• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüslerim küçük

qizemcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
18
0
36
İzmir
arkadaşlar benim gögüslerim çok küçük bence kadın için önemli bişey estetik olmayı düşündüm ama aileme ne derim önerilerinizi bekliyorm :(

Benim de göğüslerim çok küçüktür. Bazen 75 bile bol gelir ama şimdiye dek hiç sorun etmedim çok şükür. Küçük göğüslü olmanın avantajları daha fazla bana göre. Allah başka dert vermesin ne diyim.

Son düzenleme:
yat kalk haline sükret büyük gögüs hic mataf degil bildigin eziyet hele yazin iskence pisik kremi ve pudrayla yasamaktan biktim

benimde göğüslerim küçük. 75 beden kullanıyorum. son zamanlarda da destekli kullanmaya başladım hem benim gözüme daha bi güzel gözüküyolar hem kıyafette dışardan güzel gözüküyo. ben sorun etmiyorum açıkcası. zaten ufak tefek bi kızım, arkadaşlarım göğüslerin büyük bile diyolar. birazda boya kiloya bağlı sanırım...

ameliyat gerekecek kadar küçük mü ki? sitede büyütmek için bitkisel şeyler var onları bi denesen ne dersin?

arkadaşlar benim gögüslerim çok küçük bence kadın için önemli bişey estetik olmayı düşündüm ama aileme ne derim önerilerinizi bekliyorm :(

bi sutyenler var, olmayan göğüsü var ediyor :))
dolgulu destekli olanlardan kullan.
ilerde bebeğin olursa, emzirdiğinde zaten ister istemez büyüyolarmış...

haklısınız arkadaşlar ama ne bilim sorun haline getirdm ameliyet olayım ddim 75 tam oluyor ama biraz kiloluyum küçük görünüyor

Bence ameliyat filan olma. Gayet güzel sütyenler filan var silikonlu. Ameliyat acılı ve sancılı bir süreç. Bende tam tersi durum var. Bende küçülttürsem mi filan diyorum. Sonra Allah başka dert vermesin ne yapalım idare edeceğiz diyorum. Büyük filan olması cidden iyi birşey değil.

aman benim de küçük,anca 75 :9: boyum da var, o yüzden küçüklüğü biraz eksiklik yaratmıyor değil, tam dik ve toparlanmış deil göğüslerim yanlara yayılmış durumda o yüzden de küçük gösteriyor biraz. sütyenlerle filan toparlamaya çalışıyorum işte. ama dekolte bi kıyafet giydiğimde, yazın bikini falan giydiğimde biraz göğüs istiyo deilmi beyaaaww:79: ama naparsın alıştım onlarla yaşamaya :74:

benimde göğüslerim küçücük :78:
75 bile bol gelior neredeyse... :77:
ilk başlarda kafama takardım ama şimdi dert etmiyorum :16:

aman benim de küçük,anca 75 :9: boyum da var, o yüzden küçüklüğü biraz eksiklik yaratmıyor değil, tam dik ve toparlanmış deil göğüslerim yanlara yayılmış durumda o yüzden de küçük gösteriyor biraz. sütyenlerle filan toparlamaya çalışıyorum işte. ama dekolte bi kıyafet giydiğimde, yazın bikini falan giydiğimde biraz göğüs istiyo deilmi beyaaaww:79: ama naparsın alıştım onlarla yaşamaya :74:

aynen canım bi bikinide bi dekoldede ihtiyaç yani napalım alışcaz heralde :)

ben bi ara doğum kontrol hapı kullandım hormon tedavisi için.. inanılmaz büyüdü göğüslerim 75 kullanıyorum normalde kız arkadaşlarım falan inanamadı çok hoşuma gitmişti benimde dolgun dolgundu :9: ama hapı bıraktım yan etkileri yüzünden 1 ay sonra fıs diye söndüler.. ameliyatsız çok zor büyümesi :50:

magic form un sutyenleri var ben boynerden almıştım. sulu sütyen diyolar içinde jel var hem büyük gösteriyo hemde sütyenin üstünden ellediğinde bile içi dolu göğüs gibi hissediyosun:)
bunun haricinde inanılmazda rahat şahsen senelerdir başşka sütyen kullanadım magic formu denedikten sonra. fiyatı dier sütyenlere göre fazla ama en ufak bi deforme olmuyo tavsiye ederim :)

benimkiler büyük 90 kullanıyorum inan böyle daha zor oluyo. giyim tarzın nasıl bilmiyorum ama mesela fazla açık giyinmem ben senin gibi küçük göğüslü arkadaşlarım bi body giyer önü açık olmaz onlarda çok güzel durur ama ben giydiğimde direk göğüsler meydanda dar bişeyde giyemiyorum çok belli oluyo diye bide sallanmaları yokmuuu:52:

görünüş icin alttan destekli kullanabilirsin benımde 85 kullanıyorum dar badi giyemıyorm resmen cıkıyor bol giyiniyorum herkese göre farklı ama kücügün çagresi var büyügün yok :9:

Büyük gögüsün nesi güzelde özeniyorlar anlamiyorum...Büyük gögüste her kiyafet yakismiyoo ve cok dikkat cekiyor...Bebegin oluncaa emzirince icleri sönecekk sarkacak zten..Varsin kücük olsun en azindan giydigin yakisir...Arkadasimin gögüsleri bir kavun kada var resmen oraya kavun yerlestirmisler sanki göbegine dgiyor.Öyle olsaniz dahami iyi birakin mutlu olun her biryerinizle :))

ay cnm bende küçük göğüslü olmak istiyorum hiç sewmiyorum 85 takıyrum bazen ağzıma gircek sanıyorum bence küçük göğüs hiç sıkıntı yapma kendine şekerimm:71::71::71::71:

bence küçük göğüs daha seksi duruyor..hem daha rahat kesinlikle.birde şu var büyük göğüsler zamanla sarkar ve çok kötü bir görüntü oluşturabilir.. yaşasın küçük göğüslü olmak:1:

Back
X