Gonal F Paylaşım Alanı

canım merhaba nasılsın nezaman başlıorsun tedaviye
merhaba arkadaşım sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz.geçen ay başlayamadım kist oluşmuş,birde ilaçlarımı tamamlayamadım.mayısın ikinci hafatası muhtemelen gidecem bakalım uygun olursa başlicaz bide ilaçlarımı tamamlarsam çok güzel olacak...
sen nasılsın nasıl gidiyor?duanda eksik etme.Allah sanada kolaylık versin inş.

merhaba arkadaşım sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz.geçen ay başlayamadım kist oluşmuş,birde ilaçlarımı tamamlayamadım.mayısın ikinci hafatası muhtemelen gidecem bakalım uygun olursa başlicaz bide ilaçlarımı tamamlarsam çok güzel olacak...
sen nasılsın nasıl gidiyor?duanda eksik etme.Allah sanada kolaylık versin inş.

şükür canım bende ayın 20sinde doğum yapıcaktım 23 üne kaldı gibi şimdilik hayırlısı bakalım rabbim sağ sağlim almayı nasip etsin bukez
sanada çok geçmiş olsun canım olsun 1 ay geç aşlarsın inşllah tamamalarsın ilaçlarınıda Allahın izni ile

şükür canım bende ayın 20sinde doğum yapıcaktım 23 üne kaldı gibi şimdilik hayırlısı bakalım rabbim sağ sağlim almayı nasip etsin bukez
sanada çok geçmiş olsun canım olsun 1 ay geç aşlarsın inşllah tamamalarsın ilaçlarınıda Allahın izni ile

sağol canım Allah razı olsun.evet dediğin gibi olumlu olsunda bi ay geç olsun bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
iyi olmana sevindim çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inş. vede sana bağışlar...
Allahın merhameti sonsuz biz onun merhametine sığınıyoruz...o' dilerse herşeyi kolaylatırır...dua ile...ı

sağol canım Allah razı olsun.evet dediğin gibi olumlu olsunda bi ay geç olsun bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
iyi olmana sevindim çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inş. vede sana bağışlar...
Allahın merhameti sonsuz biz onun merhametine sığınıyoruz...o' dilerse herşeyi kolaylatırır...dua ile...ı

öle canım herşey onun izni ve takdiri ile rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah

Merhaba arkadaşlar,
Ben de tedaviye bugün başladım.İlk gonal f 450 yi 300 cc olarak bugün kendime göbekten yaptım.İnşallah sonuç olumlu olur hayırlısıyla...Allah herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.

daha önce tüpbebek tedavimden artan gonal fleri bir arkadaşa verdim ama verdiğime dair yazdığım mesajımı göremeyen arkadaşlar hala var sanıp bana mesaj görderiyorlar. tekrar hatırlatmak istiyorum ilaçları verdim. ihtiyacı olan diğer arkadaşlarda başkasından tedarik ederler inşallah.

ilaç veren arkadaşlar yokmu? menegon'a cetrototide, ve ovitrelle ihtiyacım var...özel mesaj yazamıyorum msn adresimi veriyorum bana ordan ulaşırsanız görüşelim...
xxxx

arkadaşlar ilaç ihtiyacım devam ediyor elinde olan arkadaşlar lütfen bana burdan ulaşsın...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar ben de gonal f 450 lik ilaca başladım mayısın 12 sinde. Allah'ım hakkımızda hayırlısı versin. inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olur.

merhaba arkadaşlar...
benim daha önce bir tüp bebek deneyimim olmuştu...
elimde kan sulandırıcı iğneler ve o transferden sonra rahime sıkılan jellerden kaldı...
ihtiyacı olanlara hiç bir ücret talep etmeden yollamak istiyorum...
eğer ihtiyacı olan varsa benimle özelden irtibirata geçebilir...
opuyorumnanaktan.gif

Merhaba iğnelerin adı ne ben alabilirim ihtiyacım olacaqk ilginize çok teşekkürler rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inş özelden msj atamıyorum msj sayım yeterli değilmiş siz özelden tel numaranızı yollarsanız arayabilirm sakıncası yok ise rabbim sağsalim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşalah rabbime emanet olun...

merhaba canım nasılsın,doğum 23ünde dedin ama yinede sorayım bi gelişme varmı? hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inş.haberdar et olurmu Allaha emanet olun...dua ile

Bana şu an ıçın 3 tane gerekli.özelden yazamıyorum.fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz? msn adresim xxxx .teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X