- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.001
Rica ederim arkadaşım ne demek, olsun başka arkadaşlar ilaçları veririm yazmış. Sesinizi duyan olmuş. Allah razı olsun onlardan, çok güzel düşünmüşler. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım, sevgiler..
hande emin olmamakla birlikte olurda pozitif sonuç alırsam bende de ilaç kalacak. sana gönderirim...para falan istemem, yeter ki hepimizin isteği bebişimiz olsun..
arkadaşlar bende gonal f VE DİĞER TÜP BEBEK İLAÇALRI arıyorum eylül ayında tedavi olacağım sgk rapor hakım kalmadığı için buradan bakıyorumm
allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun...
Arkadaşlarım, hepinize çok çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için ilginiz için... Allah razı olsun hepinizden... Lenitla arkadaşım özelden mesaj atamıyorum ama bana 450lik lazım canım, adıyamanda oturuyorum... Çok teşekkür ederim tekrar Allah razı olsun..
Cümlemizden Allah razı olsun bende 2 ad var 450lik istersen burdan vereyim kargoya sen al ordan ama yeter mi sana 2 adet canım
lenitlaaa, umarım zaman geçmeden görürsün mesajı
lenitlaaa, umarım zaman geçmeden görürsün mesajı
Elimde Gonal f 3 kutu , menagon 1 kutu , certotide - 2 kutu ve Femara 20 tablet var, isteyene uygun fiyate verebilirim. son kulanmatarihi 2014. kocelideyim
Ben gonal f almak istiyorum kutusunu kaça veriyorsun acaba, GONAL F 450 değil mi
özel mesaj yazamiyorum onun için burda yazarim veya madina1185@yandex.ru veya 0533908839 benimle ulaşabilirsiniz! hepsi laçlari 500 tl vermeyi duşunuyorum ayrıca Gonal F 150 tl vererim, femara 20 tablet - 50 tl , CERTOTİDE 0,25 MG -50 tl MENOGON 75 İU - 40 tl ( fiyati daha konuşabiliriz)
Güzel arkadaşlar acil paraya ihtyacim var, ilaçların fiyatini anlaşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?