- 5 Ocak 2019
- 68
- 28
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elektrikler gitti kombo yaptık şu an.
Korku filminde gibiyiz. Bi katilimiz eksik. Rüzgar, yağmur, gökgürültüsü. Işıldağın da şarjı azalmış kendine hayrı yok.ayy yaaa vhalla cok uyuz bisey o
Gelmedi mi daha? En fazla 2 saat suruyo gelmesi burda oyle oldugu zamanKorku filminde gibiyiz. Bi katilimiz eksik. Rüzgar, yağmur, gökgürültüsü. Işıldağın da şarjı azalmış kendine hayrı yok.![]()
Gelmedi mi daha? En fazla 2 saat suruyo gelmesi burda oyle oldugu zaman
Benim gibi olan var mı peki?
Ben bayılıyorum gökgürültüsüne saatlerce durmasın isterim şimşekler çaksın gök gürlesin
İçim içime sığmaz doyamam
Çok haz alırım
Hiç bir şey anlamadımBen aniden gök gürlerse sıçrıyorum. Yazın gece iki defa çok feci gürledi. Hayatımda hiç o kadar güçlü bir gök gürültüsü duyduğumu hatırlamıyorum. Benim bile yüreğim yerinden çıkacaktı. Kızım uyandı ilkinde korkudan tir tir titreyerek ağlıyor. Ellerini kulaklarına koydu ikincisinde açmıyor sabaha kadar öyle yattı. Tekrar uyutmadan önce ona bir hikaye uydurup anlattım.
Gökyüzü neden böyle sesler çıkarır biliyor musun anneciğim?
İki tane bulutçuk varmış. Hani seninle araba yarışı yapıyoruz, sen yarışmayı çok seviyorsun ya. İşte bu bulutçuklar da anneciğim yarışmayı çok seviyorlarmış. Hep de birinci olmak istiyorlarmış. Hani sen de hep birinci olmak istiyorsun ya aynı öyle işte. Bulutçuklar birbirleri ile yarışmak istiyorlarmış. Hani kocaman kamyonlar ses çıkarıyorlar ya işte bu bulutçuklar da ne zaman gaza bassa böyle kocaman sesler çıkarıyorlarmış. Sonra anneciğim yarışıyorlarmış ve ikisi de bitiş çizgisinden hep aynı anda geçiyormuş ikisi de kazanıyorlarmış. Sonra da biri diğerine ben kazandım diyormuş, diğeri de hayır, ben kazandım diyormuş. Birbirlerine küsüyorlarmış. Yağmur nasıl yağıyor biliyor musun? Küsünce üzülüp ağlıyorlarmış, böylece gökyüzünden üzgün bulutların gözyaşları düşüyormuş. Ağlıyorlarmış ağlıyorlarmış ama birinci olamadıkları için değil, birbirlerini üzdükleri için anneciğim. Hani gökkuşağı var ya o nasıl oluyor biliyor musun? Bulutçuklar hatalarını anlayıp, ağlamaktan vazgeçtikleri zaman birbirlerinden özür diliyor ve barışıyorlarmış. Sonra da gülüyor ve oyun oynuyorlarmış. İşte gökkuşağı da onlar güldükçe ortaya çıkıyormuş.
Birkaç defa aynı hikayeyi değiştirip değiştirip anlattım. Şimdi anlık yerinden sıçrıyor sonra gelip, "Anne bak bulutlar yarış yapıyorlar," diyor. Belki çocuğu korkan anneler işinize yarayabilir.