- 21 Nisan 2021
- 30
- 37
- 3
- 25
- Konu Sahibi Birileri000
14-15 yaşındayım göğüs ölçüm 75-80 göğülerimin büyük olduğunu düşünüyorum aceba sizce normal mi yoksa büyük mü?
Lütfen objektif olun
Lütfen objektif olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşın 14 mü? 25 mi?14-25 yaşındayım göğüs ölçüm 75-80 göğülerimin büyük olduğunu düşünüyorum aceba sizce normal mi yoksa büyük mü?
Lütfen objektif olun
14 25 ne kaç yaşındasın sen14-25 yaşındayım göğüs ölçüm 75-80 göğülerimin büyük olduğunu düşünüyorum aceba sizce normal mi yoksa büyük mü?
Lütfen objektif olun
14-25 yaşındayım göğüs ölçüm 75-80 göğülerimin büyük olduğunu düşünüyorum aceba sizce normal mi yoksa büyük mü?
Lütfen objektif olun
14Yaşın 14 mü? 25 mi?
Iyyy küçücük nebçim.14-25 yaşındayım göğüs ölçüm 75-80 göğülerimin büyük olduğunu düşünüyorum aceba sizce normal mi yoksa büyük mü?
Lütfen objektif olun
Ya galiba 14ten 25i çıkaracağız. -11 oluyor. Bence büyük.14-25derken
Pardon yanlış yazmışım özür dilerim yanıtınız için teşekkür ederim14 25 ne kaç yaşındasın sen
75 - 80 küçük ve gayet normal
On dört ceyrek14-25derken
Hee ondan aayyh bende anlamadım14-25derken
Bunu bilmek için diğer vücut ölçülerini de bilmek gerek14-15 yaşındayım göğüs ölçüm 75-80 göğülerimin büyük olduğunu düşünüyorum aceba sizce normal mi yoksa büyük mü?
Lütfen objektif olun
Büyük mü diye sormak istedim büyük olması beni rahatsız ediyor14 yaşındaki çocuğun kadınlar kulübünde işi ne??
Daha büyür merak etme....
Ya da kızcağız kimlikte 14 ama hissettiğim 25 demek istediyse malum bu kuşağın görmediği şey kalmadı onlara da üzülüyorumOn dört ceyrekZ kuşağı çıkardıysa demek
büyük olması sizi rahatsız ediyorsa büyüktür, bize sorup büyük olduğunu neden teyit ettiriyorsunuzBüyük mü diye sormak istedim büyük olması beni rahatsız ediyor