Gonal F Paylaşım Alanı

benimde tüp bebek tuttu.2 kutu gonol-f 450lik kaldı ilaçlar istanbulda almak isteyen varsa 11/2012 son kullanma tarihli
klmsan@mynet.com

ya arkadaş biraz dürüst olun burda başka msnde başka yazıyorsunuz Allahtan korkun yaa 2 dakka önce dednizki tüpbebek tutmadı ilaçları bu yüzden dolapta iyi sakladım dediniz şimdiyse burda tüpbebek tutmuş diyorsunuz hangisi doğru burda yazdığınızmı ?msnde söylediklerinizmii?geRÇİ BUNDAN SONRA NE DESENİZ İNANMIYCAM

hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar bu konuda rahatsızlık veriyorsam baştan özür dilerim ama benim şöyle bir maruzatım var eylülayında raporla devlet hastanesinde tüp bebek denedim boş folikülden dolayı iptal edildi tedavim ama rapor hakkım duruyordu ilaçlarını kendi imkanınla alırsan tekrar tedaviye başlarız demişlerdi ... uzun lafın kısası ben ilaçlarımın bir kısmını burda bazı arkadaşların desteğiyle tamamladım ve bugün tedaviye başladık ama gonal f ve cetrodite yetmiyeceğini söyledi yani şöyleki arkadaşlar biliyorsunuz gonal f açılınca sulandırıldıktan sonra yani 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyor bana bu süre içinde açılmış ve daha kullanılmayacak olan yarım kalan yani ilaçlarınızdan varsa gönderebilirmisiniz yani bana 150-200 doz daha gerekebilecek bu yüzden yeni bir ilaç almam gerekebilir fiyatlarıda biliyorsunuz yüksek yani yine uzattım kısacası elinizde yarım kalan ilaçlarınızı atmak yerine kullanmak üzere bana gönderebilirmisiniz ayrıca 2 adet te cetrodite e ihtiyacım var 1 haftaya kadar zamanım var şimdiden herkese çok teşekkürederim anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederim rabbim herkese tedavisinden olumlu sonuç almayı nasip eder inşallah

merhabalar.elimde 1 kutu gonal-f 450 var.uygun fiyata vereceğim.son kullanım mart 2012.görüşmek isteyenler için mail adresim pt0633@gmail.com.sevgiler

merhaba burdamısınız mail attım size şimdi bu msn adresinizmi ekledim msn e ama açık değil bana akşam saat 6 ya kadar lazım istanbuldayım siz nerdesiniz fiyatı nasıl nasıl alabilirim sizden özelden telefonumu yazayım size bana bir çağrı atarmısınız lütfen

merhabalar.elimde 1 kutu gonal-f 450 var.uygun fiyata vereceğim.son kullanım mart 2012.görüşmek isteyenler için mail adresim pt0633@gmail.com.sevgiler

merhaba burdamısınız mail attım size şimdi bu msn adresinizmi ekledim msn e ama açık değil bana akşam saat 6 ya kadar lazım istanbuldayım siz nerdesiniz fiyatı nasıl nasıl alabilirim sizden özelden telefonumu yazayım size çağrı atarmısınız lütfen

ben dün bir arkadaştan buldum elinde 6 tane gonal f vardı 200 liradan aldım son kullanımları 11.2012 elinde 5 tane kaldı ona satacağıma söz verdim istanbulda tedavi gördüğüm hastanede tanıştık ilaçların sorumluluğu bende benimle iletişime geçebilirsiniz arkadaşlar ben dün ondan aldığım ilacı vurulduğumda yarım milim ilerleyen yumurtalarım 2,5 milim birden büyüdü daha öncede elden aldığım ilaçları kullandım hatta dr ilaçlarını düzgün kullanmıyormusun dedi bende açıkçası saklama koşullarından filan şüphe etmiştim şimdi bu arkadaş yeni almış kocası tese ameliyatı olmuş ve hiç sperm bulunamamış dolayısıyla tedavi iptal edilmiş maddi manevi biraz sıkılmışlar bende en azından ilaçlarını satmasına yardımcı olmak istedim bu anlamda isteyen olursa irtibata geçebilirsiniz benle ayrıca lucrinde var elinde arkadaşlar ama fiyatı ne bilmiyorum

