• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüslerim küçük

:8::8:
ay cnm bende küçük göğüslü olmak istiyorum hiç sewmiyorum 85 takıyrum bazen ağzıma gircek sanıyorum bence küçük göğüs hiç sıkıntı yapma kendine şekerimm:71::71::71::71:

canım yaa 85 olupta ağzına nasıl girecek gibi oluyor benim de 85- 90 ama hiçde okdar büyük gelmio gözüme

canım yaa 85 olupta ağzına nasıl girecek gibi oluyor benim de 85- 90 ama hiçde okdar büyük gelmio gözüme

valla benm öle geliyo bana gıcık oluyorum bide benimkiler bitişik dik :84::84::84::84: ben böle göğüs tahtası zayıf olanları sewiyorum benim öle ama göğüslerden belli olmuo dolgun duruyo hele adet olcağım zaman çok şişyo

benim de 85 ama öyle abartı bir büyüklük yok hatta straplez sütyenle straplez badileri bile rahatlıkla giyinebiliyorum düşmüyor yani..

Ben de küçük göğüslü olmaktan şikayet edebilmek istiyorum ya hu! :63: Şanslısınız da farkında değilsiniz.

ben de bi ara göğüslerime takmıştım ama artık hiç umursamıyorum
bence göğüslerin seksi gözükmesi için büyük veya küçük olmasından çok sağlıklı ve bakımlı olmasıı önemli
yani pürüzsüz bir cilt olunca göğüsler de müthiş duruyo doğal olarak

ne küçük ne büyük normal ölçülerde olduğu zaman hem güzel görünür hem de sarkmaz.:34:yani konuyu küçük iyi büyük iyi olayına dönüştürmeye gerek yok...:27:

Son düzenleme:
ne küçük ne büyük normal ölçülerde olduğu zaman hem güzel görünür hem de sarkmaz.:34:yani konuyu küçük iyi büyük iyi olayına dönüştürmeye gerek yok...:27:

evet, büyüklük küçüklükten öte dirilik ve sarkmaması önemli bence. bu da biraz genlerle biraz da sporla ilgili :34:

Ay bende çok takıyorum bu meseleye.Benimkiler de çok küçük.Çocuğum olunca emziririm,büyür dedim hiç bi değişiklik olmadı.Aslında çok takmıyorum ama,yaz gelip de bikini giymek gerekince sinir oluyorum.Bir de evin içinde sütyen takmadan dolaşmayı çok seviyorum ama eşim 'küçük göğüslü karım benim 'diye takılınca bana iyice sinirlerim bozuluyor.Eğer olursa ikinci çocuktan sonra ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.

ben takmıyordum artık takıyorum erkek arkadaşınız olunca yada erkekten eleştiri gelince takıyorsunuz malesef boyum 1.70 kilom 55 bedenim 75B. tabi erkek arkadaşım bilmiyor ben destekli takıyorum 80 beden dolgun ve güzel duruyor zaten gögüslerim yuvarlak dik öyle takınca dekoltem harika duruyor ama birgün konuşuyorduk fiziksel özelliklerden dergi kurcalarken bir manken gördü gögüslerine küçük dedi e benmkilerde küçük gıcık oldum bozuldum sen niye bozuluyorsun dolgun duruyor dedi veee yıkıldımmm:44::44::44::44:

ben mesleğimi elime alınca yazık aşkım hayal kırıklığına uğramasın evlendiğim gece... silikon taktırcam :D:D:D şaka bu arada taktırmam böyle kabullensin

Son düzenleme:
alttan destekli silikonlu südyenler var.. bnde ondan kullanıyorum.. hani gayet güzel duruyorlar..onları dene:) çok begenceksin.d

Back
X