- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Ilaca ihtiyaci olan arkadaslar elimde ilac mevcut isterseniz ozelden mesaj attin .bol sans
merhaba bana özelden msj atmışsınız ilaç için ama size ulaşamıyorum yani msj gönderemiyorum,özel msj hakkım yokmuş deniyor yada ben beceremedim bilemiyorum. tel.no yada mail adresinizi özel msj gönderirseniz görüşelim. hala ilaç ihtiyaçınız varsa 8 adet mevcut.
hemen tedaviye başlayacak olan gonal f ihtiyacı olan var mı
merhaba hanımlar
benimde elimde açılmamış tedavi ilaçları var, isteyen olursa iletişime geçmeleri rica olunur.
ozlem.oner@hotmail.com
arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f 75 ıu var
ve tedavinin sonrasında verilen estrofem hap ,tetradox kapsül ve prednol tablet var haplar birkaç gün kullanıldı ve bırakıldı
hepsini birlikte ihtiyacı olan birine vermek istiyorum ücretsiz ,bizim sigortasız alınmıştı tüm ilaçlarımız çok iyi biliyorum bu süreci maddi manevi zorluyor Rabbimin izni ile dileyen tüm herkes bu duyguyu yaşasın inş.ilaçları isteyen arkadaş özel msj atsın.
canım özelden mj atramıyorum gonal f lere ihtiyacım var.B.berna 35@hotmail.com dan ulaşabilirsen sevinirim
arkadaşlar ilaçlarla ilgili mesaj atıyorum ... ama cevap vermiyorsunuz .. lütfen umutla beklediğimiz unutmayalım .. lütfennnnn.. sevgiler
arkadaşlar ilaçlarla ilgili mesaj atıyorum ... ama cevap vermiyorsunuz .. lütfen umutla beklediğimiz unutmayalım .. lütfennnnn.. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?