Herkese Merhaba,
İsmim Gökçe,
Ben sürekli diyete başlayıp 6-7 günün sonunda diyeti bozan ;
1,70 boyunda - 90 kilo ağırlığında,
Yıl sonuna doğru evlenecek olan 27 yaşında bir kızım :)
Amacım, başladığım zayıflama hikayemi burda sizlerle paylaşmak, sizlerden motivasyon mesajları almak, sizleri motive etmek :)
Umarım başarılı da oluruZ :)
09:00-18:00 çalıştığım için 6 aylık planım şu şekilde;
* Derhal bir spor salonuna yazılıyorum, önce fitness sonra yüzme :) Dakikalarını yaptıkça, spor hocamla konuşunca yine yazarım ,
*Ofisde diyet programı uygulamak zor oluyor, diyetisyenlerle de çok acıklı başarısızlık hikayelerim olduğu için diyetisyene gitmeden kendime şu şekilde bir plan yaptım:
Sabah: kepekli-beyaz peynirli tost /
Öğlen: ızgara veya salata yanında ( ayran ) /
Akşam yoğurt,çay
AraÖğünler: tuzsuz galeta, meyva, nestle nesfit(sütsüz)
*Bunlara ek olarak iştahımı azaltması için yarın
http://www.peppertimeturkiye.com/peppertime-kullanici-yorumlari/240 adresinden 1 kutu deneme amaçlı sipariş edicem. Sağlık bakanlığından onaylı içinde sibutramin olmayan bir ilaç. Bana destek olucak , iştahımı kesicek , inanıyorum.
Evet arkidişler planlarım bunlar, hedef koymak bana biraz antimotivasyon kaynağı oluyo ama şöylede bir gerçek var, yılsonu istediğim gelinliğe girebilmem için en en en az 20 kilo vermem gerek :) Çok zor olmasa gerek ya, veririm dimi ? :)
Şimdi çoğunuz bana, ilaç kullanma, diyet yap spor yap diyicek. Haklısınız, bende karşıyımdır ilaca, çok sipariş verip kullanmadan iade etmişliğim var;
Fakat bu sefer başka, bu ilacı çok araştırdım, çok sordurdum..
Ayrıca daha önce bir ilaçla zayıflama başarı hikayem var !
Reductil diye bir ilaç kullanmaya başlamıştım eczacımın tavsiyesiyle, kullandığım zamanlarda okadar iştahımı kesti okadar çok kilo verdim ki aklınız durur. 6 ay gibi kullandım ve resmen 20 kiloya yakın verdim. Harika bir histi. Yemek yiyemiyordum, metabolizmam durmasın diye çorba içiyordum hep. Tamam sağlıklı değil belki ama beni çok motive ediyordu.
Bu sefer bu hataya düşmicem, spora yapıcam, düzenlide beslenicem.
Başarıcam.
Sizde bana katılın, beni takip edin :)
Kimbilir belki sizde yanımda yürürsünüz :)