• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerim büyük mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 demissiniz? Neden yas araligi girdiniz :confused:
Görecelidir büyüklük kücüklük.
Anladım teşekkürler
Bunu bilmek için diğer vücut ölçülerini de bilmek gerek
Ben 29 yaşındayım benim de 15 yaşından beri göğsüm 75-80
Göğsüm 76 belim 60 basen 87 normal mi göğüslerim çok büyük gibi hissediyorum rahatsız oluyorum

Kuzum sayisal mi bölüm?cok matematiksel bir soru olmus ama bence
Yasin 14 ise buyuk(daha da buyur cunku)
Yasin 25 ise orta
Sayı yanlış oldu 15 yaşıma yeni girdim göğüslerinin büyük olduğunu düşünüyorum ve çok rahatsız oluyorum yanıt için teşekkür ederim

Arkadaşlar sakin olun. 14 yaşında bi kızcağız bi şey soruyor. Herkes alaya alıyor. Soran kız sizin çocuğunuz olsa ve koca kadınlar onunla dalga geçse hoşunuza gider mi?

Ablacım biraz daha büyüyecektir. Su an ki durumda ölçün ideal. Bunun biraz da boy ve kilo ile alakasi var. Buna takilmamani öneririm. Artık her şeyin bir çaresi var.

Yağlı hamur işleri fazla yememeye çalış. Annene evde yardimci ol. Hareketli ol. Yarim atlet şeklinde camasirlar var. Onlardan al kendine. Ideal ölçüe 20 yasinda ulaşmış olacaksin

Allah sağlıktan ayırmasın.

Büyük mü diye sormak istedim büyük olması beni rahatsız ediyor
14 yaşında gelişme çağında vücudundaki birçok şey rahatsız edebilir seni ama sen kendini sevmekten ve kendine değer vermekten asla vazgeçme sağlığın yerinde olsun gerisi önemsiz detaylar küçüğüm dert etme bunları kendine, boyun kilon değiştikçe o da bi hale yola girecek merak etme. Memeni sev.

Ya da kızcağız kimlikte 14 ama hissettiğim 25 demek istediyse malum bu kuşağın görmediği şey kalmadı onlara da üzülüyorum 😅
Kusura bakmayın sadece 1 sayıyı yanlış girdim olabililecek nirşey değil mi?

Şaka bi yana da bak kardeşim konuya dalıyorum objektif olun demıssın yaa ultra objektif olucam sana 👍
Bak benim anneciğim 55 yasında meme kanserine yakalandı. 6 7 ay once tanı konuldu tedavi surecide yeni bitti. Sımdı ıyı cok sukur. Ama sana o sureci hem annem acısından hem ailemiz acısından anlatsam anlayamazsın yaşamadan. Allahım da yasatmasın... Bıkac gun oncede ben gogsumde minik bir kitle farkettim.. Normal insanlara gore 2 kat fazla risk altındayım. Genetık acıdan yanı Allahım korusun. Bunlardan bılgın varmı bilmem...cok korkmamaya calısıyorum ama aklımada bin turlu sey gelmiyor degıl. Cocuklarım kucuk... Ya bana bısey olursa... Onlara ben gıbı kim bakabilirki.. Birisi daha 13 aylik bırısı daha 12 yasında... Allahım korusun dualar ediyorum sureklı... Neyse cok uzatmıyorum sağlıklı ol yeter saglıgının kıymetini bil. Buyuk kucuk senın ıcın onemlı olmasın. Hem seni Rabbım boyle yaratmış şukretmeyı bil fazlasını isteme hırs yapma... Sağlıklı gunler dilerim kucuk kardesım 🤗

14 yaşında gelişme çağında vücudundaki birçok şey rahatsız edebilir seni ama sen kendini sevmekten ve kendine değer vermekten asla vazgeçme sağlığın yerinde olsun gerisi önemsiz detaylar küçüğüm dert etme bunları kendine, boyun kilon değiştikçe o da bi hale yola girecek merak etme. Memeni sev.
Çok teşekkür ederim gerçekten biraz olsun rahatladım ve çoğu kişi gibi orda yanlış girdiğim bir sayıya takılıp dalga geçemdiniz sizin gibi insanlar iyiki var🤍

75-80 meme ölçüsü değil sırt ölçüsüdür. A B C D cup ölçüleri asıl meme ölçüsünü verir.
Bu arada acEba değil acAba evladım, sınavların vardır şimdi senin aman diyim.

Anladım teşekkürler

Göğsüm 76 belim 60 basen 87 normal mi göğüslerim çok büyük gibi hissediyorum rahatsız oluyorum
Çünkü vücudun 34 bedenken göğüslerin 36-38 arasında
Aslında büyük değil ama vücuduna göre büyük. Fakat 14 yaşında yapabileceğin bir şey yok ki tatlım bunlara takılma.
70 olsa da küçük olacak Çünkü

Şaka bi yana da bak kardeşim konuya dalıyorum objektif olun demıssın yaa ultra objektif olucam sana 👍
Bak benim anneciğim 55 yasında meme kanserine yakalandı. 6 7 ay once tanı konuldu tedavi surecide yeni bitti. Sımdı ıyı cok sukur. Ama sana o sureci hem annem acısından hem ailemiz acısından anlatsam anlayamazsın yaşamadan. Allahım da yasatmasın... Bıkac gun oncede ben gogsumde minik bir kitle farkettim.. Normal insanlara gore 2 kat fazla risk altındayım. Genetık acıdan yanı Allahım korusun. Bunlardan bılgın varmı bilmem...cok korkmamaya calısıyorum ama aklımada bin turlu sey gelmiyor degıl. Cocuklarım kucuk... Ya bana bısey olursa... Onlara ben gıbı kim bakabilirki.. Birisi daha 13 aylik bırısı daha 12 yasında... Allahım korusun dualar ediyorum sureklı... Neyse cok uzatıyorum sağlıklı ol yeter saglıgının kıymetini bil. Buyuk kucuk senın ıcın onemlı olmasın. Hem seni Rabbım boyle yaratmış şukretmeyı bil fazlasını isteme hırs yapma... Sağlıklı gunler dilerim kucuk kardesım 🤗
Teşekkürler ilginiz için 🤍

Çünkü vücudun 34 bedenken göğüslerin 36-38 arasında
Aslında büyük değil ama vücuduna göre büyük. Fakat 14 yaşında yapabileceğin bir şey yok ki tatlım bunlara takılma.
70 olsa da küçük olacak Çünkü
Anladım teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X