Aşılama Gonal F Kullanip Aşilama Ile Hamile Kalan Varmi Kizlar?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba,öncelikle anne adaylarını tebrik ederim. Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin. Sizden ricam prosedürü anlatmanız. İlacın tablet mi iğne mi olacağına nasıl karar veriyorlar? Ne kadar süre bu ilaçları kullanmak gerekiyor. Sizlerde doz ne idi? Reglin kaçıncı günü dr. a gittiniz ve en önemlisi tedaviyi aldığınız merkez ve dr ismi verebilir misiniz? Nereye gideceğim konusunda kafam çok karıştı.Bir de direkt tüp bebek mi denesem diye düşünüyorum. Bu arada yaşım 36.Cevaplarınız için şimdiden tşk. ederim. Selam ve sevgiler...

bende 2 kez klomenle ve 2 kez de gonal f ile aşılama yaptırdım ama maalesef tutmadı.şuan da aşılama için tekrar gonal f kullanıyorum.adetin 3.ncü günü başladım hep ben yumurtanın durumuna göre de çatlatma iğnesi oluyosun ve 36 saat sonra aşılama yapılıyo.zaten tüp bebek için de bu gonal f'li (göbekten iğneli)3 tane aşılama zorunluluğu varmış,internetten sürekli araştırıyorum doktoruma danışıyorum bakalım ne zaman sonuç alacağız.Rabbim bütün evlat hasreti çeken herkesin yüzünü güldürsün,sağlıklı kusursuz ayıpsız evlatlar nasip etsin inşallah!...

Merhaba Sevgibaharı, cevabın için tşk ederim. Sen sosyal güvencenle mi yapıyorsun bu işlemi? Koşullarını biliyorsan bana da anlatır mısın?

Slm ben yarın gonal f300 iğne ile başlayacam inşallah bu iğneyle hile kalabilirim inşallah yoksa tüp bebek olucak bilemedim. Bilgisi olan varmı ve ben adetinin 3gunundeyim Dr iğneye başlayacak

gonal f aşılama tedavisiyle hamile kaldım.
merhaba gonalf 300 kullandım bugün bitti yarın catlatma iğnesi vurulcam akşam 9 da pazartesi aşılama ... idrara sıkısıkmı girdin cıkınca hemen wc ye gittinmi banyo yaptınmı cokmu yattın 15 gün nasıl davrandın anlatırmısın

Normal gittim. O akşam banyo yapmadım doktorum sadece uzan dedi. Tertesi gün normal yaşantına devam edebilirsin dedi. Ben çok ağır kaldırmadım ev süpürmesim ama işe gittim

Merhaba. Aşilamanı oldunmu? Nasil gecti. Hangi hastanede yaptın acaba. Bende bugün igneye başladim hayirlisiyla

Merhaba. Aşilamanı oldunmu? Nasil gecti. Hangi hastanede yaptın acaba. Bende bugün igneye başladim hayirlisiyla
Simdi geldim eve canim cok sukur oldum sakin tut kendini olabildigince merak ettiklerini doktora sor ve burdan uzak dur psikolojik uzuyor baskent unv hastanesi kadindogum hulusi eger istanbuldaysan bulent tras a git derim progestan verdi yarin baslicam asabah aksam idrara sikisik olma cok fazla insallah tutar birde gonalf 300 verdiyse 450 lik falan al fiyat bakimindan

Asilama turrumu sizin hulisi hocami yapti

Bisey sormak istiyorum lütfen biriniz cevap verin
10 gün gonal f igne kullandım 112 doź
Yumurtlama gününde kanama başladı
3 gündür devam ediyor bu ne anlamadim
Hamile olma ihtimalim hiç yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…