- 21 Nisan 2021
- 30
- 37
- 3
- 25
- Konu Sahibi Birileri000
TeşekkürlerValla canım yaşın çok küçük gerçi inanamadım 14 yaşında olduğuna amaAha ergenlik çağındasın sana büyük gelmesi normaldir zamanla düzelir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerValla canım yaşın çok küçük gerçi inanamadım 14 yaşında olduğuna amaAha ergenlik çağındasın sana büyük gelmesi normaldir zamanla düzelir
![]()
Ffff bacım ya viktorya sikrıt mi burasi cup mup karıştırıyon. Gebelde b cup var her yerde işte75-80 meme ölçüsü değil sırt ölçüsüdür. A B C D cup ölçüleri asıl meme ölçüsünü verir.
Bu arada acEba değil acAba evladım, sınavların vardır şimdi senin aman diyim.
Anladımbenimde o yaslarda boyleydi, 7.sinifta sudyen takmaya baslamistimgogusleriniz buyuk olacak sanirim
Ne var uzulecek kuzum gelisim bozuklugu yok sonucta belirli bir sekli var (dumduz erkek gibi gogusler var )asiri kilolu degilsen proposiyonun duzgundur asma yuzunu varsa kilon verirsin yine dengeli olurYasim 25 olcum 70b![]()
Ben neden kusura bakayım küçüğüm yaş senin yaşın ister yanlış gir ister doğru mühim olan kendini sevmenKusura bakmayın sadece 1 sayıyı yanlış girdim olabililecek nirşey değil mi?
Of çok özür dilerim klavyem düzeltiyor 15 yaşına gireceğimNe var uzulecek kuzum gelisim bozuklugu yok sonucta belirli bir sekli var (dumduz erkek gibi gogusler var )asiri kilolu degilsen proposiyonun duzgundur asma yuzunu varsa kilon verirsin yine dengeli olur
Çoğunluk sütyen ölçüsünü bilmediği için B’yi kakalıyorlar işte herkeseFfff bacım ya viktorya sikrıt mi burasi cup mup karıştırıyon. Gebelde b cup var her yerde işte![]()
İşte ben daha 15 yaşındayımbenimki 75 23 yaşımdayım çok memnunum
Teşekkürler güzel kalbiniz içinBen neden kusura bakayım küçüğüm yaş senin yaşın ister yanlış gir ister doğru mühim olan kendini sevmen![]()
Anladım teşekkürlerGogsunun boyutuna takilip ozguvenini zedeleme. Bu yaslarda boyle seylere kafayi takman normal ama inan cok gereksiz. Uzerinde düşünmen gereken cok daha onemli seyler var bu hayatta. Derslerine odaklan, basarili ol, sonra kendini nasil daha iyi hissedeceksen ona göre caresine bakarsin.
Büyük değil Ama spor sütyen giy kibar olsun diye14-15 yaşındayım göğüs ölçüm 75-80 göğülerimin büyük olduğunu düşünüyorum aceba sizce normal mi yoksa büyük mü?
Lütfen objektif olun
Teşekkür ederim yanıtınız içinBüyük değil Ama spor sütyen giy kibar olsun diye
Anladım teşekkürler
Teşekkürler
Eğer 14 yaşındaysanız gerçekten ki buna inanıyorum aslında, bu terbiyenizi kaybetmeyin lütfen. Kimseye ters bir şey demmissiniz tebrik ederim bu olgunlugunu.Anladım
Kilomda yokki 43Ne var uzulecek kuzum gelisim bozuklugu yok sonucta belirli bir sekli var (dumduz erkek gibi gogusler var )asiri kilolu degilsen proposiyonun duzgundur asma yuzunu varsa kilon verirsin yine dengeli olur
Yanlış girdiğin sayı için kimlikte 14 hissettiği 25 olabilir dedim ben sizin kuşak her şeyi gördü diye.Çok teşekkür ederim gerçekten biraz olsun rahatladım ve çoğu kişi gibi orda yanlış girdiğim bir sayıya takılıp dalga geçemdiniz sizin gibi insanlar iyiki var![]()
Gerçekten 15 yaşındayım 9.sınıf öğrencisiyim ve birilerine kötü bişey demekle sorunların çözüleceğini düşünmüyorum ilginiz için ve yanıtınız için teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için deEğer 14 yaşındaysanız gerçekten ki buna inanıyorum aslında, bu terbiyenizi kaybetmeyin lütfen. Kimseye ters bir şey demmissiniz tebrik ederim bu olgunlugunu.
Göğüslerin bu kadar kalabilir benim 15 yaşından beri 75-80 ki doğum da yaptım.