- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
kızlar elimde birde 450 ganolf var içinden 30uı çekildi tedavide veya bugün yarın başlayacak olan varsa ücretsiz yollayım en geç 1 ay içerisinde kullanılması gerekiyormuş....
picasso biliyorsun ben cumartesi başlıyorum gonalf dozuda 225 yazmış benimle iletişime geç yeni gördüm hayret ya
merhaba canım nasılsın,doğum 23ünde dedin ama yinede sorayım bi gelişme varmı? hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inş.haberdar et olurmu Allaha emanet olun...dua ile
tatlımmm 225 ünite çok değilkiii(biliyorsun ben 375 ünite kulandım ) birde seninnn raporunu ona göre ayarlamadılarmı kuzummm
canım yeni gördüm mesajı doz yüksek demedimki sadece 225 kagıda yazmış rapor ne şekilde çıkar bilmem
ya bazıları 50 veya 75 ila başlıyor ya bende zannetiki sen yüksek başlanmış sanmışsınn
kızlar elimde 450 lik gonalf var son kullanma tarihi temmuz 2013 birde cetrotide var ihtiyacı olan özelden yazarsa yardımcı olurum....
canım mesajını 1 sene sonra gördüm kusura bakma benim kızım 23 mayısta sağ sağlim şükür kucağıma aldım önümüzdeki salı kızım yaşını bitirecek sen ne durumdasın inşallah iyi sonuçlar almışsındır
tedavime başlamak için ilaca ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim !!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?