Bugünkunu eski yaptırdığım özel hastaneden istedim doz olarak verdiler bugünü kurtardım şükürler olsun yarın sabah hastaneye gidip tekrardan ilaçlar için ne yapabiliriz onu halledeceim inşallah
insan manen çok yoruluyor birde maddiyat zorlayınca 2katı artıyor ..ama lütfen rahat ol herşey olacağına varır...bir şekilde hallersin ilaçları canım
bende 6 defa tüp bebek yaptırdım o ilaçlar iğneler ne kadar pahalı biliyorum..para biyana vucuduma verdiği etkileri hala üzerimden atamıyorum ama şunu anladım ki herşey yine olacağına varıyor..oğlum 3 yaşında üstelik doğal yoldan geldi 9 sene sonra :)
allahımmmm isteyen herkese nasip etsin
insan manen çok yoruluyor birde maddiyat zorlayınca 2katı artıyor ..ama lütfen rahat ol herşey olacağına varır...bir şekilde hallersin ilaçları canım
bende 6 defa tüp bebek yaptırdım o ilaçlar iğneler ne kadar pahalı biliyorum..para biyana vucuduma verdiği etkileri hala üzerimden atamıyorum ama şunu anladım ki herşey yine olacağına varıyor..oğlum 3 yaşında üstelik doğal yoldan geldi 9 sene sonra :)
Özelde çalışıyorum bir tüp bebek bir aşılama özelde oldu yaşım 31 . 2 senelik evliyim eşimde önce sperm değerleri düşüktü vs derken bir sürü güzel olayın içinde yumurta kalite sayim vs derken hiçbiri olmadı bu sayede biz bayağı borclandik , eşim asgari ücretle calisiyo ben yine ona göre çok iyiyim ama yeni evlendik derken 1 sene içinde hem aşılama hem tüp bebek özelde yaptırınca bayağı zorlandık halen onların borcunu ödüyorum Allah biliyor ... Ve devletin labaratuvarlari daha iyi diyenler hep oldu ben inanmadım belki de sebepti bilmiyorum . Dün bir rapor için otobüsle 3 kere gittim hastaneye ise yetiseyim diye son kurusuna dek taksiye para verdim cebimde artik ilaçlar yüzünden para bile yoktu , çünkü hep yanlış yazdılar vs . hastaneye sadcee 160 TL ödedim üstüne 400 lira ilaçlara ödedim bana bişey kalmadı yemin ederim akşam işten dönünce yürüyerek geldim, Bugün de bu hatayı ben yapınca iyice kötü oldum çünkü ben bu kadar debelenirken hep olumlu düşünürken tokezledim ,içime atarak yaşadım şimdide sanırım en dar zamanlı ruh halindeyim . Ben hiç böyle olmamıştım psikolojik olarak . Bir kere kimyasal gebelik yaşadım sevinememistim bile ..ne bileyim beynen ruhen fiziken yorgunum sanki benim şu yasadiklarimi hiç rabbim bana revaymis gibi veriyor gibi hissediyorum artık psikolojikmen çöktüm
Teşekkür ederim adetimin 3. Günü gonal f e basladim günde 300 ünite kullanıyorum bugün adetimin 6. Günü çok kasik agrim var ovulasyonda böyle oluyordu acaba neden olmuş olabilir bu ağrı sizce bacağıma vuran bir ağrım var