Benim 3.gnm tatlm.Buarada ankara çok soğuktu kötü grip olmuşum evde yatıyorum halsizligimin gripten olduğunu düşünüyorum.inşallah iyi sonuçlar alırız.inşallah canım sonuçlarımız güzel olur bana 6 gün 100 ml kullan dedi 7. gün kontrole çağırdı. 2. günüm bugün biraz halsizlik ve mide bulantısı yaptı. Sende böyle şeyler varmı?
Sağol canmGeçmiş olsun canım evet bu konuda çok yazı yazılmamış bende o nedenle üye olup konu açmak istedim. Sanırım ya kullanan az yada sonuç alan
Canm bi de her gün aynı saatte mi uyguluyosun? Bn ilk gn geç bi saatte 2.gün ve 3. Gun yaklaşık saatlerde uyguladım.Dr um saat in önemli olduğunu söylemedi ama yorumlarda önemli yazamlar da olmusGeçmiş olsun canım evet bu konuda çok yazı yazılmamış bende o nedenle üye olup konu açmak istedim. Sanırım ya kullanan az yada sonuç alan
Canm durumlar ne sen deBen ilk iğnemi doktorumun hemşiresiyle yaptım canım o nedenle 10:00 gibi oldu ama hemşire işe gitmeden önce sabah kalktığında yap ve hergün aynı saatte olsun dedi. Bugün ikinci iğnemi kendim sabahtan yaptım hergün aynı saatte olması lazımmış saatlerine dikkat et inşallah güzel sonuçlar alırız.
canım ben 7 gün 100mg kullandıktan sonra 8.gün kontrole gittim. yumurtalıklar çok güzel gelişmiş dedi 9. gün aşılama oldum bugün5. günü crinone vajinal jel kullanıyorum bekliyorum. sen ne yaptın?Canm durumlar ne sen de
hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız. gonal f yumurtalıkları olgunlaştırmak için aslında. oluşan yumurtayı çatlatıyorlar yada kendi kendine çatlamasını bekliyorlar. yumurtalar çatlamadan birlikte olmanında pek bir önemi yok aslında. yumurtalar olgunlaştıktan sonra ya aşılama yapılıyor yada ilişki takvimiye normal yollarla olmasını bekliyorlar.Merhaba arkadaşlar bende bu ay gonal g f kullnmaya başladım 50ml vuruorum pazartesiden beri bugun ankaraya kontrole gittim doktor 10tane buyumekte olan folikil gördü ve iğneye devam et paZartesi tekrar görüşelim dedi inş aşılmayı yapcak çarşamba günü ama ben şunu cok m ediorm acaba gonal f ile gebe kalma şansı daha mı fazla birde bana eşinle birlikte ol yada olma demedi bu konuda bilginz varmı
merhaba canım;
ben 2 ay üst üste kullandım. 1. ay 100luk 2. ay 150lik ikisinde de yumurta oluştu aşılama yapıldı ama tutmadı. hakkında hayırlısı olsun inşallah biran önce tedavinin sonucunu alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?