golden rose quick dry

cokiyibirinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
120
0
46
İstanbul
şimdiiiii yaşadığım bi durumu anlatacağım benzer bir şey yaşayan olmuş mu merak ettiğim için.

ben top coat olarak golden rose quick dry kullanıyordum, cidden hızlı kurutuyor. sprey gibi falan bir şey değil bu, bildiğiniz şeffaf oje gibi duruyor ama oje sürdüğünüz tırnağınıza bundan sürerseniz 1 dakikada falan kurutuyor, uyuduğunuzda yastık izi falan da çıkmıyor, öyle güzel bir şey. fiyatı da 3.5 tl.

bir ay önce aldığım şişe bitti, ben de geçenlerde gittim yenisini aldım. denediğim tırnağımda, kurumadı. oje tırnağımın üzerine dokunmak için 2 dakika falan beklemiştim oysa. şaşırdım. eski şişemin dibinde bir iki damla kalmıştı, ben de bir tırnağıma onu ve bir tırnağıma yeni aldığımı sürdüm. cidden çok farklı. sanki bu kurutucunun formülü bozulmuş. kokusu aynı örneğin, ya da yoğunluğu..

bunun üzerine aldığım yere gittim (metrocity golden rose kisoku), dedim bunda bir şey mi var falan, acaba formülünde vs bir değişiklik mi var. satıcı kadın bana deli muamelesi yaptı, sanki yalan uyduruyormuşum gibi davrandı vs vs. insan neden müşteriye böyle kaba davranır bunu da anlamam. oraya kavga etmek için gitmişim gibi davrandı resmen. insan gibi gelmiş soruyorum bir şey mi var, bakın eski şişe böyle yeni şişe ise böyle diye, bana sen becerememişsin gibi şeyler söyledi. firma yetkilisini falan aradı, o da yeni şişe verin madem demiş, değiştirdi ürünü. alır almaz onu da denedim, aynı. yani kurutmuyor. 2 dakika bekliyorum, oje vıcık vıcık, ıslak. bu durumda bunu bana vermenizin manası yok, inceleme için firmaya gönderin falan dedim, neyse işte bu şekilde.

yani merak ediyorum golden rose quick dry kullanan ve kalitesinde, kurutuculuğunda bi fark yaşayan oldu mu son dönemde. satıcı kadın bunu bir de kalın sürmeme bağladı ama, yok gerçekten alakası. eskisini sürüyorum farklı, yenisini sürüyorum farklı.

inşallah sadece bana bozuk bir versiyonu denk gelmiştir çünkü ben normalde çok seviyorum bu ürünü, performansına göre uygun fiyatlı. o bozulduysa yapacak bir şey yok sally hansen insta dri alacağım.

geçen gun bana söylediğindede denedim tekrar yeni aldım yani ama kiosklardan değil baska bir kozmetik magazasından belkide eskilerdendi ben memnun kaldım yani ama buda değiştiyse sally hansene hucum kurutucusuz yapamam

benim son aldigim erkul'dandi ve son bir sise kalmisti, buyuk ihtimalle formul degisti canim =/ eger iki sise de kurutmadiysa ben pek umut goremiyorum =/

ben de gittim sally hansen insta dri aldım mecbur ahah =) ya ben de formülün değiştiğini düşünüyorum yani çünkü bayadır kullanıyorum di mi ürünü neticede, bi farklılık olunca anlarım bunu. kadın direkt bana "hayır içerikte bi değişiklik olmadı" diyor. sanki gitti de fabrikaya gördü ne olup bittiğini öyle emin konuşuyor =) dövücekti beni satıcı kadın sinirden.

merhabalar arkadaşlar resmini yüklediğim öje kurutucunun performansı hakkında bilgisi olanınız varmı? bu kurutucu cila şeklinde değil,sprey şeklinde,,,,golden rose firmasının ürünlerinden....bir de cila şeklinde olanı mı sprey şeklinde olanı mı makbul bunların?...yada ne farkları var?(örneğin öjenin renginde değişim yapıyolar mı,veya daha parlak yada matlaştırma vs..gibi extra istenmeyen durumları oluyomu,,,)spreyle cilanın bbirbirine göre dezavantajı babında yani....tuhaf olabilir sorum ama aklıma geldi yaw...

