Göğüslerim inanılmaz sızlıyor, her aydan farklı. Acaba hamile olabilir miyim

Adet olmadim, test de yapmadim henüz. Rahatsizlandim bugün biraz, hic aklimi mesgul etmedi test yapmak. Bat geçti ama sat 27 kasim oldugu icin bugun de olmazsam yarin yapacagim ins.

Senin kaç günün kaldı?
Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsin inşallah

Dayanamayıp yaptım test

İlk 3 dakika icinde çıkan sonuç. Roll marka gebelik testi kullandim, guvenilir mi bilmiyorum. İki gün önce de avox marka erken gebelik testi yapmistim ve cok silik bir cizgi cikmisti. Bakalim kanama olacak mi? ((

Eklentiler

• IMG_20221227_092935.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 45
Pamuğum ya Allahım inşallah bana da çift çizgiyi görmeyi nasip eder :’( deliriyorum burda. Hayatım bence Hamilesiiiin :) inşallah her şey sağlıklı ve yolunda gider

Pamuğum ya Allahım inşallah bana da çift çizgiyi görmeyi nasip eder :’( deliriyorum burda. Hayatım bence Hamilesiiiin :) inşallah her şey sağlıklı ve yolunda gider
Geçen ay tam da bugün sabah saatlerinde beklenmedik bir pozitif sonuç almıştım. Ogleye dogru da kanamam basladi, kimyasalmış. Gün gün silikleşti ve en sonunda da negatif oldu testlerim de zaten. Bu sebeple bu günü atlatmak istiyordum. Cok gerginim. ((

İnsallah hakkimizda hayirlisi neyse o olur. Her konuda olduğu gibi bu konuda da deniyor bizi. Günün sonunda gercekte ihtiyacimiz olan neyse, istedigimize ragmen o olsun.

"Allahim, benim istedigim değil senin istediğin olsun"

Boyle düşününce sakinleşiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…