Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım iste burda doktorlarla anlasmak sıkıntı öyle olmasa coktan gitmiştim ama doktorlara güvenemiyorum burda doktorluk diplomasi bakkaldan alinir gibi alınıyor malesefHamileliğin 16. haftasından itibaren memeler süt yapabilecek hale gelirler. Bu dönemde itibarem meme başından krem rengi koyu kıvamlı bir sıvı (kolostrum,ilk süt) gelebilir.
Çok endere olarak bazen meme başından az miktarda kan gelebilir. Bu meme damarlarında ani büyüme ve çoğalmaya bağlı gelişir.Yine de böyle bir durumda doktora danışmak gerekir.
bunu buldum nette doktoruna danış bence
anlıyorum seni canım. Türkiye ye gelme ihtimalin olunca hemen git doktara.Teşekkür ederim canım iste burda doktorlarla anlasmak sıkıntı öyle olmasa coktan gitmiştim ama doktorlara güvenemiyorum burda doktorluk diplomasi bakkaldan alinir gibi alınıyor malesef
Bende de devam ediyor 10 gün sonra Türkiye ye gidiyorum ilk iş bunun için doktora gidicem inşallah benim 2 ayi geçti d3vam ediyor artık camasirima igne ucu kadar lekeler yapıyor kendiliğinden geliyorBu konu icin uye oldum siteye.bende ayni dertten muzdaribim. Hamileligin son ayinda sol gogsumden bi iki nokta kadar kan geldigini farkettim.sonra meraktan ugrastim sikinca yine cok az kan geldi.dr a sordum onemli bise olmadigini soyledi.ama icim rahat degil
Sizde durum nedirUc haftadir takip ediyorum.banyo sonrasi iki kez daha gordum. Sizin son durumunuz nedir merak ettim
Inşallah ama doktor öyle bir durumdan bahsetmedi ne yazik ki meme ultrasona gun al dedi oda 5 ay sonra ya gun verdi baska bir yere gidicem doğumdan sonra artık özele filan Bebeğimi bu sütle emzirmem sıkıntı olmaz mi yaa moralim çok bozuluyorenfeksiyon kapmistir ve disari atiyordur.. dilerim boyle birseydir
Doktorun hiç bir teste başlayamayacağı için net bir Tanı zaten koyamaz ama Parça alınıp bakılamazmı ? Çok geçmiş olsun canım emzirmekte önemli ama şu durumda senin sağlığın daha önemli bence..Inşallah ama doktor öyle bir durumdan bahsetmedi ne yazik ki meme ultrasona gun al dedi oda 5 ay sonra ya gun verdi baska bir yere gidicem doğumdan sonra artık özele filan Bebeğimi bu sütle emzirmem sıkıntı olmaz mi yaa moralim çok bozuluyor