Aşılama Gonal f 450ve oviteralle 250 kullananlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ela-can

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
269
220
103
44
Slm kızlar ben ilk olarak klomen + oviteralle kullandım tutmadı 1 ay aranın ardından gonal 450 ve oviterlle iğnesi vurundum 30 unda tahlil yapılcak.... sizde sonuçlr nasıldı kızlar

Kusura bakma canim yardimci olmak isterdim ama benimkisi gonal f 50 ve choriomon

Slm kızlar ben ilk olarak klomen + oviteralle kullandım tutmadı 1 ay aranın ardından gonal 450 ve oviterlle iğnesi vurundum 30 unda tahlil yapılcak.... sizde sonuçlr nasıldı kızlar
Ben 4 ay klomen+ovitrelle kullanmıştım. İki kez de gonalf+ovitrelle ile aşılama yaptırdım malesef sonuçlar hep negatif oldu :) ama bende polikistik over var. Sizde sorun nedir

Canim bende bugun basladim gonal f 450 ye. Hayirlisiyla bende bu ay asilama yaptiricam senin noldu tuttumu insallah tutmustur

Ben sona yaklaştım yarın test yapcam aşılama gününü de sayarsam yarın 14.gün bakalım sonuç ne olcak :)

Merhaba, ihtiyaç fazlası olarak buzdolabında duran gonel f 450 pen ve 300 pen ayrıca lucrin soğuk zincir ithal ilaçlar mevcut. İsteyene uygun fiyata verebilirim.

Back
X