Göğüslerim inanılmaz sızlıyor, her aydan farklı. Acaba hamile olabilir miyim

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.421
1.436
63
28
Selam şekerler
1,5 senelik evliyim yaklaşık 6 aydır da bebek denemelerine başladık. Benim adetime yaklaşırken göğüslerimde son 2 gün kala ufak bir sızı oluyordu ama bu ay adetimden 10 gün önce falan acı ve ağrı başladı. İlk zamanlar acaba yüzüstü yattığım için mi oluyor diyordum ama hayır, resmen yürürken ufak sallantıda bile ağrıyor. Adetime son 4 gün kaldı, Allahıma dua ediyorum inşallah hamileyimdir diye. Bir de şişkinlik hissediyorum 1 haftadır ve iştahım inanılmaz açıldı. Başka da hiç bir belirtim yok, böylesi başına gelen var mı? Nolur dua edin, şimdiden cevap veren herkesten ve dua edenlerden Allah razı olsun

Son düzenleme:
Benim aynen dediğiniz gibi oldu. Sonra da hamile olduğumu öğrendim. Bir de tumurtlamadan bir hafta sonra ilginç bir mide yanması geçirdim

Olabilir diyebiliriz yumurtlamadan sonra şiştiyse ama bikaç gün sonta bi test yapın kesın olur

Ben de ayni durumdayim. Bugun test yaptim ve cok silik bir cizgi cikti. Bat yarin, benim icin hersey yarin veya birkaç gün içinde belli olacak.

Benim aynen dediğiniz gibi oldu. Sonra da hamile olduğumu öğrendim. Bir de tumurtlamadan bir hafta sonra ilginç bir mide yanması geçirdim
Kız ne diyosuuuun :) <3 hamile olduğunu nasıl öğrendin peki, idrar testi mi yoksa gecikince kan testi mi yaptırdın

Aynı belirtiler bende de var inşaallah hamileyizdir

Bende hemen hemen aynılarını yaşamıştım. Regle 1 haftadan fazla vardı kasık ağrıları batmalar oluyordu. Regle birkaç gün kala göğüslerim o kadar acıyordu ki dokunmaya gerek yoktu yürürken bile acıyordu ağır geliyodu. Sonrasında gaz sorunu yaşadım karnım patlatacak gibi şişiyodu. Gününüz geçtiğinde test yapın mutlaka

Peki hamile miydiniz ?

Ben de ayni durumdayim. Bugun test yaptim ve cok silik bir cizgi cikti. Bat yarin, benim icin hersey yarin veya birkaç gün içinde belli olacak.
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, çok çok dua ediyorum hepimiz için. İnşallah çok mutlu olacağın haberler alırsın canım benim

Ayyyy Allahım analı babalı büyütsün , hemen test yapıcam zaten de nasıl sabredicem bilmiyorum, saniyeler saat gibi oldu bana :)
Ben kaybettim umarım sen sağlıkla doğurursun hamileysen. Reglden birkaç gün önce artımed sonuç vermeye başlıyor. Benim reglden 4 gün önce en sağdaki gibiydi regl günüde kıpkırmızıydı

Eklentiler

• IMG_20221105_162041.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 66
Allah razı olsun üzüldüm balım , hayırlısı olsun hepimiz için

Amin amin amiiin
Test yaptın mı canım merak ettim

Test yaptın mı canım merak ettim
Yok pamuğum, erkenden üzülmek istrmiyorum. Perşembe günü beklediğim regl. Bakalım Allah büyüktür, 1 gün bile geciksem test vericem

Balım ne yaptın, merak ettim
Adet olmadim, test de yapmadim henüz. Rahatsizlandim bugün biraz, hic aklimi mesgul etmedi test yapmak. Bat geçti ama sat 27 kasim oldugu icin bugun de olmazsam yarin yapacagim ins.

Senin kaç günün kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…