Yarın kontrolüm var zaten akşamüstü gitcem ama şuan dayanılmaz ağrı var. İnşallah çok olmaz da aşılamaya iptal olmazÇok yumurta gelişince oluyor diye biliyorum. Doktorunuza bilgi verin ohss dönüşmeden belki dozu azaltır.
Dayanılmazsa acile gidin ihmal etmeyin Allah korusun.Yarın kontrolüm var zaten akşamüstü gitcem ama şuan dayanılmaz ağrı var. İnşallah çok olmaz da aşılamaya iptal olmaz
Eşimde dedi gidelim diye beklicem biraz daha devam ederse giderim belki ama gitsem de ilaç verecekler almak istemiyorum şuan çok fazla ilaç kullanıyorum onun için gitmek istemiyorumDayanılmazsa acile gidin ihmal etmeyin Allah korusun.
Şu an bir tedavi içindesiniz ona göre davranırlarEşimde dedi gidelim diye beklicem biraz daha devam ederse giderim belki ama gitsem de ilaç verecekler almak istemiyorum şuan çok fazla ilaç kullanıyorum onun için gitmek istemiyorum
Akıntı olması Normal ama aşırı ağrı varsa doktora sorunHanımlar merhaba. Aşılama için bu ay Gonal F 75mg başladık bugün iğnenin 7.gunu sabahtan beri aşırı yoğun bir akıntı ve ciddi derecede adet sancısı gibi bir ağrım var. Bu ağrı neden olur sizce resmen sanki adet olcak gibiyim. Kullananlar böyle oldumu hiç aranızda bilen varmı??
Var 7/24 arayabilirim. Çatlama iğnesi olmadım henüz yarın kontrolüm vardı işte. Hani lavobaya gidecek gibi ağrınız olur ya çok afedersiniz öyle işte bi ağrı belime de yayılıyor çok fazla yumurta olmasından korkuyorumDoktorunuza wpdan ulasma imkaniniz var mi?
Yumurtalar icin catlatma ignesi oldunuz mu? Catlarken de agri yapar
Ben henüz olmadım daha yumurta büyütme aşamasındayız. Tuttu mu peki sizinBende aşılama oldum ama hiç böyle ağrılarım olmadı
Hayır maalesefBen henüz olmadım daha yumurta büyütme aşamasındayız. Tuttu mu peki sizin
Hayırlısı olsun hakkınızda Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkeseHayır maalesef
Amin inşallah canım cümlemizeHayırlısı olsun hakkınızda Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese
Ben kullandım canım ilk ay klomen ve sonrası çatlatma iğnesi yaptırdım aşırı derecede kasik ağrısı bel ağrısı yaşadım 2 hafta kadar ama maalesef gebelik oluşmadı. Bu ay gonal f kullandım 100+100+100+150 olarak yapmamı istedi benim o şekilde kullandım sonra çatlatma iğnesi yaptırdım. İğneden 3 gün sonra sadece 1 gün kasik ağrısı yaşadım başka ağrı yasamadim. Adetim 8-9 gündür gecikiyor 4 gün önce kan verdim negatifti ama hala adet olmadım. Demekki kişiye göre değişiklik gösteriyor sende çok ağrı yapmış bende sadece 1 gün sürdü ağrısı ama dediğim gibi klomen sonrası olan ignede 2 haftadan fazla ağrı yasadimHanımlar merhaba. Aşılama için bu ay Gonal F 75mg başladık bugün iğnenin 7.gunu sabahtan beri aşırı yoğun bir akıntı ve ciddi derecede adet sancısı gibi bir ağrım var. Bu ağrı neden olur sizce resmen sanki adet olcak gibiyim. Kullananlar böyle oldumu hiç aranızda bilen varmı??
Yumurtalıklar uyarılıyor hormon iğnesi gayet normalHanımlar merhaba. Aşılama için bu ay Gonal F 75mg başladık bugün iğnenin 7.gunu sabahtan beri aşırı yoğun bir akıntı ve ciddi derecede adet sancısı gibi bir ağrım var. Bu ağrı neden olur sizce resmen sanki adet olcak gibiyim. Kullananlar böyle oldumu hiç aranızda bilen varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?