- 25 Şubat 2017
- 151
- 145
- 23
- Konu Sahibi Anestezistkilisli
-
Gonalf kullandım ovitrella ile çatlama iğnesi yaptim bir gün sonra normal ilişki önerdi doktor şimdi hamileyim çift kese bir kalp atışı var yani bir bebekArkadaşlar gonal f ile aşılama yaptırıp hamile kalanlar var mı kaçıncı kuşamında gebe kaldınız
Arkadaşlar gonal f ile aşılama yaptırıp hamile kalanlar var mı kaçıncı kuşamında gebe kaldınız
Hayırlı akşamlar sonucumuz belli oldumu acababenim tedavi gordugum hastanede 2 arkadaş ilk denemede hamile kaldı. ben de sonuc bekliyorum :)
Gonalf 300 asilama olucam siz nasil hamile kaldiniz acebaArkadaşlar gonal f ile aşılama yaptırıp hamile kalanlar var mı kaçıncı kuşamında gebe kaldınız
Merhaba gonalf kullaniyorum asilama olusam siz nasil hamile kaldinizBende gonal f kullandım 3.aşılama ile oldu
Evet canım 5.5 aylık hamileyimGonalf 300 asilama olucam siz nasil hamile kaldiniz aceba
3. Deneme asilama da hamile kaldim gonal f kullandımMerhaba gonalf kullaniyorum asilama olusam siz nasil hamile kaldiniz
rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucagına3. Deneme asilama da hamile kaldim gonal f kullandım
gonalf 300 benimki sen ne kullandın suan 75 e cıkardılar benimkinirabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucagına
inşallah saglıcakla kucagına alırsın neler yaptın tutması için nasıl davrandın sürekli yattınmı dozun kaçtıEvet canım 5.5 aylık hamileyim
Amin insAllah canim saol sende en kisa zamanda kavusrabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucagına
Aşılamadan sonra yakı kullandım belime çalıştığım İçin yatma imkanım olmadıinşallah saglıcakla kucagına alırsın neler yaptın tutması için nasıl davrandın sürekli yattınmı dozun kaçtı
adetinin kaçıncı günündesin?kaç gündür iğne yapıyosun?gonalf 300 benimki sen ne kullandın suan 75 e cıkardılar benimkini
Insallah tutar canim saliih sihhatli evladimiz olur kacinci asilaman suan adetim biitti 5 gun surdu 2. Gunu basladik igneli asilamaya 11 m olmus persembe belli olucak insallah suan 9. Gunum dualarim hepimizeadetinin kaçıncı günündesin?kaç gündür iğne yapıyosun?
yumurtan kaç mm olmuş ben de aşılama yaptırıyorum bu ay nasipse
Benimde bugün 11 mm olmuş cnm.adetin 3. Günü başladım bugün 7. Günüm.persembe günü ben sabah kan vercem öğleden sonrada USG için gitcem.ilk asilamam senin kacinciInsallah tutar canim saliih sihhatli evladimiz olur kacinci asilaman suan adetim biitti 5 gun surdu 2. Gunu basladik igneli asilamaya 11 m olmus persembe belli olucak insallah suan 9. Gunum dualarim hepimize
ilk klomen 2.si iğneli aşılama inşallah tutar ALLAH ın izniyle hepimizin haberlerini bekliyorum hissettiklerinide yaz agrın oluyomu benim az azBenimde bugün 11 mm olmuş cnm.adetin 3. Günü başladım bugün 7. Günüm.persembe günü ben sabah kan vercem öğleden sonrada USG için gitcem.ilk asilamam senin kacinci
Benim belim ağrıyor bugün bir de büyüyen yum sağda galiba sagda bir ağrı oluyor bugunilk klomen 2.si iğneli aşılama inşallah tutar ALLAH ın izniyle hepimizin haberlerini bekliyorum hissettiklerinide yaz agrın oluyomu benim az az
gonalf dı demi kullandıgın umarım herşey gönlümüzce olurBenim belim ağrıyor bugün bir de büyüyen yum sağda galiba sagda bir ağrı oluyor bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?