Gonal f ile aşılama olanlar var mı

Kızlar bugün asilama oldum esimin sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı
Viskosite..normal
Görünüm..normal
Total motilite..100
Hızlı hareketi..60.
Yavaş hareketi..40 sizce asilamam tutmusmudur dün oldum

Viskosite..normal
Görünüm..normal
Total motilite..100
Hızlı hareketi..60.
Bugün mu yarın mi oldun anlayamadım hayırlısı olsun bende bugün aşılama oldum bana hiç değer söylemediler . Yatiyomusun normal hayata devam mı ben yatıyorum.

Bugün mu yarın mi oldun anlayamadım hayırlısı olsun bende bugün aşılama oldum bana hiç değer söylemediler . Yatiyomusun normal hayata devam mı ben yatıyorum.
Yok kuzm ister yat ister yatma doktor gerek duymuyr cnm zaten orda yatiysun yarim saat sonra normal hayatına donebdonebilirsin senin ilk asilamnmi kuzm

Yok kuzm ister yat ister yatma doktor gerek duymuyr cnm zaten orda yatiysun yarim saat sonra normal hayatına donebdonebilirsin senin ilk asilamnmi kuzm
Evet ilk asilamam öğlenden beri ihtiyaç dışı hiç kalkmadim eşimde 5 gün rapor almış doktorumdan.yaki falan yapıştırdım hakkımızda hayirlısı ins

Viskosite..normal
Görünüm..normal
Total motilite..100
Hızlı hareketi..60.
Daha belli olmaz hayatim hamilekik belirtisi bile 3 haftadan baslar bugun benim 5 gunum bitcek dinlen agir isler yapma eger evde ve isin yoksa bakanin varsa emin ol dinlenmek vucut acisindan iyi olur kabuz olmamaya dikkat et yatarken kayisi kurusu ye bunun icin progestan kullaniyosan alttan biliyosun zaten esinle birlikteligin 2 gun sonra serbest oluyo bana hemen serbest demisti agrilarin olcak gogus acisi olcak sakin kafani yorma benimgibi yapma sag soldaki yazilari okuyup heveslenim hemde moral bozma komik seyler izle sevdiklerinle hos sohbet yap moral bozmak yok benim 2.asilamam igneli Allah yardimcimiz olsun

Merhaba kızlar bende bu ay aşılama yapmayı düşünüyorum sizlerin yazılarınızı okuyunca merak ettim sonuçlarınızı inşallah olumludur benimle de tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…