- Konu Sahibi asigimkralime
-
ahh canım ınşallah ıyı olurda bu gunler eskıde kalır yazın dugunuzu mutlu bı sekılde yaparsınız ,dua etcem nısanlın ıcın ınsallah ıyı olur
Büyük gecmis olsun insallah !!
Canım benim demek sizde ayrısınız şimdi 1 haftadır bende ayrıyım nişanlımdan o trde,kitlelerin patolojik sonuçlarını bekliyorlar...bir çözüm bulamadılar bi yapalım diyorlar,bi yapmayalım diyorlar kemoyu...son olarak o kitlelere bakacaklar ondan sonra kesin sonuç çıkacak...
ne zaman çıkacak canım sonuçlar inşallah tertemiz çıkarda nişanlına söylemeden bitmiş olur,söylersen üzülür....şimdilik sonuç belli olmadan söylememiş olman çok doğal canım benim...inşallah basit bir şeydir...onun göğüs ucundaki bastırınca acıyordu ve meme dokusu çıktı,ama koltuk altındakiler işte lenf çıktı...beni bilgilendir canım bende mesaj atmışmı diye hep bakmışdım topiğime....şükür ki sonunda haber aldım,inşallah iyi haberinide alırım...
Evt, tatlim bizde ayriyiz ama pek sorun etmiyorum nasil olsa kavusacagiz birgun
sikma canini tatlim ya insallah bi önce cözum bulurlarda, ona göre kesin sonuc verirler...
tatlim daha doktora gitmedim haftaya sali gunu gidecem... bakalim artik bekliyorum zaten sag gögusumde kitle var, ama ben yine de ikinci doktora gitmegi dusundum, seninde dedigin gibi bi doktorla kalmak istemedim...geceleri agrilarim oldugu icin o kitleyi aldirmayi dusunuyorum turkiyeye gitmeden önce....
insallah sevdigin bu zor gunlerini geride birakir ve eski sagligina kavusur insallah canim bol bol dua edin...
Olur canim haftaya bilgilendiririm seni merak etme... sende beni bilgilendirirsen sevinirim unutma iyi haberlerini bekliyor olacambu aralar pek firsat bulamiyorum canim calisttigim icin firsatim olmuyor eve geiyorum is guc derken... kusura bakma olurmu ama firsat buldukca seni haberdar ederim
selam canım nasılsın ..... nasıl görüştün mü doktorla...herşey yolundadır inşallah....canım benim İnşallah ağrıların geçer canım....herşey tertemiz olur....
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım....İnşallah senin için ve sevdiğin için herşey yolunda olur....
Hiç kusura bakmam canım ne zaman müsait olursan yaz....İnşallah iyi haberlerini alırım .....
Allah şifa versn canm
merhaba canim saol, iyim umarim sende iyisindir? Gittim canim doktora cok sukur sonuclar temizmis, kistim iyi huylu oldugunu söyledi doktor o kadar rahatladim ki anlatamam....
sali gunu doktora gittigim de, bilmiyordum doktor kistin icindeki siviyi alacaklarini
önce cok sasirdim afalayip durdum korkudan ameliyat olacagimi sandim o gun
megersem igneyle kistin icindeki siviyi alacaklarini söylediler, korkulacak bisey olmadigini da
ilkin dusunmem gerektigini söyledim, sonra doktor dedi ki dusunme dedi hemen yapalim o islemi cunku sira doluymus anca bi kac ay sonra sira gelir dedi....
bende o zaman tamam dedim bi yandan da korkuyorum igneyi görunce ama Allahtan agri hissetmedimkistin icindeki siviyi alirken doktor, gösterdi igneyi dedi 3mm sivi aldik dedi koyu kirmizi bi rengtti... doktorlar o kadar iyiler ki, biri elimi tuttu korkmam icin...
bi kac gun gögusune su deymemesini söylediler cunku iltihap kapabiliyormus...doktor unutmamam icin iki kez tekrarladi
sordugun icin tsk ederim, canim benimumarim sevdiginin de benim gibi en kisa zamanda eski sagligina kavusur... onun durumu nasil simdi, noldu doktorlar ne diyorlar yapiyorlarmi? insallah bende iyi haberlerini alirim canim habersiz birakma benim oldumu...
teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun
canım benim çok sevindim inşallah hep böyle hayırlı haberler alırsın.....Çok çabuk atlattığın için çok mutluyum,Allah bir daha yormasın hemencecik iyileş canım....Ne güzel doktorlarda seni rahatlatmış....Hep öyle doktor olsa ne var ama malesef kırk yılda bir...Tekrar geçmiş olsun güzelim....
Nişanlım Ankara onkolojiye gitmişti en son orada baktılar kitlelere,patoloji sonucuna göre temizmiş.Fakat kktc temiz değil dediği için emin olmak için bu defada bize hacettepe ye gidin dediler...Hacettepe ye verdik kitleleri şimdi onun sonucunu bekliyoruz...o sonuca göre kesin karar verecekler...İki hastane ne diyorsa onu yapacaklar...durmadan bekliyoruz canım..İnşallah hayırlı sonuçlar gelirde beklediğimize değer....
