- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 141
- 423
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
benimde tüp bebek tuttu.2 kutu gonol-f 450lik kaldı ilaçlar istanbulda almak isteyen varsa 11/2012 son kullanma tarihli
klmsan@mynet.com
Puregon ve gonalf var 150 tl ye vercem kutusunu
lütfen mesaj kutunu boşaltırmısın sana yazdığım özel mesaj gitmediii
merhabalar.elimde 1 kutu gonal-f 450 var.uygun fiyata vereceğim.son kullanım mart 2012.görüşmek isteyenler için mail adresim pt0633@gmail.com.sevgiler
merhabalar.elimde 1 kutu gonal-f 450 var.uygun fiyata vereceğim.son kullanım mart 2012.görüşmek isteyenler için mail adresim pt0633@gmail.com.sevgiler
elimde ilaçlar var. isteyen varsa nurcanseas@windowslive.com
hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar bu konuda rahatsızlık veriyorsam baştan özür dilerim ama benim şöyle bir maruzatım var eylülayında raporla devlet hastanesinde tüp bebek denedim boş folikülden dolayı iptal edildi tedavim ama rapor hakkım duruyordu ilaçlarını kendi imkanınla alırsan tekrar tedaviye başlarız demişlerdi ... uzun lafın kısası ben ilaçlarımın bir kısmını burda bazı arkadaşların desteğiyle tamamladım ve bugün tedaviye başladık ama gonal f ve cetrodite yetmiyeceğini söyledi yani şöyleki arkadaşlar biliyorsunuz gonal f açılınca sulandırıldıktan sonra yani 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyor bana bu süre içinde açılmış ve daha kullanılmayacak olan yarım kalan yani ilaçlarınızdan varsa gönderebilirmisiniz yani bana 150-200 doz daha gerekebilecek bu yüzden yeni bir ilaç almam gerekebilir fiyatlarıda biliyorsunuz yüksek yani yine uzattım kısacası elinizde yarım kalan ilaçlarınızı atmak yerine kullanmak üzere bana gönderebilirmisiniz ayrıca 2 adet te cetrodite e ihtiyacım var 1 haftaya kadar zamanım var şimdiden herkese çok teşekkürederim anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederim rabbim herkese tedavisinden olumlu sonuç almayı nasip eder inşallah
ben dün bir arkadaştan buldum elinde 6 tane gonal f vardı 200 liradan aldım son kullanımları 11.2012 elinde 5 tane kaldı ona satacağıma söz verdim istanbulda tedavi gördüğüm hastanede tanıştık ilaçların sorumluluğu bende benimle iletişime geçebilirsiniz arkadaşlar ben dün ondan aldığım ilacı vurulduğumda yarım milim ilerleyen yumurtalarım 2,5 milim birden büyüdü daha öncede elden aldığım ilaçları kullandım hatta dr ilaçlarını düzgün kullanmıyormusun dedi bende açıkçası saklama koşullarından filan şüphe etmiştim şimdi bu arkadaş yeni almış kocası tese ameliyatı olmuş ve hiç sperm bulunamamış dolayısıyla tedavi iptal edilmiş maddi manevi biraz sıkılmışlar bende en azından ilaçlarını satmasına yardımcı olmak istedim bu anlamda isteyen olursa irtibata geçebilirsiniz benle ayrıca lucrinde var elinde arkadaşlar ama fiyatı ne bilmiyorum
Kuzunaz, sanırım tedaviye başlamışsın ve cetrodite kullanıyorsun, cetrotide yumurta çatlamasını engelleyen bir ilaçtır. Dolayısıyla cetrotide kullanan biri asla aynı anda lucrin kullanmaz. Dolayısıyla sana yardımcı olmak adına bedelsiz olarak verdiğim lucrinler sende duruyor. (biri kullanılmış olsa bile , biri hiç açılmamış yeni) ve sen sanırım sana verdiğim Lucrin'i satmaya çalışıyorsun. Elbette lucrin’in fiyatını bilmezsin, onlar sana bedelsiz, sırf işin görülsün diye verilen ilaçlardı.
Senin mutlaka bu mesaja yazacak çok şeyin, söyleyecek çok lafın vardır. Ve mutlaka o lucrinlerde aynen o 5 tane gonal f gibi başkasınındır, sen başkası adına satıyorsundur. Bu sadece Allah'la senin aranda eğer benim birilerine faydası olsun diye verdiğim ilacı satıyorsan yada satmaya çalışıyorsan hakkımı asla helal etmem, etmiyorum.
Üstelik o ilaçları verdiğimde benim tedavide olduğumu biliyordun, alana kadar Allaha benim için dualar eden Kuzunaz , bir mail atıp yada KK dan mesaj yazıp sonuç nasıl demedi. Hiçbir tedavimi buradan paylaşmadığım için buradan okuman asla mümkün değil. Ha sormak zorunda mısın , hayır asla değilsin. Ancak burada yüzlerce kişi, birbirini tanımadan merak ederken , sana bir nebzede faydası dokunmaya çalışmış birini ancak tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olmaya çalışmış biri anlardı. Sen anlamadın dolayısıyla benim aklıma ilk gelen senin bu konuyu sömüren biri olup olmadığındı. Hep içimi kemirdi ve sonra bu mesajlarınla karşılaştım. İhtiyaç sahibi gibi ilaçları al, sonra fazla deyip sat. Niçin olmasın burası sanal alem ve her türlü insan var. Ve tüp bebek insanların yumuşak karnı.
Bu tip ilaç istekleri, satışları haklı olarak editörler tarafından kilitleniyor. Ve gerçek ihtiyaç sahipleri ücretsiz olarak ulaşacakları ilaçlara ulaşamıyorlar.
"yarım milim ilerleyen yumurtalarım 2,5 milim birden büyüdü" birde bu nasıl çirkin bir pazarlamadır.
Tekrar söylüyorum, aklımda tek soru işareti kalmıştı ama bu mesajlarından sonra kendimce herşey netleşti.
Asla emin olmadıkça kimseyi itham etmem, o yüzden herkes iyi anlasın diye uzun uzun yazdım, açıklayarak yazdım. Düz mantık Cetrotide kullanıyorsan Lucrin kullanamazsın. Ve satılık Lucrinin var. Ben açıkladım, aklı olan herkes kendi yorumunu kendi yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?