Son düzenleme:

Kuzunaz, sanırım tedaviye başlamışsın ve cetrodite kullanıyorsun, cetrotide yumurta çatlamasını engelleyen bir ilaçtır. Dolayısıyla cetrotide kullanan biri asla aynı anda lucrin kullanmaz. Dolayısıyla sana yardımcı olmak adına bedelsiz olarak verdiğim lucrinler sende duruyor. (biri kullanılmış olsa bile , biri hiç açılmamış yeni) ve sen sanırım sana verdiğim Lucrin'i satmaya çalışıyorsun. Elbette lucrin’in fiyatını bilmezsin, onlar sana bedelsiz, sırf işin görülsün diye verilen ilaçlardı.

Senin mutlaka bu mesaja yazacak çok şeyin, söyleyecek çok lafın vardır. Ve mutlaka o lucrinlerde aynen o 5 tane gonal f gibi başkasınındır, sen başkası adına satıyorsundur. Bu sadece Allah'la senin aranda eğer benim birilerine faydası olsun diye verdiğim ilacı satıyorsan yada satmaya çalışıyorsan hakkımı asla helal etmem, etmiyorum.

Üstelik o ilaçları verdiğimde benim tedavide olduğumu biliyordun, alana kadar Allaha benim için dualar eden Kuzunaz , bir mail atıp yada KK dan mesaj yazıp sonuç nasıl demedi. Hiçbir tedavimi buradan paylaşmadığım için buradan okuman asla mümkün değil. Ha sormak zorunda mısın , hayır asla değilsin. Ancak burada yüzlerce kişi, birbirini tanımadan merak ederken , sana bir nebzede faydası dokunmaya çalışmış birini ancak tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olmaya çalışmış biri anlardı. Sen anlamadın dolayısıyla benim aklıma ilk gelen senin bu konuyu sömüren biri olup olmadığındı. Hep içimi kemirdi ve sonra bu mesajlarınla karşılaştım. İhtiyaç sahibi gibi ilaçları al, sonra fazla deyip sat. Niçin olmasın burası sanal alem ve her türlü insan var. Ve tüp bebek insanların yumuşak karnı.

Bu tip ilaç istekleri, satışları haklı olarak editörler tarafından kilitleniyor. Ve gerçek ihtiyaç sahipleri ücretsiz olarak ulaşacakları ilaçlara ulaşamıyorlar.

"yarım milim ilerleyen yumurtalarım 2,5 milim birden büyüdü" birde bu nasıl çirkin bir pazarlamadır.

Tekrar söylüyorum, aklımda tek soru işareti kalmıştı ama bu mesajlarından sonra kendimce herşey netleşti.

Asla emin olmadıkça kimseyi itham etmem, o yüzden herkes iyi anlasın diye uzun uzun yazdım, açıklayarak yazdım. Düz mantık Cetrotide kullanıyorsan Lucrin kullanamazsın. Ve satılık Lucrinin var. Ben açıkladım, aklı olan herkes kendi yorumunu kendi yapar.

Son düzenleme:

