- 16 Mayıs 2023
- 216
- 234
- 23
- 32
- Konu Sahibi morumtirak
-
Çizgiyle mizgiyle uğraşmadım kan testi verdim biraz öncealtakinde golge var gordum ben. baska bi tane daha yap yine golge cikacrsa demek bebiş var. belirgin cikmasi onemli diyil 7 ci haftada soluk bi cizgi cikmisti bende oda 40 tane test yapdikdan sonra aksam cikdi
İyi yapmışsın vallaÇizgiyle mizgiyle uğraşmadım kan testi verdim biraz önce
En mantıklısıÇizgiyle mizgiyle uğraşmadım kan testi verdim biraz önce
Çıktı şimdi 7.45 çıkmış. 4 gün sonra tekrar verin dedilerMerhaba sonucunuz cıktımı
Evet 4 gün kadar geçti. Kan testi verdim 7.45 çıktı bakalım hayırlısıMerhaba ben gölge görüyorum silik grimsi bişey duruyor ama bu testin hassasiyeti olabilir alttaki yansıma veya kuruma olabilir , adetin geçtimi acaba ?
Tebrik ederim inş güzel ilerlerEvet 4 gün kadar geçti. Kan testi verdim 7.45 çıktı bakalım hayırlısı
Canım geç döllenme olmuş olabilirBugün reglimin gecikmesinde 4 gün. Yine test yaptım kaset testte bir şey çıkmadı ama erken gebelik testinde yine çok silik bir çizgi çıktı . Pazartesiye kadar regl olmazsam kan vereceğim ama sizce durum nedir? Gecikmede daha belirgin bir çizgi çıkması gerekmez miydi?
Canım bende adetimin gecikmesinin 4. Günü 20 ile öğrendim şu an 7 haftalık hamileyim çok şükür , doktorum geç döllenme dedi , büyük ihtimalle seninde öyledir inşallah sağlıklı beta artışın olurEvet 4 gün kadar geçti. Kan testi verdim 7.45 çıktı bakalım hayırlısı
İkimizin günleri çok yaklaşık.aynı durumdayız merak ettim kan değerlerin yükseldi mi?Çizgiyle mizgiyle uğraşmadım kan testi verdim biraz önce
Maalesef 2.8e düşmüştü 2 gün önce verdiğim kanda ve regl oldum bugünİkimizin günleri çok yaklaşık.aynı durumdayız merak ettim kan değerlerin yükseldi mi?
Kimyasal gebelik olmuş canimMaalesef 2.8e düşmüştü 2 gün önce verdiğim kanda ve regl oldum bugün
Teşekkür ederim inşallahKimyasal gebelik olmuş canim
İnsallah en yakin zamanda tekrar hamile kalirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?