- Konu Sahibi Mlkkrt3018
Mrb durumunuz nasıl acaba , belirtiler devam ediyor muAmiiin amiiinsabrin sonu selamet olur inşallah düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor ilaçlardan hormonlardan bünyem de yoruldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb durumunuz nasıl acaba , belirtiler devam ediyor muAmiiin amiiinsabrin sonu selamet olur inşallah düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor ilaçlardan hormonlardan bünyem de yoruldu
Sadece göğüs uçlarım cok acıyor onu dışında bugün adet sancısı gibi ağrılarım oldu umarım sonuç iyi olur cumartesi kan vericemMrb durumunuz nasıl acaba , belirtiler devam ediyor mu
İnsallaaah birlikte güzel haber aliriz bazen belirti olamayanlar da gebe kalabilirmişBelirti olması güzel bişey umut oluyo insana Umarım pozitif i görürsünüzbende hiç belirti kalmadı ya bilmiyorum 10.gunum ama
benden 3 gün sonra aşılama olmuşsun canım . bende adet oldun 2 gün erkenden olmadı maalesef . bugün kana gidecektim . inşallah sen güzel sonuçlar alırsın . kaç yumurtan gelişti eşinin sonuçları nasıl çıktıİnsallaaah birlikte güzel haber aliriz bazen belirti olamayanlar da gebe kalabilirmiş❤araştırıyorum bakıyorum bazısı belirti veriyor bazısı vermiyor
Hayirlisi olsunn insallah canım hiç ummadığın anda Rabbim versin insallah o güzel haberibenden 3 gün sonra aşılama olmuşsun canım . bende adet oldun 2 gün erkenden olmadı maalesef . bugün kana gidecektim . inşallah sen güzel sonuçlar alırsın . kaç yumurtan gelişti eşinin sonuçları nasıl çıktı
Amin inşallah canım. Az kalmış seninde inşallah hayırlı sonuçlanır. Göğüs ucu acısı yaşıuormuşsun o çatlatma iğnesi den dolayı yüksek ihtimal. Ben hiç yaşamamıştım. İlk defa da çatlatma iğnesi kullandım 10 günden fazla göğüs ucu acısı oldu.Hayirlisi olsunn insallah canım hiç ummadığın anda Rabbim versin insallah o güzel haberiEşimin sonuçları iyi dedi doktor benimde 2yumurtam gelişmiş canım progestan kullanıyorum biraz onun belirtilerini yaşıyorum adetim 11ocak ben cumartesi kan vericem 14
Gün insallah o güzel haberi alırım![]()
İnşallah canımmmAmin inşallah canım. Az kalmış seninde inşallah hayırlı sonuçlanır. Göğüs ucu acısı yaşıuormuşsun o çatlatma iğnesi den dolayı yüksek ihtimal. Ben hiç yaşamamıştım. İlk defa da çatlatma iğnesi kullandım 10 günden fazla göğüs ucu acısı oldu.
Aynen çatlatma iğnesinde hcg var. Bana doktor progestan vermedi. Gerek yok dedi.İnşallah canımmmyarın 14.gün olacak çatlama iğnesi olalı belkide ondandır canım olabilir yada progestan içiyorum ondan hamilelik belirtisidir insallaah
zaman geçse hemen test versemm
![]()
Bakalım bekleyip göreceğiz inşaallahAynen çatlatma iğnesinde hcg var. Bana doktor progestan vermedi. Gerek yok dedi.
Yaaa gerçekten mi belki yerleşme kanaması dirKahverengi lekem geldi adet olucam heralde sancılarım var![]()
Devam etmedi canımmm ama adet sancıları gibi ağrılarım var hemen iş çıkışı test aldım erken gebelik testi tek çizgi çıktı ağladım ağladım çünkü tedaviler hormonlar yoruldum Rabbimin gücüne gitmesin zamanını en iyi o bilirYaaa gerçekten mi belki yerleşme kanaması dirdevam etmiyorsa umut vardır
Yaa kıyamam Allahım hepimiizn yardımcısı olsun inşallah ,zor bı imtihan bende tutmadı diye hissediyorum korkuyorum adet olucam diye eşim oldu öyle konuşup durma diyo oda benden çok hevesli ama elimizden bişey gelmiyoki , sen yinede gününü bekle bence kan testi ver belki çıkmamış tır Allah'tan umut kesilmezDevam etmedi canımmm ama adet sancıları gibi ağrılarım var hemen iş çıkışı test aldım erken gebelik testi tek çizgi çıktı ağladım ağladım çünkü tedaviler hormonlar yoruldum Rabbimin gücüne gitmesin zamanını en iyi o bilirAma bu ay umutluydum bende istiyorum eşime baba oluyorsun demeyi bebegime alışveriş yapmayı ben üzülünce oda üzülüyor.. Rabbim büyük inşallaah ne diyim hayırlısı olsun belki adet olmam bugün çatlatma ıgnesının 14.günü
![]()
Amiiin canimm amiiinYaa kıyamam Allahım hepimiizn yardımcısı olsun inşallah ,zor bı imtihan bende tutmadı diye hissediyorum korkuyorum adet olucam diye eşim oldu öyle konuşup durma diyo oda benden çok hevesli ama elimizden bişey gelmiyoki , sen yinede gününü bekle bence kan testi ver belki çıkmamış tır Allah'tan umut kesilmez![]()
Merakima bende test yaptım gece ama tek çizgi benimdeAmiiin canimm amiiinbugün 14.gün bide sabah kaset test yapayım dedim oda negatif hafif kahverengi leke gelmiş
insallaaah senin tutar canımm insallaah
![]()
Olsunn bekle canım benim belki olur ama biliyorum o ikinci çizgiyi silikte olsa insan görmek istiyor ben tek görünce aktı gözlerimdenMerakima bende test yaptım gece ama tek çizgi benimdeolsa silikte olsa çıkardii 12. Gün
Bende eşim vardı aglayamadim bile ama uyuyamadım gece o kadar emek boşa gidiyo gibi hissediyorum ama vardır Allahın bildiğiOlsunn bekle canım benim belki olur ama biliyorum o ikinci çizgiyi silikte olsa insan görmek istiyor ben tek görünce aktı gözlerimden
İnsallaaaah canımm insallaaah zorluğun ardından bi kolaylık vardır elbetBende eşim vardı aglayamadim bile ama uyuyamadım gece o kadar emek boşa gidiyo gibi hissediyorum ama vardır Allahın bildiğibizimde kucağımızı doldursun hayırlısı ile