- Konu Sahibi cokiyibirinsan
-
yağlı oluyor bildiğim kadarıyla spreyler. hiç almadım. işe yarayan şeyler olduğunu sanmıyorum.merhabalararkadaşlar resmini yüklediğim öje kurutucunun performansı hakkında bilgisi olanınız varmı? bu kurutucu cila şeklinde değil,sprey şeklinde,,,,golden rose firmasının ürünlerinden....bir de cila şeklinde olanı mı sprey şeklinde olanı mı makbul bunların? ...yada ne farkları var?(örneğin öjenin renginde değişim yapıyolar mı,veya daha parlak yada matlaştırma vs..gibi extra istenmeyen durumları oluyomu,,,)spreyle cilanın bbirbirine göre dezavantajı babında yani....tuhaf olabilir sorum ama aklıma geldi yaw...
Eki Görüntüle 201111
yağlı oluyor bildiğim kadarıyla spreyler. hiç almadım. işe yarayan şeyler olduğunu sanmıyorum.
bir keresinde pastel quick dry denemiştim, o da oje şişesinde duruyordu ama bildiğin kokulu garip bir yağ çıktı içinden. ve kesinlikle kurutmadı. bu açıdan spreylerin bi işe yarayamayacağına emin gibiyim.
aslında golden rose quick dry yani oje formunda olan ürün gayet iyiydi ama burada da yazdığım gibi bozdu son dönemde kalitesini.
yağlı oluyor bildiğim kadarıyla spreyler. hiç almadım. işe yarayan şeyler olduğunu sanmıyorum.
bir keresinde pastel quick dry denemiştim, o da oje şişesinde duruyordu ama bildiğin kokulu garip bir yağ çıktı içinden. ve kesinlikle kurutmadı. bu açıdan spreylerin bi işe yarayamayacağına emin gibiyim.
aslında golden rose quick dry yani oje formunda olan ürün gayet iyiydi ama burada da yazdığım gibi bozdu son dönemde kalitesini.
ayy şaka gibi beğenmediğim flormar quick dry bile golden rose a bin çeker
inanamadım dün akşam 3 saat geçmesine rağmen ojem bozuldu
eski halini geri istiyorummmmmm
çok deneyimli değilim ama flormarın spreyi güzel kurutuyor. yine flormarın kurutucu cilasını almıştım o berbattı ama.
ne kadar zamanda kurutuyor tahmini? ben nedense kurutma etkisi gösteremeyeceğini düşünüyorum. olsa olsa tırnak üzerinde yağlı bir tabaka bıraktığından bir yere değdiğimizde falan ojenin yüzeyinin çizilmesini engelliyor. hani kayıp gidiyor ona çarpan şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?