- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
2 kutu gonal-f 450 hiç açılmamış elimde var.
özelden mesaj atamıyorum, almak isteyen varsa iizmir34@mynet.com dan ulaşabilir.
canım ben özelden mesaj atamıyorum. Çekmeköy de oturuyorum.. emelsunar@mynet.com bana burdan mail adresin ya da telefonunu falan verirsen almaya gelicem canım...
mrb ilaçların son kullanma tarihi ve ve ne kadara verebilirsin acaba? uygunsa almak isterim
mrb ilaçların son kullanma tarihi ve ve ne kadara verebilirsin acaba? uygunsa almak isterim
Ben diğer 2 tedavimden kalan puregon, gonal f ve lucrin i ücretsiz vermiştim ihtiyacı olanlara ama bakıyorum buradan biz parasıyla almaya çalıştığımız halde alamıyoruz..Değerlendirmek isteyebilirsiniz sonuçta parayla alınan ilaçlar bunlar ama neyse.....Yorumsuz.........
evet canım malesef öyle ticarete dökülmüş herşey tabiki ücretsiz isteme gibi bi talebimiz olamaz sonuçta herkes bi sıkıntıya girip alıyo bu ilaçları ama uygun fiyata verilse daha iyi olacak çünki zaten durum iyi olsa burdan arama yoluna girmeyiz gider 50 yada 100 fazla verir eczaneden alırız neyse, allah cümlemizin yardımcısı olsun.
merhaba bana özelden msj atmışsınız ilaç için ama size ulaşamıyorum yani msj gönderemiyorum,özel msj hakkım yokmuş deniyor yada ben beceremedim bilemiyorum. tel.no yada mail adresinizi özel msj gönderirseniz görüşelim. hala ilaç ihtiyaçınız varsa 8 adet mevcut.puregon veya gonal f e ihtiyacım var.elinde olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?