- 16 Mayıs 2023
- 216
- 234
- 23
- 32
- Konu Sahibi morumtirak
-
İlk 5 dakika da mı çıktı ben göremedim çizgi amaKızlar merhabalar . Bugün erken hamilelik testi yaptım ve görseldeki görünüyor mu bilmiyorum ama gölge bir çizgi çıktı. Bu ay ilk defa korunmadık eşimle artık istiyoruz tabii ama ovülasyon testi falan da kullanmadım açıkçası olursa olur olmazsa da acelemiz yok modundaydık. Uygulamaya göre de yarın adet günüm. Yaklaşık 10 gündür kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Açıkçası geçen hafta da test yapmıştım ama negatif diye ağrılarımı regli dönemimi yormuştum. Ancak dün midem bulanınca acaba mı deyip tekrar test yaptım böyle gölge çizgi çıktı. Sabah ilk idrarla yapmadım bu arada öğlen saatlerinde yaptım. Sizce hamile miyim ilk aydan?
ben göremedimKızlar merhabalar . Bugün erken hamilelik testi yaptım ve görseldeki görünüyor mu bilmiyorum ama gölge bir çizgi çıktı. Bu ay ilk defa korunmadık eşimle artık istiyoruz tabii ama ovülasyon testi falan da kullanmadım açıkçası olursa olur olmazsa da acelemiz yok modundaydık. Uygulamaya göre de yarın adet günüm. Yaklaşık 10 gündür kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Açıkçası geçen hafta da test yapmıştım ama negatif diye ağrılarımı regli dönemimi yormuştum. Ancak dün midem bulanınca acaba mı deyip tekrar test yaptım böyle gölge çizgi çıktı. Sabah ilk idrarla yapmadım bu arada öğlen saatlerinde yaptım. Sizce hamile miyim ilk aydan?
Hafif gordum benEvet ilk 5 dkda çıktı
Bir tık daha koyu gibi ama maalesef fotoğrafta belli olmuyor yine deHafif gordum ben
Bi 10 dk bekle tekrar at fotoyu koyulaşcakmi
Tamamdır sabredebilirsem bekleyip birkaç gün sonra tekrarlarım teşekkür ederim hayırlısı bakalımBen belli belirsiz bir çizgi gördüm canım bir kaç gün sonra tekrarla
Bi at istersen bakiyimBir tık daha koyu gibi ama maalesef fotoğrafta belli olmuyor yine de
Canım büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsunBugün reglimin gecikmesinde 4 gün. Yine test yaptım kaset testte bir şey çıkmadı ama erken gebelik testinde yine çok silik bir çizgi çıktı . Pazartesiye kadar regl olmazsam kan vereceğim ama sizce durum nedir? Gecikmede daha belirgin bir çizgi çıkması gerekmez miydi?
Teşekkür ederim canım inşallah öyledirCanım büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsunkan testi kesin sonucu söyleyecektir.
Yumurtlaman hangi gündü takip etmiş miydin? 12. Günde idrara düşer. Çok yeni olabilir. Tabi şu da var kaset test daha garanti. İstersen kasette de pozitif çıkmasını bekle öyle kan ver. Erken gebelikler bazen yanıltıcı olabiliyorTeşekkür ederim canım inşallah öyledirneden bu kadar silik ve kasette çıkmıyor acaba
Canm geç döllenme olabilir bence yeni olustugu için silik görünüyor olabilir erken gebelik testinde algı daha iyi erkn gozteriyro kaset geç gösteriyorKasette de belli belirsiz bir çizgi çıktı ama yaklaşık yarım saat kadar sonra çıktı o. Fotoğrafı attığımda yoktu sonradan oluştu. Uygulamaya göre 3 Mayıstı. O gün ilişki olmadı ama 5inde olmuştu .
altakinde golge var gordum ben. baska bi tane daha yap yine golge cikacrsa demek bebiş var. belirgin cikmasi onemli diyil 7 ci haftada soluk bi cizgi cikmisti bende oda 40 tane test yapdikdan sonra aksam cikdiBugün reglimin gecikmesinde 4 gün. Yine test yaptım kaset testte bir şey çıkmadı ama erken gebelik testinde yine çok silik bir çizgi çıktı . Pazartesiye kadar regl olmazsam kan vereceğim ama sizce durum nedir? Gecikmede daha belirgin bir çizgi çıkması gerekmez miydi?
Kan verdim özel bir hastanede biraz önce 1 saate çıkar sonuç bakalım hayırlısıYerinizde olsam başka bir erken gebelik testi yapRim başka marka daha koyuysa kan verordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?