şu an bende acaba bendemi bi sorun var diye düşünüyordum ama kurutucudaymış demek sorun
benimde quick dry şişem bitmişti 3-5 gün önce aldığım şişeyi açtım biraz önce sürdüm ama dediğin gibi kurumadı hatta yapış yapıştı
şu anda da izler var tırnağımda bozulmalarda oldu
mecbur sileceğim tekrar ama demekki ben acele ettim diyordum
bunu öğrenmek iyi olmadı yaf 3 şişe birden aldım mecbur kullanacağım şimdi (

ben 2 gun önce aldım denemek için bir şişe ama benimkinde sorun yok dun denedim aynı sekilde kuruttu bence 1 seride öyle sorun oldu toplayamadılar cunku benim aldıgımda yeniydi hatta sırf denemek için aldım ama sorun yok

ya ben bu sorunu ilk yaşadığımdan beri bir ümitle girdiğim mağazalarda hep bir tırnağımda denedim quick dry ları, hepsi aynı iğrenç yapıda, eski kalitesinde değil.
umarım dediğin gibidir youknow ve düzgün bi versiyonunu bulurum ben de, iğrenç versiyonları da kalkar bir an önce =DD

yağlı oluyor bildiğim kadarıyla spreyler. hiç almadım. işe yarayan şeyler olduğunu sanmıyorum.
bir keresinde pastel quick dry denemiştim, o da oje şişesinde duruyordu ama bildiğin kokulu garip bir yağ çıktı içinden. ve kesinlikle kurutmadı. bu açıdan spreylerin bi işe yarayamayacağına emin gibiyim.

aslında golden rose quick dry yani oje formunda olan ürün gayet iyiydi ama burada da yazdığım gibi bozdu son dönemde kalitesini.

hımm,,,,sağolun arklar..demekki alıp kendim denicem,,şansıma artık..ama ben özellikle şişede olmasın istiyodum bu ürün yeni bir ürün zaten...sanırım son ürün gamlarından....belki de beklenmeyecek oranda bir performansı vardır,,,yanlız içeriğinde katikülleri felanda nemlendirir felan tarzı bişiyler yazıyordu nette...demek ki hafif yağ-likit bazlı bişiy bu....

ayy şaka gibi beğenmediğim flormar quick dry bile golden rose a bin çeker
inanamadım dün akşam 3 saat geçmesine rağmen ojem bozuldu
eski halini geri istiyorummmmmm

çok deneyimli değilim ama flormarın spreyi güzel kurutuyor. yine flormarın kurutucu cilasını almıştım o berbattı ama.

ayy şaka gibi beğenmediğim flormar quick dry bile golden rose a bin çeker
inanamadım dün akşam 3 saat geçmesine rağmen ojem bozuldu
eski halini geri istiyorummmmmm

flormarınkini bir kere almıştım, çok kötü geldi hiç almadım tekrar. biraz pahalı ama sally hansen insta dri kullanıyorum artık mecburen

çok deneyimli değilim ama flormarın spreyi güzel kurutuyor. yine flormarın kurutucu cilasını almıştım o berbattı ama.

ne kadar zamanda kurutuyor tahmini? ben nedense kurutma etkisi gösteremeyeceğini düşünüyorum. olsa olsa tırnak üzerinde yağlı bir tabaka bıraktığından bir yere değdiğimizde falan ojenin yüzeyinin çizilmesini engelliyor. hani kayıp gidiyor ona çarpan şey.

valla sıktıktan sonra 1-2 dk içinde iz kalacak mı diye yoklamaya baslıyorum ben. o sürede kurumuş oluyor, ama dediğiniz gibi yağlı tabakadan mı ileri geliyor onu bilemiyorum. bana göre pek yağlı da bırakmıyor zaten. diğer markalarla ilgili tecrübem olmadığı için karşılaştırma da yapamıyorum malesef.

az önce ilk defa denedim bu ürünü ben. flormar sprey de fena değil yazmıştım o yüzden bi daha yazayım dedim flormar sprey yada cilayla kıyaslanacak bişey değilmiş bu golden rose quick dry ayrıca yeni aldım, sanırım sorunsuz bendeki =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…