Göğüslerim çok iri bebeğimi emziremiyorum

serramina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
156
41
98
Selam anneler bebeğim 1 hafta önce doğdu emerken hep ağlıyordu kavrayamiyordu ve bugün doktora gittik kızım tam 500 gram vermiş üzüntüden kahroluyorum tavsiyelerinizi bekliyorum birde dualarınizi...

Sağıp vermeyi denesen canim. Daha cok kucuk çekişi kuvvetli degil henuz. Ben hic kullanmadim ama silikon uçlar varmis onlardan da kullanabilirsin. Moralini bozma..

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım. Bak şimdi bebeğini emzirmeden önce kahverengi kısmını baş ve işaret parmaginla iyice sık ve oradaki sütun boşalmasını sağla. Sonra o kısım yumusayacaktir. Ondan sonra emzirmeyi dene. Daha iyi ve kolay kavrayacak tir. Kuzenim kaç Dr.a göstermiş bebeğini emmiyor diye çare bulamamışlar. Bana söyledi ben de bu yöntemi anlattım şimdi emiyor çok sukur. Umarım sana da çare olurum. Hiç moralini bozma moral gerçekten çok önemli.

Ayrıca dualarım da seninle inşallah en kısa zamanda sağlıkla emzirirsin bol bol sütun olsun bebisin kocaman olsun Rabbim yyardımcın olsun inşallah canım.

Ayrıca dualarım da seninle inşallah en kısa zamanda sağlıkla emzirirsin bol bol sütun olsun bebisin kocaman olsun Rabbim yyardımcın olsun inşallah canım.
CNM cevap geç oldu kusura bakma çok teşekkürler Allah razı olsun pompayla sagip verdim önce sonra emzirme uzmanindan yardım aldım şimdilik çok şükür bir sıkıntı yok

Çok sevindim canım ne demek rica ederim. Bol bol emzzirmeye devam et Rabbim evladını bagislasin sana inşallah. Opuyorum.

Selam anneler bebeğim 1 hafta önce doğdu emerken hep ağlıyordu kavrayamiyordu ve bugün doktora gittik kızım tam 500 gram vermiş üzüntüden kahroluyorum tavsiyelerinizi bekliyorum birde dualarınizi...

O zaman sağmaktan başka çareniz yok.

Back
X