Gonal F Paylaşım Alanı

arkadaslar benımde ıhtıyacım var lutfen yuzdelık farkla raporla alanlar lutfen bu sekılde verelım cok zahmetlı bır surec oldugunu tedavı gorenler bılıordur bu konuda duyarlı olalım

merhaba benim elimde gonal f 450 lik ve 3 adet cetrotide var almak istersen telim.05058561076

msn adresim;nzhtaltnhn@hotmail.com

ulaşırsan görüşrüz

benım 3 denemede tup bebegım tuttu 6 kutu gnolof arttı kutusunu 250 tl den aldım aynı fıyata gerı satacam 05449543609

benım 3 denemede tup bebegım tuttu 6 kutu gnolof 450 arttı kutusunu 250 tl den aldım aynı fıyata gerı satacam ankarada ıkametedıyorum
05449543609

arkadaşlar bende aralık sonunda tedaviye başlayacağım..doktorum ilaç listemi vermişti...Ama bakıyorum da en pahalı ilaç gonal f ama benim raporsuz tümünü alabileceğim fiyata buradaki arkadaşlar tek 450 lik gonal f nin 4 ünitesini satıyorlar ..biraz duyarlıık lütfen bizler gidip eczaneden sıfır tüm ilaçları alabilseydik buraya bakarmıydık...Uyguna veriyorum deyip aynı fiyata veriyorsunuz bir de raporla almışsınız...Allah size bebek sahibi olmayı nasip etmiş lütfen kıymetini bilelim...

lütfen biraz duyarlılık..Arkadaşlar ihtiyacı olup maddi durumu olmayanlar zaten buradan sesleniyor...Ben şöyle bir bakındım ama vazgeçtim gidip eczaneden alır kredi kartına falan taksit yapar bi şekilde öderim inşaallah diyorum...elinde olanlar lütfen zar zor tüp bebek yapıp ilaç alamayanlara maliyetinden ucuza versinler sevaptır...Bu arada hediye eden bir iki arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum Allah gönüllerinin muradını versin evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşaallah..Hayırlı geceler

benım 3 denemem
tuttu
3 denmede ssk ödeme yapmıyoben yanlıs recete sonucu fazla aldım 6 kutu gnolof 450 lık arttı yanında catlatmt ignesıde var 1 adet hepsıı 1200 tlye verecem
ankaradayım 05449543608

tekrar tedavı dusunuyorum geçen sene kalp durması sonucu krttaj olmustum .. tekrar denemek ıstıyorum elınde ılaçları olanlar lutfen yardımlarınız ben cok deneyenlerdenım maddı bıtık durum ...

şimdiden teşekkurler

özelıme mesaj atabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…