aynen öle valla işten çıkarken kardeşimi aradım pcyi aç dediğim siteyi gir ben gelince bakıcaz diyorummm kaydirigubbakcemile3
kızlar biiş sorcam şimdi ayakkabılar usd olarak yazıyor ya kredi kartından usd mi çekilio tl mi ayrıca usdyi hangi günün kurunda tlye çeviriyorlar acaba fikri olan varmı?
eh bu soruyu cevaplama gerk kalmadı :)))))magrenta canım pazar günü sipariş etmiştim hala mail gelmedi kargoya verilince mi 2.mail gelecek sana kaç gün sonra gelmişti.ya ben 10 gün daha nasıl bekleyeceksem
aynı ben nereyse 1 ay baktım sürekli kaçırdığım muhteşem ayakkabılar oldu çok üzüldümgüzelim sende heralde gider gelir bakarsın bi müddet.ben ilk başlarda başından kalkamıyodum ezberlemiştim insanın gözü dönüyokaydirigubbakcemile3
hahaha yakındır bişiler alman ozamanaynen öle valla işten çıkarken kardeşimi aradım pcyi aç dediğim siteyi gir ben gelince bakıcaz diyorummm kaydirigubbakcemile3
kızlar biiş sorcam şimdi ayakkabılar usd olarak yazıyor ya kredi kartından usd mi çekilio tl mi ayrıca usdyi hangi günün kurunda tlye çeviriyorlar acaba fikri olan varmı?
kargolandımı süperrrrr 1 hafta sonra elide benim istanbula geldikten sonra 3 veya 4.gün elimdeydi :)kızlaar oleeey gelmiş gibi mutlu oldum mail gelmiş siparişim kargolanmış inşallah 1 hafta 10 gün sonra elimde olur.:teytey:
maşallah maşallah böyle devam etsin canım :)kocam benim beni taa oralardan düşünüyo
cnm Allah kavuştursun Hayırlı tezkereler....valla canım hiç bi fikrim yok eşim halletti onu soramıyorumda kendisine oda tabi bakamıyo netten falan kendisi asker de(( geçen hafta sonu izne çıktığında almıştı ayakkabılarımı.senağlama
eh bu soruyu cevaplama gerk kalmadı :)))))
aynı ben nereyse 1 ay baktım sürekli kaçırdığım muhteşem ayakkabılar oldu çok üzüldüm
hahaha yakındır bişiler alman ozaman
canım tl olarak çekilio ogünün kurundan çeviriolar
anladım cnm teşekkürlerr
cnm Allah kavuştursun Hayırlı tezkereler....
eh bu soruyu cevaplama gerk kalmadı :)))))
aynı ben nereyse 1 ay baktım sürekli kaçırdığım muhteşem ayakkabılar oldu çok üzüldüm
hahaha yakındır bişiler alman ozaman
canım tl olarak çekilio ogünün kurundan çeviriolar
anladım cnm teşekkürlerr
bişey değil canım ne demek bide benim yılbaşı kampanyasında 3e böldüler ay pek sevindim 180 direkt ödücektim 60 tl 3 ay takstile almış gibi oldum valla
kızlar güle güle kullanın ...
kargo ücreti ne kadar tutuyor ?
bilgi verirseniz sevinirim :)
canım tutara göre değişiyor beğendiğini at sepete ülkeyi seç tutarı görürsün zaten arkadaşlar açıklamışlar sağolsun ben 35 dolar ödedim 4 ayakkabı aldım toplam 180 baya bi karlı çıktım anlıcağınkızlar güle güle kullanın ...
kargo ücreti ne kadar tutuyor ?
bilgi verirseniz sevinirim :)
bende bi tane pump aldım 55 tl mi ne verdim çinden geldi çin malı derisi nasıl beter kokuyor nasıl kötü ayakkabıları bi kaç. ay giyemedim balkonda tuttum koku gitsin dfie ki hala gitmedi ama bu ayakkabılar öçyle değil hepsi gayet güzel kaliteli duruyor ve koku yok :) bence dikkatli alışbveriş yapılırsa gümrüğe düşmez önemli olan çok tutmaması ve çok parça olmaması ki ben 4 parça aldım koca bi kutu geldi düşün 2 çizme varkızlar gittigidiyorda bi dükkan tüm bu ayakkabıları getirtiyor ve başınız gümrükle falan belaya girmiyo
eşim için 60 dolarlık bi spor ayakkabı getirtmiştik gümrüğe takılmışrı, başımıza gelmeyen kalmadı topkapıda bi gümrüğe gittik bize kaçakçı muamelesi yaptılar bide 2 kere falan gitmek zorunda kaldık sinir olmuştum tövbe ettim artık herseyi getiren birileri var gittigidiyorda 3 kuruş fazla veriyorum ama kafam rahat.
saol canım ne güzel açıklamışın :)ya canım 50 dolara kadar gümrük 30 dolar, 100 dolara kadar 35. öyle gidiyo işte ben 3 ayakkabı aldım 48 dolar tuttu 30 dolarda gümrük kargo herneyse 78 dolara 3 ayakkabı bence avantajlı ayrıca modelleride çok güzel
teşekkür ederim magrentacm darısı sana inşallah.ya bide uğraşıyorum yazıyorum bişeyler 100 mesaj olsunda cicilerimi sana gösteriyim diye aklinialirimsmile
magrentacm bişey daha sorcam sana kargomuzun türkiyeye giriş yaptığını nerden öğrencez acaba hangi numarayla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?