GOJİ BERRY

simgenur_00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
34
10
3
32
Dün aktardan goji berry (kuru) aldım bir çok insan tavsiye ediyordu fakat çok fazla farklı kullanım seçeneği var hangisini uygulayacağımı bilemedim. Yapan ve işe yarayanlar yazabilir mi nasıl yaptınız ne kadar yediniz ??:KK16:

Annem önce 3_5kilo vermiş sonra iştahını açmış, kilo almaya başlamış yine diye bırakmış. Mış mış mış da muş muş muş :D

Ben tam 15 kilo verdim sabah öğlen akşam öğünlerden yarım saat önce 10 tane veya 15 tane kuru bi şekilde yedim.. İnş istediğin sonucu elde edersin..

Benim de çevremde 2 kişi kullanıyor. Biri çok güzel kilo verdi. Diğeri hem diyet yapıyor hem de Goji Berry kullanıyor. Tane yiyor. çayını yapıyor. Değişik bir sürü şekilde kullanıyor. Ama hiç işe yaramadı. Benim de kafam karıştı açıkçası. Kullansam mı nasıl kullansam bilemedim.

benim eski çalıştığım yerden bi arkdaşım kullanıyodu. özellikle sordum sana bi renk gelmiş enerji gelmiş ne kullanıyosun dedim. goji berry çay içiyorum dedi. zayıflamayanlar en azından şifa niyetine içsinler :-) ben zayıfım ama hiç enerjim yok. yakın bi zamanda denicem deneyimlerimi yazarım.:KK16:

Tane yersen para bakimindan yetisemezsin onun icin cay yapmam daha iyi olur. Benim annem cok zor kilo verir hatta her diyeti denemistir her turlu cayi icmistir ama fayda etmedi. Bir hafta gojy berry cayi yapti ve icti bayagi farketti ozellikle sisligi falan inmisti yalniz tansiyon hastasiysan biraz rahatsiz edebilir onun icin annem birakti simdi ben baslmayi dusunuyorum bakalim bana fayda edicek mi :)

8 gündür kullanıyorum . Boğazıma çok düşkündüm gece karnım guruldayıp yemek yemediğim bir gün hatırlamıyorum. Kullanmaya başladığım ilk gün anlamadığım bir şekilde canım yemek yemek istemedi ve ben yemek yemeği unuttum .evet kahvaltı bile yapmadım akşam yatana kadar hiçbir şey yememiştim. Öğlen sadece vitamin vermesi için meyve yedim ve limonlu kayısılı form çaylarından içtim. Tam 8 gün önce 68 kiloydum şu an 62 kiloya düştüm .1 ay bile kullanmanıza gerek yok ben 1 haftaya 55 olurum ve ideal kiloma ulaşırım. Herkese tavsiye ediyorum ve herkes çok memnun kaldı.

Back
X