tamamen saçmalamışsın evet limde duruyor istersen yollayabilirim ben daha tedavime yeni başlayabildim ve 2 haftadır yumurtalarım milim milim ilerliyor asla böyle bir şey yapmam senin gönderdiklerinin kutusu bile yok evet hemşire lazım olabilir demişti aldım ama gerekmedi istersen geri yollarım her şekilde ispat ederim sen bana bu iftirayı atarken biraz düşünseydin böyle yargılamasaydın çok iyi olurdu seninkilerin kutusu bile yok ama benim bahsettiğim arkadaş kutusunda ve hiç açılmamış şu an evde değilim senin verdiğinin biri yarım biri kullanılmamıştı ve son kullanım tarihlerinide sen bilirsinb eve gidince bende bakarım inan onları unutmuştum ama istersen burdan isteyen olursa senin adına ve hayrına ben onu birine vereyim hatta şimdi sen söyleyince hatırladım inan dolapta unutmuştum ben bu yazıyı görünce çok fazla üzüldüm yıllardır burdayım beni herkes tanıyor 3000 sayfalık topiğim var asla böyle birşey yapmam istersen aldığım yere eşimle geri yollayayım her şekilde ispatlarım kötü niyetli olmadığımı keşke telefonunu kaydetseydim şu an seni arardım çok sinirlendim bi hayır yaptın bana ama burnumdanda getirdin ben ama bunu ispatlıcam sana o arkadaşın lucrinleri kutuda seninki kutusuz ben lucrin isimli ilacın ne fiyatını biliyorum nede kendisini kuyllandım ama hemşire gerekebilir deyince önceden ayarlamak adına ben araştırdım sende yolladın 2 haftadır her gün hastanedeyim her gün bu yüzden bu lucrini birine vermek veya sana geri vermek düşüncesine zaman ayıramadım günlerdir kendime ilaç araştırmaktan bu bahsettiğim kişi de ilaçlarını satmak isteyen eşi tese olmuş hiç sperm bulunamamış dün tanıştım ilaçlar elinde kalmış .... off neyse çok uzattım ama çok sinirlendim böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum ama burda beni çok kişi tanıyor ben allahtan korkan biriyim ağzı dualı biriyim asla kimseyi heleki bu anlamda aldatmam sen benle bi iletişim kursana özelden telefonunu filan yaz istersen yüzyüze konuşalım yok böyle bir iftira ilaçların duruyor her an yollamaya hazırım hatta sen iste burdan birinede yollarım

inanamıyorum ya şu karşılaştığım şeye bakarmısınız ya bu kadar olur evet allah razı olsun bana burdan bir arkadaş ilaç yolladı onları kullandım am ayetmedi ve dün gittim hastaneden birini buldum idip ondan parayla aldım ve bunu her şekilde ispatlarım isteyen herkese numarasını veririm okişinin kadına bak ya attığıiftiraya bak ben bu zamana kadar kaç kişiye ne zaman ilaç satmışım ki burdan ayrıca ilaç topladığımı düşün 5 tane gonal fin birdenmi son tarihi 11.2012 olacak hastamısın nesin ya

site yönetimi ne olursunuz bana inanmıyorsanız her şekilde kendimi ispat etmek istiyorum ben kimden ne ilaç aldım ne dozda kullandım doktorlarımla konuştururum gerekirse her gün yumurtalarım ölçüldü mm milim ve yazıldı gerekirse bu kağıdı alırım size herşekilde ispatlarım benim böyle bir şey yapmadığımı bu terbiyesiz kişininde eşim çalıştığı yere kaadr gidip ilaç aldı evet hatta şu an eşimi aradım numarası varmıydı sende diye yok ama çalıştığı yeri biliyorum hatırlıyorum dedi bu sitede ben yıllardır varım ve benim için çok önemli burdan birsürü arkadaşım var facemde msn imde beni bu şekilde yalan yere karalayarak arkadaşlarımın kafasında bir şüphe bile oluşturmasına izin veremem ve bu iftiranında yakasını bırakmıcam bu zamana kadar ben ne zaman ilaç satmışım dün saatlerceilaç aradım kaç kişiye mesaj yazdım en son hastanedeki bir kadına ulaştım ondan aldım ve kadına elinde kalan ilaçları satmak için yardımcı olmak istedim burda bana 1 kişi 2 kutu ilaç aldı yolladı ve bir arkadaşta yarım gonal f yolladı ve ben 11gün 150 doz vuruldum bunu yazılı olarak ispat ederim yetmediğiiçin dün gittim ilaç aldım hala vuruluyorum bugünde cetrodite başladım cetrodite de sağdan soldan toparlamıştım cetrodite geç başladığım içinde hkalırsa hayrına ogönderenlerin hayrına başkalarına verecektim hatta geçen tedavimde elimde kalan ilacı bile hastanede birilerine verdim ben ne düşünüyorum başıma gelene bak

çok şükür bu arkadaşın mail adresinide buldum kendisine ulaşacağım inşallah bu yanlış iftirayı düzeltir inşllah biraz allah korkusu varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…