylemedim haberi yok onun bunda...
uzulsun istemedim o trde bense yurtdisinda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?