• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerim büyük mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin yaşlarındayken memelerimin yeni yeni büyümesi beni de çok rahatsız ediyordu. Sanki çok büyükmüş, herkes farkındaymış gibi utanıyordum☺️ İnan hiç düşündüğün gibi değil

Bu arada beden ölçüsü( 75-80-85) sırtın uzunluğunu, cup (a,b,c,d) ölçüsü de memenin büyüklüğünü karşılar
Teşekkürler bilmiyordum öğrenmiş oldum 🙏

Bunun ne anlama geldiğini sorgulamayacağım ama ne olursa olsun iyi niyetli veya kötü niyetli sizce bunu Bi İnternet ortamında 15 yaşımda bir kıza söylemek ne kadar doğru ne siz bunu söylediniz ne de ben duydum
Sorduğunuz şeyin saçmalığıyla yüzleşin diye ona uygun cevap verdim ama işe yaramadı sanırım. 🤦🏻‍♀️ Sizin bedeninizi, ölçülerinizi, duruşunuzu bilmeden büyüklüğüyle ilgili nasıl fikir yürütebiliriz ki? Yaşınız küçük, diyebileceğim tek şey kendinizle barışık olun. Kimse mükemmel değil. 🤷🏻‍♀️

Yanlış girdiğin sayı için kimlikte 14 hissettiği 25 olabilir dedim ben sizin kuşak her şeyi gördü diye.
Bir de eğer kendini birileriyle kıyaslayarak ayna karşısında kendini beğenmiyor isen bundan da vazgeç, herkesin vücudu kendine hastır, kaldı ki sen daha gelişecek değişeceksin erken telaşlanıyorsun büyük mü küçük mü diye
Aslında vücuduma pek Bi sorunum yok ama bazen gerçekten takıntı yapabilirim onu dışında vüdumla alakalı bir sorunum yok ve gerçekten z kuşağına bu şekilde yaklaşımınızı gerçekten sevdim insanlar bize hainmiş veya da ülkenin kötülüğünü istermişiz gibi bakması sırf gerçekleri söylüyor ve kaçıyoruz diye

Sorduğunuz şeyin saçmalığıyla yüzleşin diye ona uygun cevap verdim ama işe yaramadı sanırım. 🤦🏻‍♀️ Sizin bedeninizi, ölçülerinizi, duruşunuzu bilmeden büyüklüğüyle ilgili nasıl fikir yürütebiliriz ki? Yaşınız küçük sanırım, diyebileceğim tek şey kendinizle barışık olun. Kimse mükemmel değil. 🤷🏻‍♀️
Yalnış anlamayın bu size özel değil ve şu an yüzünüzü göremediğim için nasıl bir tepki vermem konusunda emin olamadım sert tepki verdiysem kusura bakmayın yorumunuzu dikkate alacağım🙏

Anam pekte kibar gıı maşallah testerbıyelı :KK72:
Teşekkür ederim aslında çokta kibar değilimdir ama sonuçta burdaki çoğu kişi benden büyük ne olursa olsun saygılı olamam gerekiyor iltifatınız için çok teşekkür ederim 🤍

Yavrucum ergenlik döneminde organlarımız orantılı büyümez.
Yani şöyle söyleyeyim her organın gelişimi kendine özeldir.
Kimisi iki yılda yetişkin durumuna gelirken kimi organ beş yılda gelir.
Bu yüzden ergenlikte çok sakarlıklar da yaşarız.
Vücut dengemiz şaşar çünkü.
Kolumuz vücudumuza göre daha uzun olmuş olabilir gibi gibi.
Şimdi sen herkesin sana baktığını düşünüyorsundur.
Bakmıyor merak etme.
Baksa da çok tın yani anlatabildim mi?
Kendini sev, kendini gelistir, derslerine odaklan.

Yavrucum ergenlik döneminde organlarımız orantılı büyümez.
Yani şöyle söyleyeyim her organın gelişimi kendine özeldir.
Kimisi iki yılda yetişkin durumuna gelirken kimi organ beş yılda gelir.
Bu yüzden ergenlikte çok sakarlıklar da yaşarız.
Vücut dengemiz şaşar çünkü.
Kolumuz vücudumuza göre daha uzun olmuş olabilir gibi gibi.
Şimdi sen herkesin sana baktığını düşünüyorsundur.
Bakmıyor merak etme.
Baksa da çok tın yani anlatabildim mi?
Kendini sev, kendini gelistir, derslerine odaklan.
Çok teşekkür ederim gerçekten bunları öğrenmek biraz daha rahatlatıyor beni ve ilginiz için de teşekkür ederim 🤍

İşte ben daha 15 yaşındayım
evet kendime oranlarsam büyük başlamış gibi ama belki durunca gelişimi normal boyutlarda görünür

18 yaşından önce küçültme falan olmuyor zaten o yüzden kafana takma büyük olacak olsa bile yapmazlar

kuzeniminde gülle gibi büyüktü bel ağrısı ve üst tarafı full meme olunca küçülttürdü ama 30 yaşında yaptırdı anca

evet kendime oranlarsam büyük başlamış gibi ama belki durunca gelişimi normal boyutlarda görünür

18 yaşından önce küçültme falan olmuyor zaten o yüzden kafana takma büyük olacak olsa bile yapmazlar

kuzeniminde gülle gibi büyüktü bel ağrısı ve üst tarafı full meme olunca küçülttürdü ama 30 yaşında yaptırdı anca
Anladım yorum için teşekkürler

Teşekkür ederim aslında çokta kibar değilimdir ama sonuçta burdaki çoğu kişi benden büyük ne olursa olsun saygılı olamam gerekiyor iltifatınız için çok teşekkür ederim 🤍
Olsun oda bir erdem 🤗sen bi sıkıntın oldumu yaz buraya ablaların guzel fikirler verir sana 🤗

Bende dahil tabi :KK76:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X