ya kızlar gümrüğe takılınca yani gümrük sadece istanbuldamı her şehirde varmı ben bunu anlayamdım bitürlü
hangilerini aldın canım fotoğraf eklesene :)))) inşallah sorunsuz gelir benim tam 1 haftada geldi :)kızlar bende dün 3 tane ayakkabı aldım sonunda onca elemeden sonra.sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bi sorun çıkmaz.gelince haber verelim birde fotoğraf mümkünse gösterelim olurmu merak ediyorum şimdiden güle güle kullanın.hihoyyyt
nine west ile aynı benimde ayakkabım vardı sorun yaşamam die düşündüm hepsini 37 numara siparşi verdim yane 7 numarakızım netten ayakkabıyı nasıl alıosunuz annamıorum. ya ayağına olmazsaa
valla bu ayakkabı sevdası aldırır.zaten nine west numaralarıymış çoğu kişiden duydum hiçbi sorun yaşamamışlar
ya tatlım hepsi çok güzel gerçekten güle güle giy bir hafta da mı geldi gerçekten inanılmaz hızlı ama benim daha bankadan paramı bile çekmemişler 2.mail de gelmedi bekliyorum bende ekleyebilirsem yanlız ben hiç çizme almadım bu sene o olayı abarttım diye yazlık aldımopuyorumnanaktanjavascript:imagepopup(1);javascript:imagepopup(0);javascript:imagepopup(2);
sanırım bu yardımcı olur :)ya ooof yapamıyorum bitürlü ekleyemedim
eee o zaman bol bol yazış gel canım merak ettim aldığın ayakkabıları valla :)ya canım ben uğraşıyorum dünden beri olmuyo ben yapamıyorum sanıyodum hiç okumuyorym yukarda yazanı meğer kink ekleyebilmem için 100 msj yazmam gerekiyomuş daha çok var yani
yaa kızlar kkda gezerken topigi gördümm can evimden vurdunuz beni
uufff çok güzel ayakkabılar varrrr yaa ben de biraz araştırayım gojane'i
yaa kızlar kkda gezerken topigi gördümm can evimden vurdunuz beni
uufff çok güzel ayakkabılar varrrr yaa ben de biraz araştırayım gojane'i
aynen öle valla işten çıkarken kardeşimi aradım pcyi aç dediğim siteyi gir ben gelince bakıcaz diyorummm kaydirigubbakcemile3güzelim sende heralde gider gelir bakarsın bi müddet.ben ilk başlarda başından kalkamıyodum ezberlemiştim insanın gözü dönüyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?