- 21 Kasım 2017
- 28.757
- 124.611
- 598
- Konu Sahibi Birileri000
Görmem lazım.aceba sizce normal mi yoksa büyük mü?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmem lazım.aceba sizce normal mi yoksa büyük mü?
E ne guzel bak duzgunmus fiziginKilomda yokki 43![]()
Teşekkürler bilmiyordum öğrenmiş oldumSenin yaşlarındayken memelerimin yeni yeni büyümesi beni de çok rahatsız ediyordu. Sanki çok büyükmüş, herkes farkındaymış gibi utanıyordumİnan hiç düşündüğün gibi değil
Bu arada beden ölçüsü( 75-80-85) sırtın uzunluğunu, cup (a,b,c,d) ölçüsü de memenin büyüklüğünü karşılar
Nebiliyim bi 80 olsun isterdim yaniE ne guzel bak duzgunmus fizigin
Bunun ne anlama geldiğini sorgulamayacağım ama ne olursa olsun iyi niyetli veya kötü niyetli sizce bunu Bi İnternet ortamında 15 yaşımda bir kıza söylemek ne kadar doğru ne siz bunu söylediniz ne de ben duydumGörmem lazım.![]()
AnladımNebiliyim bi 80 olsun isterdim yani
Kendim için dedim ustune alinma hshshAnladım
Jxjj, jxjxjjx tabiki sadece vericek cevap bulamadım daKendim için dedim ustune alinma hshsh![]()
Anladım teşekkürlerBenim çok küçük bence daha kötü küçük olması. Bi arkadaşımın da ortaokulda kocamandı bence. Ama o haliyle kaldı daha da büyümedi. Doğum da yaptı ama bozulmadı bence.
Sorduğunuz şeyin saçmalığıyla yüzleşin diye ona uygun cevap verdim ama işe yaramadı sanırım.Bunun ne anlama geldiğini sorgulamayacağım ama ne olursa olsun iyi niyetli veya kötü niyetli sizce bunu Bi İnternet ortamında 15 yaşımda bir kıza söylemek ne kadar doğru ne siz bunu söylediniz ne de ben duydum
Teşekkürler güzel kalbiniz için
Anladım teşekkürler
Anam pekte kibar gıı maşallah testerbıyelıTeşekkür ederim yanıtınız için![]()
Aslında vücuduma pek Bi sorunum yok ama bazen gerçekten takıntı yapabilirim onu dışında vüdumla alakalı bir sorunum yok ve gerçekten z kuşağına bu şekilde yaklaşımınızı gerçekten sevdim insanlar bize hainmiş veya da ülkenin kötülüğünü istermişiz gibi bakması sırf gerçekleri söylüyor ve kaçıyoruz diyeYanlış girdiğin sayı için kimlikte 14 hissettiği 25 olabilir dedim ben sizin kuşak her şeyi gördü diye.
Bir de eğer kendini birileriyle kıyaslayarak ayna karşısında kendini beğenmiyor isen bundan da vazgeç, herkesin vücudu kendine hastır, kaldı ki sen daha gelişecek değişeceksin erken telaşlanıyorsun büyük mü küçük mü diye
Yalnış anlamayın bu size özel değil ve şu an yüzünüzü göremediğim için nasıl bir tepki vermem konusunda emin olamadım sert tepki verdiysem kusura bakmayın yorumunuzu dikkate alacağımSorduğunuz şeyin saçmalığıyla yüzleşin diye ona uygun cevap verdim ama işe yaramadı sanırım.Sizin bedeninizi, ölçülerinizi, duruşunuzu bilmeden büyüklüğüyle ilgili nasıl fikir yürütebiliriz ki? Yaşınız küçük sanırım, diyebileceğim tek şey kendinizle barışık olun. Kimse mükemmel değil.
![]()
Teşekkür ederim aslında çokta kibar değilimdir ama sonuçta burdaki çoğu kişi benden büyük ne olursa olsun saygılı olamam gerekiyor iltifatınız için çok teşekkür ederimAnam pekte kibar gıı maşallah testerbıyelı![]()
Çok teşekkür ederim gerçekten bunları öğrenmek biraz daha rahatlatıyor beni ve ilginiz için de teşekkür ederimYavrucum ergenlik döneminde organlarımız orantılı büyümez.
Yani şöyle söyleyeyim her organın gelişimi kendine özeldir.
Kimisi iki yılda yetişkin durumuna gelirken kimi organ beş yılda gelir.
Bu yüzden ergenlikte çok sakarlıklar da yaşarız.
Vücut dengemiz şaşar çünkü.
Kolumuz vücudumuza göre daha uzun olmuş olabilir gibi gibi.
Şimdi sen herkesin sana baktığını düşünüyorsundur.
Bakmıyor merak etme.
Baksa da çok tın yani anlatabildim mi?
Kendini sev, kendini gelistir, derslerine odaklan.
evet kendime oranlarsam büyük başlamış gibi ama belki durunca gelişimi normal boyutlarda görünürİşte ben daha 15 yaşındayım
Anladım yorum için teşekkürlerevet kendime oranlarsam büyük başlamış gibi ama belki durunca gelişimi normal boyutlarda görünür
18 yaşından önce küçültme falan olmuyor zaten o yüzden kafana takma büyük olacak olsa bile yapmazlar
kuzeniminde gülle gibi büyüktü bel ağrısı ve üst tarafı full meme olunca küçülttürdü ama 30 yaşında yaptırdı anca
Olsun oda bir erdemTeşekkür ederim aslında çokta kibar değilimdir ama sonuçta burdaki çoğu kişi benden büyük ne olursa olsun saygılı olamam gerekiyor iltifatınız için çok teşekkür ederim![]()