Gojane.com dan alışveriş yapan var mı?

kızlar bende dün 3 tane ayakkabı aldım sonunda onca elemeden sonra.sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bi sorun çıkmaz.gelince haber verelim birde fotoğraf mümkünse gösterelim olurmu merak ediyorum şimdiden güle güle kullanın.hihoyyyt

valla bu ayakkabı sevdası aldırır.zaten nine west numaralarıymış çoğu kişiden duydum hiçbi sorun yaşamamışlar

geldi geldiiiiiiiiiiii hepsi oldu ayağıma valla nome problemo kızlarrrr 4 tane almıştım gümrüğe takılmadı kargo dahil 180 tl ödedim 45 tlye ayakkabı almış oluyorum işyerindeyim fotoğraf çekebilirsem eklicem :)))
hangilerini aldın canım fotoğraf eklesene :)))) inşallah sorunsuz gelir benim tam 1 haftada geldi :)
kızım netten ayakkabıyı nasıl alıosunuz annamıorum. ya ayağına olmazsaa
nine west ile aynı benimde ayakkabım vardı sorun yaşamam die düşündüm hepsini 37 numara siparşi verdim yane 7 numara
valla bu ayakkabı sevdası aldırır.zaten nine west numaralarıymış çoğu kişiden duydum hiçbi sorun yaşamamışlar

sende yaşamazsın umarım canımm :)))) ben kavuştum sende şimdi bekleme sırası :)

işte resimlerinide ekliyorum numaralarında bi sorun yaşamadım hepsi oldu özellikle kahverengi bot çok kaliteli duruyor çok beğendim hepsi gayet güzel tavsiye ediyorum :))))

ya tatlım hepsi çok güzel gerçekten güle güle giy bir hafta da mı geldi gerçekten inanılmaz hızlı ama benim daha bankadan paramı bile çekmemişler 2.mail de gelmedi bekliyorum bende ekleyebilirsem yanlız ben hiç çizme almadım bu sene o olayı abarttım diye yazlık aldımopuyorumnanaktanjavascript:imagepopup(1);javascript:imagepopup(0);javascript:imagepopup(2);

iyi yapmışın canım ben biran önce giymek istedğim için kapalı ayakkabı tercih ettim bi sonrakiler açık olucak süper sandaletler var :)
imageshackdan gir aldığın ayakkabı resimlerini kaydet pc ne imageshackta kaydet forum linki var orayı kopyala buraya yapıştır canım :) bilmem anlatabildimmi yada bi kurcala resim nasıl eklenir die bölüm olucak daha yardımcı olur
bugün baktım tam bir hafta olmuştu süper bişi yaa bu arada hesaplarına netten bakabiliosan açık provizyona bak bi kaç gün orda duruyor sonra geçiyor

ya canım ben uğraşıyorum dünden beri olmuyo ben yapamıyorum sanıyodum hiç okumuyorym yukarda yazanı meğer kink ekleyebilmem için 100 msj yazmam gerekiyomuş daha çok var yani

yaa kızlar kkda gezerken topigi gördümm can evimden vurdunuz beni
uufff çok güzel ayakkabılar varrrr yaa ben de biraz araştırayım gojane'i

ya canım ben uğraşıyorum dünden beri olmuyo ben yapamıyorum sanıyodum hiç okumuyorym yukarda yazanı meğer kink ekleyebilmem için 100 msj yazmam gerekiyomuş daha çok var yani
eee o zaman bol bol yazış gel canım merak ettim aldığın ayakkabıları valla :)

oooooo hemen kurcala süperler yaaa topukları biraz fazla ama alışcam kafaya koydum
bu fiyata süper kaliteliler bence 2.siparişimi dört gözle bekliyorum :))) ne zaman versem acababayanssulusmileboshayallersmile

magrenta canım pazar günü sipariş etmiştim hala mail gelmedi kargoya verilince mi 2.mail gelecek sana kaç gün sonra gelmişti.ya ben 10 gün daha nasıl bekleyeceksem

güzelim sende heralde gider gelir bakarsın bi müddet.ben ilk başlarda başından kalkamıyodum ezberlemiştim insanın gözü dönüyokaydirigubbakcemile3

güzelim sende heralde gider gelir bakarsın bi müddet.ben ilk başlarda başından kalkamıyodum ezberlemiştim insanın gözü dönüyokaydirigubbakcemile3
aynen öle valla işten çıkarken kardeşimi aradım pcyi aç dediğim siteyi gir ben gelince bakıcaz diyorummm kaydirigubbakcemile3
kızlar biiş sorcam şimdi ayakkabılar usd olarak yazıyor ya kredi kartından usd mi çekilio tl mi ayrıca usdyi hangi günün kurunda tlye çeviriyorlar acaba fikri olan varmı?

kızlaar oleeey gelmiş gibi mutlu oldum mail gelmiş siparişim kargolanmış inşallah 1 hafta 10 gün sonra elimde olur.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…