Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaGonal f 450ve oviteralle 250 kullananlar buraya
Slm kızlar ben ilk olarak klomen + oviteralle kullandım tutmadı 1 ay aranın ardından gonal 450 ve oviterlle iğnesi vurundum 30 unda tahlil yapılcak.... sizde sonuçlr nasıldı kızlar
Slm kızlar ben ilk olarak klomen + oviteralle kullandım tutmadı 1 ay aranın ardından gonal 450 ve oviterlle iğnesi vurundum 30 unda tahlil yapılcak.... sizde sonuçlr nasıldı kızlar
Ben 4 ay klomen+ovitrelle kullanmıştım. İki kez de gonalf+ovitrelle ile aşılama yaptırdım malesef sonuçlar hep negatif oldu :) ama bende polikistik over var. Sizde sorun nedir
Merhaba, ihtiyaç fazlası olarak buzdolabında duran gonel f 450 pen ve 300 pen ayrıca lucrin soğuk zincir ithal ilaçlar mevcut. İsteyene uygun fiyata verebilirim.
Merhaba, ihtiyaç fazlası olarak buzdolabında duran gonel f 450 pen ve 300 pen ayrıca lucrin soğuk zincir ithal ilaçlar mevcut. İsteyene uygun fiyata verebilirim.