Gonal F kullananlar yardımm

esray35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
314
137
33
25
Hanımlar merhaba. Aşılama için bu ay Gonal F 75mg başladık bugün iğnenin 7.gunu sabahtan beri aşırı yoğun bir akıntı ve ciddi derecede adet sancısı gibi bir ağrım var. Bu ağrı neden olur sizce resmen sanki adet olcak gibiyim. Kullananlar böyle oldumu hiç aranızda bilen varmı??

Çok yumurta gelişince oluyor diye biliyorum. Doktorunuza bilgi verin ohss dönüşmeden belki dozu azaltır.

Çok yumurta gelişince oluyor diye biliyorum. Doktorunuza bilgi verin ohss dönüşmeden belki dozu azaltır.
Yarın kontrolüm var zaten akşamüstü gitcem ama şuan dayanılmaz ağrı var. İnşallah çok olmaz da aşılamaya iptal olmaz😢

Dayanılmazsa acile gidin ihmal etmeyin Allah korusun. 😶
Eşimde dedi gidelim diye beklicem biraz daha devam ederse giderim belki ama gitsem de ilaç verecekler almak istemiyorum şuan çok fazla ilaç kullanıyorum onun için gitmek istemiyorum:(

Eşimde dedi gidelim diye beklicem biraz daha devam ederse giderim belki ama gitsem de ilaç verecekler almak istemiyorum şuan çok fazla ilaç kullanıyorum onun için gitmek istemiyorum:KK43:
Şu an bir tedavi içindesiniz ona göre davranırlar

Doktorunuza wpdan ulasma imkaniniz var mi?
Yumurtalar icin catlatma ignesi oldunuz mu? Catlarken de agri yapar

Hanımlar merhaba. Aşılama için bu ay Gonal F 75mg başladık bugün iğnenin 7.gunu sabahtan beri aşırı yoğun bir akıntı ve ciddi derecede adet sancısı gibi bir ağrım var. Bu ağrı neden olur sizce resmen sanki adet olcak gibiyim. Kullananlar böyle oldumu hiç aranızda bilen varmı??
Akıntı olması Normal ama aşırı ağrı varsa doktora sorun

Doktorunuza wpdan ulasma imkaniniz var mi?
Yumurtalar icin catlatma ignesi oldunuz mu? Catlarken de agri yapar
Var 7/24 arayabilirim. Çatlama iğnesi olmadım henüz yarın kontrolüm vardı işte. Hani lavobaya gidecek gibi ağrınız olur ya çok afedersiniz öyle işte bi ağrı belime de yayılıyor çok fazla yumurta olmasından korkuyorum

Ben kullandım canım ilk ay klomen ve sonrası çatlatma iğnesi yaptırdım aşırı derecede kasik ağrısı bel ağrısı yaşadım 2 hafta kadar ama maalesef gebelik oluşmadı. Bu ay gonal f kullandım 100+100+100+150 olarak yapmamı istedi benim o şekilde kullandım sonra çatlatma iğnesi yaptırdım. İğneden 3 gün sonra sadece 1 gün kasik ağrısı yaşadım başka ağrı yasamadim. Adetim 8-9 gündür gecikiyor 4 gün önce kan verdim negatifti ama hala adet olmadım. Demekki kişiye göre değişiklik gösteriyor sende çok ağrı yapmış bende sadece 1 gün sürdü ağrısı ama dediğim gibi klomen sonrası olan ignede 2 haftadan fazla ağrı yasadim

Yumurtalıklar uyarılıyor hormon iğnesi gayet normal

Bende klomen kullandım hiç büyümedi. Doktorum gonal f 300'lük verdi. 100-100-100 vurdum. Gece vurduğum için hiç ağrı sızı yaşamadım. Aslında ağrıması büyüdüğünü gösteriyormuş doktorum öyle söyledi. Bir gün sadece ağrıdı. Ve yumurtalıklarım büyümemişti maalesef 😔 istenilen büyüklüğe ulaşmadığı için bu ayı beklemeli geçireceğiz. Eğer olursa geç döllenme olabilir dedi. Gelecek ay farklı bir yöntem deneyeceğiz dedi ama artık benim hiç tahammülüm kalmadı 😔 ilk çok büyümeyip gebe kalan ya da sonraki süreçte hamile kalan var mı acaba

Back
X