• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerim büyük mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
75-80 meme ölçüsü değil sırt ölçüsüdür. A B C D cup ölçüleri asıl meme ölçüsünü verir.
Bu arada acEba değil acAba evladım, sınavların vardır şimdi senin aman diyim.
Ffff bacım ya viktorya sikrıt mi burasi cup mup karıştırıyon. Gebelde b cup var her yerde işte 🥲

Gogsunun boyutuna takilip ozguvenini zedeleme. Bu yaslarda boyle seylere kafayi takman normal ama inan cok gereksiz. Uzerinde düşünmen gereken cok daha onemli seyler var bu hayatta. Derslerine odaklan, basarili ol, sonra kendini nasil daha iyi hissedeceksen ona göre caresine bakarsin.

Ne var uzulecek kuzum gelisim bozuklugu yok sonucta belirli bir sekli var (dumduz erkek gibi gogusler var )asiri kilolu degilsen proposiyonun duzgundur asma yuzunu varsa kilon verirsin yine dengeli olur
Of çok özür dilerim klavyem düzeltiyor 15 yaşına gireceğim

Benim çok küçük bence daha kötü küçük olması. Bi arkadaşımın da ortaokulda kocamandı bence. Ama o haliyle kaldı daha da büyümedi. Doğum da yaptı ama bozulmadı bence.

Gogsunun boyutuna takilip ozguvenini zedeleme. Bu yaslarda boyle seylere kafayi takman normal ama inan cok gereksiz. Uzerinde düşünmen gereken cok daha onemli seyler var bu hayatta. Derslerine odaklan, basarili ol, sonra kendini nasil daha iyi hissedeceksen ona göre caresine bakarsin.
Anladım teşekkürler

Çok teşekkür ederim gerçekten biraz olsun rahatladım ve çoğu kişi gibi orda yanlış girdiğim bir sayıya takılıp dalga geçemdiniz sizin gibi insanlar iyiki var🤍
Yanlış girdiğin sayı için kimlikte 14 hissettiği 25 olabilir dedim ben sizin kuşak her şeyi gördü diye.
Bir de eğer kendini birileriyle kıyaslayarak ayna karşısında kendini beğenmiyor isen bundan da vazgeç, herkesin vücudu kendine hastır, kaldı ki sen daha gelişecek değişeceksin erken telaşlanıyorsun büyük mü küçük mü diye

Eğer 14 yaşındaysanız gerçekten ki buna inanıyorum aslında, bu terbiyenizi kaybetmeyin lütfen. Kimseye ters bir şey demmissiniz tebrik ederim bu olgunlugunu.

Göğüslerin bu kadar kalabilir benim 15 yaşından beri 75-80 ki doğum da yaptım.
Gerçekten 15 yaşındayım 9.sınıf öğrencisiyim ve birilerine kötü bişey demekle sorunların çözüleceğini düşünmüyorum ilginiz için ve yanıtınız için teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için de🤍

Senin yaşlarındayken memelerimin yeni yeni büyümesi beni de çok rahatsız ediyordu. Sanki çok büyükmüş, herkes farkındaymış gibi utanıyordum☺️ İnan hiç düşündüğün gibi değil. Sadece sana öyle geliyor

Bu arada beden ölçüsü( 75-80-85) sırtın uzunluğunu, cup (a,b,c,d) ölçüsü de memenin büyüklüğünü karşılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X