Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boyun kilon ne ki göğüslerim küçük diyosun
ben 75 yada 80 takıyorum küçük dururlar
ama bi 1.68 boy 52 kilo kadınım göğsümün bu kiloda bu ölçüde olması normal hiç dert etmedim
amelyat istiyorsan çok yaptır ama zormuş arkadaşımdan biliyorum
ben de bunu dert ederdim, ama bi dizi var nip-tuck diye, orda bi kadin meme kanseri oluyor ve goguslerini aldirmak zorunda kaliyor o zaman sorun etmemeye basladim. allaha sukur saglikliyim diyorum geciyorum
Benimkiler hamilelikte ve emzirirken büyüdüler ve sonra küçülmediler. Eski halinden daha büyükler.
Spor ve kozmetikle desteklerseniz sarkmıyorlarda, benimkiler sarkmadı.
benim göğüslerim 17 yaşındayken 75ti
şimdi 22 yaşındayım ve 85. 21 yaşına kadar bekle. eğer büyümezse babandan liposakşın diye para isteyip silikon yaptır.
ben babamdan burun estetiği parası istedim önce biraz kızdı ama sonra kabul etti.
Push up yada wonderbra sütyenler(destekli sütyenlerden farklı) var olmayan göğsü bile patlatıyor resmen :) Tabi sağlık kısmını bilemiycem. Komik bir örnek olabilir ama mesela Şebnem Ferah'ı Kelimeler Yetse albümündeki fotoğraflarda hep silikon taktırdı zannederdim ama meğersem keramet push up sütyendeymiş :)
Onun dışında az kilo alırsan eğer kilo sorunun yoksa göğüsler az dolar. Forumda da doğal göğüs büyütme yöntemleri var. Rezene çayı, mersin yağı falan filanlar içip sürüp büyütüyorlarmış. Ama en önemlisi sarkmamaları bunun için de göğüslere has hareketler var hergün düzenli olarak onları yapın.
Bence ameliyat filan olma. Gayet güzel sütyenler filan var silikonlu. Ameliyat acılı ve sancılı bir süreç. Bende tam tersi durum var. Bende küçülttürsem mi filan diyorum. Sonra Allah başka dert vermesin ne yapalım idare edeceğiz diyorum. Büyük filan olması cidden iyi birşey değil.
Bence ameliyat filan olma. Gayet güzel sütyenler filan var silikonlu. Ameliyat acılı ve sancılı bir süreç. Bende tam tersi durum var. Bende küçülttürsem mi filan diyorum. Sonra Allah başka dert vermesin ne yapalım idare edeceğiz diyorum. Büyük filan olması cidden iyi birşey değil.