İlgin ve güzel dileklerin için teşekkür ederim....Allah yüzünü hep güldürsün..Seni ve forumdaki tün arkadaşları.......
öncelikle merhaba bitanem cok saol....
cok sukur iyim göguslerimde Allaha sukur bi agri yok, Insallah Allahim herkese nasip eder böyle benim gibi iyi haberler le gelirler...
Noldu canim bi haber varmi, bi gelisme falan insallah sonuclar temiz cikmisttiir... Allahim insallah seninde yuzunu guldurur insallah.... bu kötu gunleri geride birakirsiniz....
dualarim seninle tatlim cok istiyorum, sende benim gibi guzel haberle gelmeni
selam canım iyi olmana çok sevindim...Allah hep böyle iyi olmanı nasip etsin...Evet canım üçüncü hastanenin de sonuçlarına göre tedaviye gerek gördüler.Yani 2 kür kemoterapi yapacaklar...Eğer iyi olmazsa 3.yapacaklar canım.....sana güzel haber vermeyi çok isterdim ama nasip değilmiş.inşallah ilerde o güzel haberleri vereceğim...duaların için Allah razı olsun canım senden...Hep mutlu olmanı dilerim güzelim.
merhaba canim öncelikle kusura bakma gec cevapladigim icin...
ceza aldim burdan ve en son girdigimde ise burdaki yazilan konulari okuyamadim ve bazi konulara cevap dahi yazamiyordum.... cok sukur simdi yazabiliyorum neyse bugun bi umutla girmisttim buraya girmemle, okumam bi olducok uzuldum canim ya Allahtan umut kesilmez umudunu hic bi zaman yitirme iyi olacak hep iyi seyler dusun ne diyecegimi bilmiyorum canim benim bol bol dua et canim suan yapacagimiz tek sey bol bol dua etmek.... Insallah guzel Allahim guzel haberler vermek nasip eder sana....
sikma canini sen guclu olki sevdgin hissetsin bunuve oda senden guc alsin....
benim son zamanlarda göguslerimde yaralar cikmaya basladi... bende anlamadim ama yine bi doktora gidecem 3 haftadir var bu en son iste doktora gittigimde kistin icindeki siviyi almislardi...
ve aradan 1 hafta gectti yaralar olusmaya basladi doktor tahli sonuclari temiz demistti...
gercektten korkamaya basladimneyse insallah buda gecer tip cok ilerledi o yuzden icim rahat cok sukur....
aklima kötu seyler getirmemeye calisiyorum
kendine iyi bak canim...
Allahim yar ve yardimcin olsun...
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım....geç yazman da asla problem değil güzelim..hiç aksatmadan git canım doktora bende endişelendim bak şimdi....bir doktorlada kalma canım...inşallah iyi birşeydir canım...dediğin gibi tıp çok ilerledi...Allah onların ne yokluğunu versin nede muhtaç etsin....gönlünü freah tut canım....kendine iyi bak Allaha emanet ol güzelim.
rica ederim canim sende sagol...
doktora gidip gitmekle kararsiz kaldim burda:44: annem diyor bu seferde trde doktora git, bakalim orda ne diyecekler... 1 ayimiz kaldi tre ye gitmeye bencede en mantiklisi birde orda gidim diyorum... zaten aklimda vardi trdeki doktora görunmek... ama iste birde bu yaralar cikinca endiselendim iyice.... unutma canim guzel haberlerini bekliyor olacambu arada canim sen trye gitmeyi dusunuyormusun? sevglin nasil oldu devam ediyormu kemoterapi ye? yada basladimi daha?
neyse canim sende Allaha emanet ol görusmek dilegiyle...
Selam canım..Tr'ye gidince bence hemen görün oradaki doktorlara canım...Sakın aksatma..İnşallah çok iyi birşeydir...Şuan belli değil canım,işim dolayısıyla izin almak zor.....Henüz başlamadı kemoya....Dİşinde çürük varmış onu çektir dediler,çektirdi oda iltihap yapmış onun geçmesini bekliyoruz şimdide...Bir haftadır da dişle uğraşıyoruz..İşte böyle güzelim..
Allah'a emanet ol güzelim...Kendine iyi bak...Beni haberdar etmeyi unutma...
merhaba canim doktora görunmeyi cok istiyorum tr de fakat insallah firsat olur cunku dugun telasi olacak baya bi stresli olacam... o stresle doktor dusunurmuyim bilmiyorum
gecmis olsun canim iltihap kötu bilirim bende cekttim distten cok... Dislerinden dolayimi baslamadi önce iyilessin sonrami dusunuyor kemoterabiyi... eger öyleyse hemen baslasin aksatmasin agrilari cokmu? neyse canim benim cikmam lazim kendine iyi bak...
Saglicakla kal öpuyorum yanakttan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?