- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
bir komşumun ihtiyacı var arkadaşlar gonal f 450 lazım elinde olan varsa özelden görüşelim lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir komşumun ihtiyacı var arkadaşlar gonal f 450 lazım elinde olan varsa özelden görüşelim lütfen
özelden yazamıyorum.mail adresimden yazarsanız görüşebiliriz.sevgiler...xxxxx
arkadaşlar elimde 5 kutu gonal-f 450 var.son kullanım 03.2012.uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.ankaradayım...
benım haftaya tedavım bıtıyor elımde muhtemelen bır tane 450 lık gonal f kalacak haftaya kadar ılgılenen olursa satabılırım
anatolya seninde tedavin hayırlı olsun kardeşim...
teşekkür ederim Allah razı olsun arkadaşım. Allah'ım isteyen herkese bir sürü bebişler versin inşallah.
benım haftaya tedavım bıtıyor elımde muhtemelen bır tane 450 lık gonal f kalacak haftaya kadar ılgılenen olursa satabılırım
arkadaşlar elimde 5 kutu gonal-f 450 var.son kullanım 03.2012.uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.ankaradayım...
tüp bebek tedavimden artan 4 kutu 450 lik son kullanma tarihi 2011 6. ay olan ilaca ihtiyacı olan arkadaşlar özelden irtibata geçebilirler xxxx
canım benimihtiyacım var bilgilendirirmisin cevap bekliyorum senden
3 kutu ilacım duruyor.ilgilenirseniz mail adresimden mesajlaşalım.sevgiler
xxxxx
canım benim msn de problem var tel xxxx istersen numaranı ver ben arayayım
kızlar elimde 1 tane uygun muhafaza edilmiş zaten transferim perşembe oldu, tedavim yeni yani gonal f var ilgilenenler msj atabilir.
ben de iki tane gonalf var geldikleri günden beri dolabımda duruyorlar. 9/2011 son kullanma tarıhı bir kutu da menegon var , çok uyguna vericem isteyen özeden atsın mesaj
bende 3 kutu gonal f var d.bakırda oturuyorum hiç kullanılmamış ve s.kullanma tarihi 2011 10. Ay ilgilenirseniz
2 kutu 300 luk var almak ısteyene