Gogusumu birakmiyor

chiLL

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
398
Zar zor emmeyi ogrettigim kizim simdilerde memeyi birakmiyor artik sut bitiyor emmiyorda sadece agzinda tutuyor cektigimde uyanip agliyor tum gun memeyle takilmak istiyor emzik kabul etmiyor gogus uclarim artik hep yara ozellikle sag gogsumu istiyo bazen sol gogsumu bile begenmiyor ne yapacagim boyle tum uykuyu kucagimda geciriyor wc ye bile gidemez oldum nasil uzaklastiracagim gogsumden sadece karin doyurmak icin emsin istiyorum ne yapmaliyim.?

benim oğlum da sol göğsümü zor alırdı. ters geliyor sanırım. o göğsü zar zor vermeye devam etmelisiniz zamanla alışıyor. memeyi bırakmama sebebi ise sütünüzün bitip bebeğin doymamış olması diye biliyorum aynı durumu bende yaşadım çünkü, bebeğim de kilo almamıştı, sizin bebeğiniz kilo alıyor mu?

15 dakikadan fazla emzirme demişti dr ama ben bebeğim ne kadar isterse o kadar durdum.içim el vermemişti memeden ayırmaya ama bu da bir süreçti ve geçti.çenesi kuvvetli olmadığı için memede uyuyakalıyordu o da geçti.belki sütüm yetmiyordu dr her emmeden sonra mama ver demişti ve hemen hemen 2 aylıkken emzirdikten sonra yaklaşık 75 ml mamayı da bitiriyor sonra mışıl mışıl uyuyordu. Bi dene istersen.mama da zehir değil sonuçta. Ama bi tavsiyem var. Her emzirdikten sonra yani bi memeyi 20 dk fazla emzirme çünkü zaten süt biter ama çenesi Kuvvetli olmadığından şüpheliysen emdikten sonra beş dk sağ kendini. Ben yaklaşık iki kutu mama kullanıp aştım bu durumu şimdi 4 ay bitti ve sadece anne sütü alıyor sütüm yetiyor.ama dediğim gibi bi dönem yetmemiş.böyle bir şey yaşıyor olabilirsiniz

Back
X