Gonal f 75 kullananlar bakarmısınız

Çikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldum kist tekrarladı şuan ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam cnm inşallah hayrlsiyla bu son olur
Anladim canim zor bi durum allah sifa versin insallah dedigin gibi son olurda bebisini kucagina alirsin hayirlisiyla

Allah allah hakikatten ilginc bi durummus sendeki canim o pcoyla ilgili pek bi bilgimde yok hayirlisi hakknda. inofolic kapsul olarak vermisti canim onlar hamileligi kolaylastirmiyo bildigimiz folic asit ona ek olarak baska bi madde daha var o kadar
Evet bende şok oldum zaten bir umutla gitmiştim doktora üzüldüm ama yılmak yok bu ay kısmet değilmiş demek ki ben internetten araştırdım yumurtalık gelişimine yardımcı oluyormuş hamile kalmaya yardımcıymış

Çikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldum kist tekrarladı şuan ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam cnm inşallah hayrlsiyla bu son olur
İnşallah cnm umarım tez Zaman'da hayırlısıyla hamile kalırsın soğan kürünü denedin mi kist için işe yarıyor diyorlar

İnşallah cnm umarım tez Zaman'da hayırlısıyla hamile kalırsın soğan kürünü denedin mi kist için işe yarıyor diyorlar

Insallah denedim cnm ağrımı azalttı ama kisti yok etmedi çikolata kisti kolay kolay eriyen bi kist değil malesef.

Kızlar aslında bizim sorunumuz çok kafaya takmak sürekli aklımızda bu düşünce en büyük nedeni bu bence biraz rahatlayalım düşünmeyelim bence oluruna bırakalım birazda su akar yolunu bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…