Gonal F Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar,
benikinci tedaviye başlıyorum. bana gonal-f 450 (iki kutu), cetrotide (5 kutu) ve ovitrelle (iki kutu) gerekli.elinde bunlardan olup, satmayı düşünen arkadaşlar varsa lütfen haber versin.teşekkür ederim.

Selam arkadaslar.Elımde 75 ml'i kullanılmış gonal f var.Allaha cok şükür.ilk denemede bebeğim tuttuğu için ve merkezde,dondurulmuş 5 embriyom olduğu için,kullanmıcam artık.Çok pahalı ilaç olduğu için,atmak yerine ücret almadan,ihtiyacı olan bir arkadaşıma vermek isterim,bebeğimin hayrına.Rabbim hepinize tez vakitte bu duyguyu yaşatır umarım.Ama asla umudunuzu yitirmeyin.İrtibat kurmak isteyen arkadaşlar,xxxx adresinden mail atabilir.ben istanbuldayım.mailinize hemen cevap vermesem de mutlaka donerim...Sevgiler...:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar,
benikinci tedaviye başlıyorum. bana gonal-f 450 (iki kutu), cetrotide (5 kutu) ve ovitrelle (iki kutu) gerekli.elinde bunlardan olup, satmayı düşünen arkadaşlar varsa lütfen haber versin.teşekkür ederim.

merhaba,özelden yazamıyorum.mail adresimden görüşelim isterseniz. xxxx

arkadaşlar elimde 3 kutu gonal f 450 ve bir kutu otriville çatlatma iğnesi var hiç kullanılmamıştır kullanmak nasip olmadan hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin
elimdeki iğneleri satıyorum isteyenler bana özelden msj ata bilir

arkadaşlar elimde 3 kutu gonal f 450 ve bir kutu otriville çatlatma iğnesi var hiç kullanılmamıştır kullanmak nasip olmadan hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin

merhaba öncelikle Allah tamamına erdirsin.benim ihtiyacım var fakat özele yazamıyorum.msn adresimden görüşelim beni eklersen telimide veririm.olumlu veya olumsuz bi cevap yazarsan sevinirim xxxxx

merhaba öncelikle Allah tamamına erdirsin.benim ihtiyacım var fakat özele yazamıyorum.msn adresimden görüşelim beni eklersen telimide veririm.olumlu veya olumsuz bi cevap yazarsan seviniri xxxxx

arkadaşım sana mail attım ulaştımı acaba adres yanlışmı oldu???

Merhaba,size özel mesaj attım. gonal-f lerden iki kutuyu almak istiyorum. teşekkür ederim.

merhaba elimde son kullanım tarihi 03/2012 olan 1 kutu gonal-f 450 var.uygun fiyata vereceğim.ayrıca birkaç tüp crinone jel ve clexane iğneleri de yanında ücretsiz vereceğim.sevgiler.

merhaba elimde son kullanım tarihi 03/2012 olan 1 kutu gonal-f 450 var.uygun fiyata vereceğim.ayrıca birkaç tüp crinone jel ve clexane iğneleri de yanında ücretsiz vereceğim.sevgiler.

cnm oturduğun semt neresi acaba...test günüme 3 gün kaldı..crinone jelim bitti sabah akşam kullanıyorum.Sende varsa ve tabiki yakınsak alabilirim. Özelden mesaj atamıyorum kusura bakma...

xxxx

Back
X