- Konu Sahibi shoksheker
-
bende hiçbir işe yaramadı gonal-f
merhaba gonalf 300 kullandım bugün bitti yarın catlatma iğnesi vurulcam akşam 9 da pazartesi aşılama ... idrara sıkısıkmı girdin cıkınca hemen wc ye gittinmi banyo yaptınmı cokmu yattın 15 gün nasıl davrandın anlatırmısıngonal f aşılama tedavisiyle hamile kaldım.
nezamndr bebek istiyorsunuz aşılama sebebiniz nedir sağlıkla kucağınıza alingonal f aşılama tedavisiyle hamile kaldım.
Sağol cnm Allah razı olsn. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. 23 ay korunmadım bende pko vardı.nezamndr bebek istiyorsunuz aşılama sebebiniz nedir sağlıkla kucağınıza alin
Normal gittim. O akşam banyo yapmadım doktorum sadece uzan dedi. Tertesi gün normal yaşantına devam edebilirsin dedi. Ben çok ağır kaldırmadım ev süpürmesim ama işe gittimmerhaba gonalf 300 kullandım bugün bitti yarın catlatma iğnesi vurulcam akşam 9 da pazartesi aşılama ... idrara sıkısıkmı girdin cıkınca hemen wc ye gittinmi banyo yaptınmı cokmu yattın 15 gün nasıl davrandın anlatırmısın
Merhaba. Aşilamanı oldunmu? Nasil gecti. Hangi hastanede yaptın acaba. Bende bugün igneye başladim hayirlisiylamerhaba gonalf 300 kullandım bugün bitti yarın catlatma iğnesi vurulcam akşam 9 da pazartesi aşılama ... idrara sıkısıkmı girdin cıkınca hemen wc ye gittinmi banyo yaptınmı cokmu yattın 15 gün nasıl davrandın anlatırmısın
Merhaba. ( Gonal f 450 75ml) bu ilacimi kullandinız? Hangi hastanede oldunuz aşilamanizı. Bende bugün başladim hayirlısıylagonal f aşılama tedavisiyle hamile kaldım.
Simdi geldim eve canim cok sukur oldum sakin tut kendini olabildigince merak ettiklerini doktora sor ve burdan uzak dur psikolojik uzuyor baskent unv hastanesi kadindogum hulusi eger istanbuldaysan bulent tras a git derim progestan verdi yarin baslicam asabah aksam idrara sikisik olma cok fazla insallah tutar birde gonalf 300 verdiyse 450 lik falan al fiyat bakimindanMerhaba. Aşilamanı oldunmu? Nasil gecti. Hangi hastanede yaptın acaba. Bende bugün igneye başladim hayirlisiyla
Asilama turrumu sizin hulisi hocami yaptiSimdi geldim eve canim cok sukur oldum sakin tut kendini olabildigince merak ettiklerini doktora sor ve burdan uzak dur psikolojik uzuyor baskent unv hastanesi kadindogum hulusi eger istanbuldaysan bulent tras a git derim progestan verdi yarin baslicam asabah aksam idrara sikisik olma cok fazla insallah tutar birde gonalf 300 verdiyse 450 lik falan al fiyat bakimindan
Evet cannAsilama turrumu sizin hulisi hocami yapti
Tuttumu asilamaniz ne güzel bende 6 gündür gonal f kullanıyorum pazartesi kontrolüm VAR DURUMA göre aşılama yapicak kaçıncı haftadasnzEvet cann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?