Gonal F Paylaşım Alanı

Ben diğer 2 tedavimden kalan puregon, gonal f ve lucrin i ücretsiz vermiştim ihtiyacı olanlara ama bakıyorum buradan biz parasıyla almaya çalıştığımız halde alamıyoruz..Değerlendirmek isteyebilirsiniz sonuçta parayla alınan ilaçlar bunlar ama neyse.....Yorumsuz.........

evet canım malesef öyle ticarete dökülmüş herşey tabiki ücretsiz isteme gibi bi talebimiz olamaz sonuçta herkes bi sıkıntıya girip alıyo bu ilaçları ama uygun fiyata verilse daha iyi olacak çünki zaten durum iyi olsa burdan arama yoluna girmeyiz gider 50 yada 100 fazla verir eczaneden alırız neyse, allah cümlemizin yardımcısı olsun.

evet işte ben de onu diyorum zaten alabilecek durumda olsam eczaneden alırım her gün buradan ilaç veren biri var mı diye bakmam yani.. Ne diyelim artık Allah tan hayırlısı hepimiz için...

herkese mrb arkadaşlar tüp bebek tedavimden arta kalan ilaçları değerlendirmek istiyorum ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olurum .
ilaçlarım ilgili ilgilenen arkadaşlar buradan yazabilirler ...

CLEXANE 4000 ANTİ-XA IU/ 0.4 ML ENJEKTÖR -----
FRAXİPARİNE 2850 IU AXA/ 0,3 ML ENJEKTÖR -------
PROGYNEX AMPÜL 50 MG/ ML I.M --------
PROGESTAN 200 MG YUMUŞAK KAPSÜL -------
BABE ÇATLAK KREMİ 200 ML 6.8 OZ PH 5.5

2. tüp bebek denemesine başlayacağım. Elinde gonal f450 menegon olan varmı? Ücret ve son kullanma tarihini yazabirmisiniz

puregon veya gonal f e ihtiyacım var.elinde olan varmı?
merhaba bana özelden msj atmışsınız ilaç için ama size ulaşamıyorum yani msj gönderemiyorum,özel msj hakkım yokmuş deniyor yada ben beceremedim bilemiyorum. tel.no yada mail adresinizi özel msj gönderirseniz görüşelim. hala ilaç ihtiyaçınız varsa 8 adet mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…