- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
son kullanım tarihi 7.aydır fiyatını özelden yazarım malum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar elimde 1 kutu gonal-f 450 var.son kullanım 03.2012.uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.
merhaba özele yazamıyorum fiyatını öğrenebilirmiyim...
son kullanım tarihi 7.aydır fiyatını özelden yazarım malum![]()
buradan fiyat yazılamadığı için mail adresimden görüşelim isterseniz. xxxx
merhaba arkadaşlar,
benikinci tedaviye başlıyorum. bana gonal-f 450 (iki kutu), cetrotide (5 kutu) ve ovitrelle (iki kutu) gerekli.elinde bunlardan olup, satmayı düşünen arkadaşlar varsa lütfen haber versin.teşekkür ederim.
arkadaşlar elimde 3 kutu gonal f 450 ve bir kutu otriville çatlatma iğnesi var hiç kullanılmamıştır kullanmak nasip olmadan hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin
elimdeki iğneleri satıyorum isteyenler bana özelden msj ata bilir
merhaba öncelikle Allah tamamına erdirsin.benim ihtiyacım var fakat özele yazamıyorum.msn adresimden görüşelim beni eklersen telimide veririm.olumlu veya olumsuz bi cevap yazarsan seviniri xxxxx
arkadaşım sana mail attım ulaştımı acaba adres yanlışmı oldu???
arkadaşım sana mail attım ulaştımı acaba adres yanlışmı oldu???
arkadaşlar elimde 3 kutu gonal f 450 ve bir kutu otriville çatlatma iğnesi var hiç kullanılmamıştır kullanmak nasip olmadan hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin
elimdeki iğneleri satıyorum isteyenler bana özelden msj ata bilir
merhaba elimde son kullanım tarihi 03/2012 olan 1 kutu gonal-f 450 var.uygun fiyata vereceğim.ayrıca birkaç tüp crinone jel ve clexane iğneleri de yanında ücretsiz vereceğim.sevgiler.
mail adresimden görüşelim. xxxxxcnm oturduğun semt neresi acaba...test günüme 3 gün kaldı..crinone jelim bitti sabah akşam kullanıyorum.Sende varsa ve tabiki yakınsak alabilirim. Özelden mesaj atamıyorum kusura bakma...
xxxx